ALEhopp СУПЕР ПРЕДЛОЖЕНИЯ! Цены, от которых хочется прыгать от радости! 

Смарт-браслет Garmin трекер активности Vivosmart 5 S/M, белый

Спецификации:
Водостойкость: Да
Пульсометр (HR): Да
ID товара: 5201897
14900
В корзину
729 / мес.
Ваш город

Заберите в почтовом отделении Эстонии

18 июня

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

18 июня

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

18 июня

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

18 июня

259

Доставим на дом

18 июня

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

18 июня

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

18 июня

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

18 июня

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

18 июня

259

Доставим на дом

18 июня

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Защитите свой товар

Описание товара: Garmin трекер активности Vivosmart 5 S/M, белый

Jälgige oma tegevust mugava nutika käevõruga
Käevõru suurus: S/M

  • Nutikas käevõru aktiivsuse jälgimiseks* hõlpsasti loetava ekraaniga
  • Täiustatud une jälgimise funktsioon jälgib teie und REM-faasis ja saab tänu pulsikellale Pulse Ox2 mõõta une ajal vere hapnikuküllastust.
  • Bändil on aktiivsuse ja tervise jälgimise tööriistad nagu randme pulsikell, stressitaseme mõõtmine, lõõgastusrežiim, VO2 max, sammud, põletatud kalorid ja palju muud
  • Sporditegevuse viisid, s.o. kõndimine, jooksmine, jõutreening, jooga, basseinis ujumine ja muud
  • Vibrohoiatused sissetulevate kõnede, tekstisõnumite ja muu kohta (Android™-i kasutajad saavad tekstisõnumitele vastata)
  • Kuni 7 päeva aku tööiga (ilma Pulse Ox une jälgimiseta) ja seda on ohutu kasutada ujumise või duši all käimise ajal

Olge stiilne, jälgides samal ajal oma aktiivsust vívosmart 5 aktiivsusribaga. See on õhuke veekindel randmepael, millel on sportlikud režiimid ja nutikad funktsioonid, mis aitavad teil elada tervislikumat ja aktiivsemat elu. Ox randme südame löögisageduse monitor võimaldab teil arvutada hapniku taset veres magamise ajal – või saate seda kontrollida igal kellaajal. Seade jälgib ka randmelt pulsiinfot ja salvestab stressitasemeid, samuti lõdvestustaimeri ja arvutab VO2 max. Lisaks annab kehaenergia jälgimise funktsioon teada, millal oled energiat täis ja millal peaksid puhkama. Ohutu kasutada duši all ja basseinis, aku kestab kuni 7 päeva. Seade pakub ka nutikaid teateid koos vibratsioonimärguannetega, et hoida teid ühenduses ka siis, kui olete aktiivne (kui see on seotud toetatud nutitelefoniga).

Stiilne disain
Vivosmart 5 Activity Band on saadaval mitmes värvikombinatsioonis koos ereda ja hõlpsasti loetava ekraaniga. Käevõru ekraan on aktiivne ainult siis, kui seda soovite. Kui ekraan on sisse lülitatud, kohandub see automaatselt ümbritseva valguse tasemega, nii et ekraan on nähtav ka eredas päikesevalguses. Ükskõik, kas lähete tööle, jõusaali või basseini, vívosmart 5 kohandub ideaalselt teie elustiiliga.

Südame löögisageduse oksümeetria teie randmel
Vívosmart 5 käevõrusse integreeritud südame löögisageduse oksümeetria andur arvutab hapniku koguse veres. Teie südame löögisageduse oksümeetria andmed sõltuvad paljudest teguritest, sealhulgas teie treeningandmetest. Südame löögisageduse Ox andmete jälgimine aitab teil kindlaks teha, kuidas teie keha hapnikku omastab. Saate selle funktsiooni öösel sisse lülitada või oma keha paremaks tundmaõppimiseks päeva jooksul alati oma pulsi Ox andmeid võtta.

Täiustatud une jälgimise tehnoloogia
Uni on teie vormi ja tervise jaoks väga oluline. Uneinfot pakkudes jälgib vívosmart 5 teie sügavat, madalat une ja REM-une faase ning ka seda, kui kaua te une ajal ärkvel olite. Lisateabe saamiseks lülitage sisse Heart Rate Ox, et jälgida oma vere hapnikutaset magamise ajal. Kui ärkate, saate vaadata oma andmeid rakenduses Garmin Connect™.

Optimeerige oma keha energianäitajaid
Kehaenergia jälgimine vívosmart 5-s kasutab stressi, südame löögisageduse varieeruvuse (HRV), une- ja aktiivsusandmete kombinatsiooni, et hinnata teie keha energiatoodangut, et saaksite oma päeva, tegevusi ja puhkeaegu täpsemalt planeerida. Kõrgem indikaator tähendab, et oled tegevuseks valmis, madalam aga, et peaksid enne treeningut lõõgastuma või puhkama.

24/7 stressitaseme jälgimine
vívosmart 5 jälgib teie pulssi ja salvestab südame löögisageduse varieeruvuse (HRV) teavet, mida näete puhkamise ajal käepaela ekraanil. Kui kõver hakkab tõusma, näitab see, et teie stressitase tõuseb. Selle põhjuseks võib olla mis tahes füüsiline või emotsionaalne tegur. Seega aitab vívosmart 5 teil stressirohke olukordi kergemini ära tunda, vältides seeläbi potentsiaalselt ebameeldivaid hetki. Käevõrul on ka integreeritud "Relax Reminder" funktsioon, mille saad aktiveerida läbi Garmin Connect äpi. Kui teie stressitase päeva jooksul tõuseb, saate käevõru ekraanile hoiatuse koos meeldetuletusega rahuneda ja sügavalt sisse hingata.

Jälgige oma tegevust
vívosmart 5 seab iga päev sinu aktiivsuseesmärgid, jälgib ja jälgib sinu edusamme. Kaasa arvatud sammude jälgimine, jälgib vivosmart 5 tehtud samme, põletatud kaloreid, intensiivsuse minuteid ja palju muud. Samuti saate meeldetuletuse kolida, kui viibite ühes kohas liiga kaua.

Jälgige treeninguteavet
Spordirežiimid võimaldavad teil jälgida tegevusaegu ja palju muud. Jõutreeningu spordirežiimi kasutades arvutatakse harjutuste komplektid ja kordused koos puhkeperioodidega. Kui unustate sportimise ajal spordirežiimi sisse lülitada, määrab Move IQ™ funktsioon automaatselt sporditegevuse, nt. Kõndimine, ujumine, jalgrattasõit, jooksmine. Peale tegevuse lõpetamist paigutatakse sinu tegevused automaatselt Garmin Connect rakendusse, kus saad jälgida ka oma sõprade tegevust.

Igapäevased terviseandmed
Kasutades Elevate™ südame löögisageduse andmeid teie randmelt, saab vívosmart 5 koos VO2 max mõõtmisega anda teavet teie füüsilise vormi kohta. Kui teie füüsiline vorm paraneb, suureneb ka teie VO2 max. Teie VO2 max põhjal saab vívosmart 5 hinnata ka teie vanust kehalise aktiivsuse põhjal, mida saate kehalise aktiivsusega vähendada. Lisateabe saamiseks annab vívosmart 5 teile märku, kui teie pulss tõuseb ootamatult üle seatud piiri. Kui olete passiivne rohkem kui 10 minutit ja teie pulss on seatud piirist kõrgem, saate hoiatusi.

Nutikad märguanded
Vívosmart 5 abil saate jälgida ilmateadet, juhtida oma telefoni muusikapleierit, saada nutikaid teateid, leida oma kadunud telefon, vastata isegi valmissõnumitega (ainult Android) ja lugeda sotsiaalmeedia sõnumeid oma käevõru ekraanil.

Liitu ja võistle
Infot oma tegevuste ja saavutuste kohta on äärmiselt lihtne jälgida. Käevõru vívosmart 54 sünkroniseerub automaatselt Garmin Connectiga, st. meie tasuta võrgukogukonna süsteem, kus saate jälgida oma edusamme, liituda erinevate väljakutsetega või jagada oma saavutusi sotsiaalvõrgustikes. Garmin Connecti kasutamine on lihtne ja täiesti tasuta ning saate seda kasutada oma arvutis või nutitelefonis, laadides alla tasuta rakenduse Garmin Connect™.

* Nõuab Garmin Connecti või Garmin Expressi algseadistusi

Garmin

Garmin - международный производитель GPS и портативных интеллектуальных устройств, базирующийся в США. Тогда известная как ProNav, компания была основана в 1983 году и занималась разработкой навигационной системы для военных целей. Ассортимент Garmin включает умные браслеты, часы для спорта и активного образа жизни, которые оценят даже спортивные тренеры. Компания предлагает широкий ассортимент товаров для различных областей, в том числе самые популярные: - умные браслеты Vivofit и Vivosmart - для отслеживания активности; - Умные часы Forerunner как нельзя лучше подходят для бегунов; - Сверхпрочные часы Fenix ​​и водные виды спорта Quatix. С момента своего создания компания Garmin использовалась как синоним спутниковой навигационной системы, и до сих пор производит одни из лучших устройств GPS. Приемники GPS, адаптированные как для индивидуальных пользователей, так и для конкретных нужд, не упускают первых мест в рейтинге.

Garmin трекер активности Vivosmart 5 S/M, белый Garmin

Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

Новые и качественные устройства этих моделей обладают повышенной устойчивостью к влаге и брызгам чистой воды. Предупреждаем, что при использовании этих моделей ввиду естественного износа эти устройства могут потерять влагостойкость или стать менее устойчивыми к влаге и брызгам чистой воды, чем изначально.

Также сообщаем, что влагостойкость определялась в условиях пресной и проточной воды. В других условиях даже новые устройства могут быть менее устойчивыми к влаге и брызгам, если источником влаги не является чистая и / или проточная вода.

Мы не рекомендуем тестировать эти модели на влагостойкость и устойчивость к брызгам. Следует отметить, что устройства этих моделей рассчитаны на то, чтобы выдерживать воздействие влаги, однако это не означает, что устройства этих моделей на 100% водонепроницаемы. Обратите внимание, что если эти модели повреждены попавшей жидкостью, гарантийное обслуживание не распространяется.

Общая информация o: Garmin трекер активности Vivosmart 5 S/M, белый

ID товара: 5201897
Категория: Фитнес-браслеты
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,16 x 0,12 x 0,11 м, 0,2 кг
Тип: Смарт-часы
Торговая марка: Garmin
Цвет монитора: Белый
Размер экрана (в дюймах): Nenurodyta
Тип экрана: OLED
Разрешение экрана: 88 x 154
Уровень водостойкости: 5 ATM
Тип браслета: Силикон
Bluetooth: Да
NFC: Нет
Wi-Fi: Нет
GPS: Нет
Совместимость: Android 4.4 +, iOS
Дополнительные функции: "Find my phone" функция, Время, Будильник, Дата, Погода, Уведомления о звонках и SMS, Мониторинг физической активности, Измерение деятельности, Уведомления о звонках и SMS, Шагомер, Расчет сожженных калорий, Спортивные режимы, Секундомер, Мониторинг стресса, Монитор сердечного ритма, Таймер, Спортивные режимы
Вес: 24.5 г
Водостойкость: Да
Пульсометр (HR): Да
Все товары этого бренда: Все товары Garmin

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Garmin трекер активности Vivosmart 5 S/M, белый
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов