Смарт-браслет Смарт часы Xiaomi Smart Band 8, champagne gold

Спецификации:
Водостойкость: Да
Пульсометр (HR): Нет
ID товара: 8340101
0 € доставка в посылочные автоматы
3989

РРС цена

4500
-11%
В корзину
Ваш город

Закажите сегодня до 19:00


БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

ЗАВТРА, 29 апреля

000

Заберите в Omniva посылочном автомате

ЗАВТРА, 29 апреля

0 € доставка с кодом TARNE424
219

Заберите в почтовом отделении Эстонии

ЗАВТРА, 29 апреля

199

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

ЗАВТРА, 29 апреля

249

Доставим на дом

ЗАВТРА, 29 апреля

399

Заберите в Smartpost посылочном автомате

Во вторник, 30 апреля

259

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в Omniva посылочном автомате

Во вторник, 30 апреля

0 € доставка с кодом TARNE424
219

Заберите в почтовом отделении Эстонии

Во вторник, 30 апреля

199

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

Во вторник, 30 апреля

249

Заберите в Smartpost посылочном автомате

Во вторник, 30 апреля

259

Доставим на дом

Во вторник, 30 апреля

399

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Защитите свой товар

Описание товара: Смарт часы Xiaomi Smart Band 8, champagne gold

Tootekirjeldus

Xiaomi Smart Band 8Sportlik ja stiilne üheaegselt

Metallist raam

Saadaval kuldse ja mustana

Valik stiilseid rihmasid

Valige ideaalselt sobivad tarvikud

Uus kinnitussüsteem jalatsile

Professionaalne jooksuanalüüs

Uued ja meeleolukad mängud

Lõõgastus ja lõbu randmel

Põhjalik tervishoid

Teie isiklik tervisenõustaja

Teeb elu lihtsamaks

Veel kasulikke funktsioone

Kuni 16 päeva tavakasutusega

Kuni 6 päeva AOD režiimis

Elegantne
ja stiilne.

Mugav disain.
Sujuv tunne randmel.Kõrgem värskendussagedus tagab ülisujuva kogemuse kaasahaaravate juhtnuppude ja sõrmeliigutustega. Sujuv automaatne heleduse reguleerimine koos täpse keskkonna kohanemisega. Iga kord, kui tõstate randme üles, kohandub heledus tasemele, mis sobib teie silmadele optimaalselt.

  • 1,62"

    AMOLED

  • 60Hz

    Värskendamise määr

  • 326

    PPI

  • 600

    nitti

*Xiaomi Mi Band 8-l on tabletikujuline ekraan, mis on paigutatud standardsesse ristkülikusse. Tavalises ristkülikus mõõdetud ekraani diagonaali pikkus on 1,62 tolli.

Kergesti eemaldatavad rihmad.
Täielikult ümber kujundatud elegantse tekstuuriga.Xiaomi Smart Band 8 on täiustatud hõlpsasti eemaldatavate aksessuaaridega, mis mitte ainult ei võimalda kergesti vahetada erinevate rihmade ja materjalide vahel, vaid ka eemaldada rihma täielikult. Elegantsel korpusel on stiilne metallikviimistlus, mis on nüüd saadaval kahes uues värvitoonis – kuldne ja must.

Lai valik maitsekaid rihmasid.
Väljendage oma stiili.Kergesti eemaldatavad rihmad pakuvad veelgi rohkem võimalusi oma stiili näitamiseks. Laias valikus rihmade disaine ja materjale – ja isegi käevõru disainiga.

* Standardvarustuses on must või valge TPU rihm. Teisi rihmasid saab osta eraldi.
*Müük sõltub ametlikul veebisaidil märgitud avaldamiskuupäevast.

Nahast rihmKlassikaline disain, sobib kõigega.Kvaliteetne vasikanahk pehme ja mugava tunde tagamiseks. Roheline ruuduline muster on klassikaline ja universaalne ning sobib igale käele.

Topelt rihmOmanäoline universaalne mudel.Kas soovite midagi, mis peegeldaks teie stiili? Must-valge topeltmuster peegeldab suurepäraselt teie julget isikupära. Ükskõik, kas teil on ametlik või vabaajariietus, jätab see versioon enesekindla mulje.*Kui rihm on kella all, võib see mõjutada selliste funktsioonide täpsust nagu pulss, vere hapnik, une kvaliteet ja PIN-kood.

KäevõruNahk ja metall.Stiilne nahast ja metallist rihm on sarja tipphetk ja muudab metallist kella moekaks käevõruks. Keti ainulaadne disain ei muuda käevõru mitte ainult kergemaks ja mugavamaks, vaid selle välimus teeb sellest kindlasti teie lemmikaksessuaari.*Seadme ja randme vaheline lõtvus võib põhjustada kõrvalekaldeid tervise- või treeningandmete mõõtmisel.

Punutud rihmSuvine stiil aastaringselt.Kerge, hingav ja minimalistlik punutud rihm on suvine hitt. See on saadaval elava kollase või õrnrohelise värviga. Saate valida, kas soovite massiga sulanduda või silma paista. Kvaliteetne nahk ja dekoratiivsed needid täiendavad ideaalselt teie riietust.

Ripats.
Stiilne, elegantne kaelehe.Uus kiirkinnitusmehhanism viib nutikella rihmad uuele tasemele. Minimalistlik, kuid kaunilt sobiv kaelakee muudab teie kella nutikaks ehteks. Säilitades ajamõõtmise ja sammude lugemise funktsioonid.*Ripatsid ja lisatarvikud tuleb eraldi osta.*Kaelakee kandmise tõttu võib sammuloenduri täpsuses esineda erinevusi.

TPU rihmSportlik variant.Pehme, sile ja veekindel rihm on ideaalne igakülgne aksessuaar. Ükskõik, kas teed jõutreeningut või ujud. Erksad värvid sobivad teie sportliku stiiliga.*Standardvarustuses on must või valge TPU rihm. Lisarihmad tuleb eraldi osta.

Sajad trendikad ekraani kujundused.
Väljendage oma ainulaadset stiili.Rohkem kui 200 uut trendikat kella ekraani kujundust koos eksklusiivsete AOD-ekraanidega pakuvad pidevat moeinspiratsiooni allikat. Laia valiku rihmade, rippuvate tarvikute ja ka ametlike sobivate motiivide hulgast leiate alati oma stiilile sobiva unikaalse kombinatsiooni.*Põhineb rakenduses Mi Fitness saadaolevatel kella ekraani kujundustel.

Fitness
teie tingimustel.

Üle 150 treeningrežiimi.
Teie eelistustele kohandatud nutikell.

Jooksuklamber.
Professionaalne lähenemine jooksmisele.Professionaalsem jooksuanalüüs. Jalatsikinnituse režiim pakub 13 professionaalset statistikat ja andmete asjatundlikku tõlgendust. Oleme välja töötanud ka spetsiaalsed tarvikud, et täiustada teie kogemust veelgi: Jooksuklamber võimaldab teil kella hõlpsalt oma paelte külge kinnitada – see on professionaalne treening igal ajal.*Jalatsiklamber on valikuline lisavarustus ja see tuleb eraldi osta.
*Jalatsiklambri panemise ajal peab kella ekraan olema kasutaja poole. Vale orientatsioon mõjutab näitude täpsust.

Lülitub jalatsikinnituse režiimile

Jalatsikinnituse režiimi saab aktiveerida rihmast või rakendusest Mi Fitness.
Eemaldage tavaline kella rihm, asetage kell jooksuklambrile ja kinnitage see kingapaelte külge.

Reaalajas jälgimine, kohesed kohandused

Alustage Mi Fitnessi rakendusega kõndimist, jooksmist või jalgrattasõitu. Jooksmise ajal saate kontrollida oma tempot, sammu pikkust, jala löögijõudu ja jooksustiili, mis teeb jooksuvormi kohandamise ja parandamise lihtsaks.

Spetsiaalsed andmed üksikasjalike täiustuste jaoks

Pärast jooksmist saate vaadata kõiki rakenduses olevaid andmeid ja ka spetsiaalseid mõõdikuid. Rakenduses olevate andmete tõlgendamine aitab teil teadlikumalt saavutada soovitud tulemusi.

Elujõud

Hindab teie praegust füüsilist elujõudu ja teisendab selle elujõulisuse skooriks, mis põhineb 7-päevasel mõõdukal kuni aktiivsel tegevusel*.

Nutika kaaslase režiim

Kas eelistate koos partneriga joosta? Nutika kaaslase režiim näitab erinevust teie asukoha ja teie määratud tempo vahel.

Randmejooksu treening

Valige 10 sisseehitatud jooksutreeningu hulgast, mille treeningu intensiivsus on teie vormisoleku ja spordikogemuse põhjal erinev.

**Soovituste saamiseks vaadake WHO kehalise aktiivsuse ja istuva elustiili juhiseid: täiskasvanud peaksid tegema vähemalt 150–300 minutit mõõduka intensiivsusega aeroobset füüsilist tegevust või vähemalt 75–150 minutit intensiivse intensiivsusega aeroobset füüsilist tegevust. Teise võimalusena tasakaalustatud kombinatsioon mõõdukast ja intensiivsest füüsilisest tegevusest terve nädala jooksul, et saavutada märkimisväärset kasu tervisele.

Nutikas ja meelelahutuslik.

Boonuseks: värsked ja fantaasiarikkad mängud.
Igav juba ei hakka.Ärge laske väikesel ekraanil end petta. Kui igavus sind tabab, vali uus kella ekraanitaust, mis peletab igavuse.

Arukas mitme ekraaniga ühenduvus.Nutitelefoni seadeid, nagu kiire sidumine, sõnumite märguanded, vaikne režiim ja ajakava, saab sagedusega koheselt sünkroonida.*Hüpikakna kiirsidumise funktsiooni toetavad ainult teatud Xiaomi nutitelefonide mudelid, millel on uusim tarkvaravärskendus. Vaikse režiimi automaatset sünkroonimist toetatakse ainult Android 11.0 või uuemates versioonides. Ajakava sünkroonimist toetatakse ainult MIUI nutitelefonides ja iOS-i kalendrirakenduses. Värskendage kindlasti oma püsivara ja tarkvara uusimatele versioonidele.

Kiire laadimine ja eriti pikk aku kasutusaeg.
Valmis aitama kogu päeva.Tänu täiustatud kiirlaadimisele saab nutika käevõru täis laadida vaid ühe tunniga. Tavakasutusel pikeneb aku kestvus 16 päevani, AOD režiimis aga kuni 6 päeva. See saadab teid hea meelega teie igapäevastes tegemistes.
  • 16 päeva

    Tavaline kasutus*

  • 6 päeva

    AOD režiim*

Veekindel
kuni 5 ATM*Veekindel kuni 5 ATM*, ei pea seda ujumiseks ära võtma.

  • Alarm

  • Ilm

  • Taimer

  • Meeldetuletused

    Xiaomi

    Xiaomi вступила в сегмент технического оборудования в 2011 г., выпустив телфон Mi One. Команда Xiaomi сосредоточилась на разработке и продаже качественных устройств по более низкой цене, чем те, что были на рынке в то время. Они собирались получать доход как от своих услуг, так и от основной продукции. Сегодня компания продает не только мобильные телефоны, но и многое другое: мобильные приложения, ноутбуки, бытовую технику и устройства для умного дома. Слово «Xiaomi» означает «Просо», а по некоторым сообщениям - «рис». Лэй Цзюнь связывает слово «Xia» с буддийской концепцией, согласно которой «одно рисовое зернышко велико, как гора», что свидетельствует о стойкости компании. Логотип компании, слово «MI», написанное белым цветом, помещено в оранжевый прямоугольник. MI означает мобильный Интернет, и Xiaomi упомянула, что это можно прочитать как «Миссия невыполнима», отражая все проблемы, с которыми компания столкнулась до сих пор. Видение Xiaomi - сделать качественные технологии доступными для всех, а девиз компании - «Инновации для всех».

    Смарт часы Xiaomi Smart Band 8, champagne gold Xiaomi

    Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

    Новые и качественные устройства этих моделей обладают повышенной устойчивостью к влаге и брызгам чистой воды. Предупреждаем, что при использовании этих моделей ввиду естественного износа эти устройства могут потерять влагостойкость или стать менее устойчивыми к влаге и брызгам чистой воды, чем изначально.

    Также сообщаем, что влагостойкость определялась в условиях пресной и проточной воды. В других условиях даже новые устройства могут быть менее устойчивыми к влаге и брызгам, если источником влаги не является чистая и / или проточная вода.

    Мы не рекомендуем тестировать эти модели на влагостойкость и устойчивость к брызгам. Следует отметить, что устройства этих моделей рассчитаны на то, чтобы выдерживать воздействие влаги, однако это не означает, что устройства этих моделей на 100% водонепроницаемы. Обратите внимание, что если эти модели повреждены попавшей жидкостью, гарантийное обслуживание не распространяется.

    Общая информация o: Смарт часы Xiaomi Smart Band 8, champagne gold

    ID товара: 8340101
    Категория: Фитнес-браслеты
    Количество упаковок товара: 1 шт.
    Размеры и вес упаковки (1): 0,18 x 0,075 x 0,02 м, 0,08 кг
    Тип: Смарт-браслет
    Торговая марка: Xiaomi
    Цвет монитора: Золотой
    Размер экрана (в дюймах): 1.62
    Тип экрана: AMOLED
    Разрешение экрана: 192 x 490
    Уровень водостойкости: 5 ATM
    Тип браслета: Термопластик
    Bluetooth: Да
    NFC: Нет
    Wi-Fi: Нет
    GPS: Нет
    Совместимость: Bluetooth
    Водостойкость: Да
    Пульсометр (HR): Нет
    Все товары этого бренда: Все товары Xiaomi

    Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.


    Часто покупается вместе
    Цена комплекта
    7968
    В корзину

    Рейтинги и отзывы (3)

    Смарт часы Xiaomi Smart Band 8, champagne gold
    4

    (3 oценки покупателей)

    5 звездочек
    (2)
    4 звездочки
    (0)
    3 звездочки
    (0)
    2 звездочки
    (1)
    1 звездочка
    (0)

    67%

    покупателей рекомендуют этот товар

    Оставить отзыв о товаре

    Информация и правила

    Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.

    Оценить товар
    Eduard M.
    16.03.2024

    отличный девайс на свои деньги,

    Anna V.
    20.02.2024

    Быстрая доставка. Хорошее качество. Рекомендую.

    Justas V.
    09.01.2024

    Проблемы с интеграцией iphone - очень часто перестают работать уведомления с телефона. Похоже, проблема зачастую не уходит. На браслете старшего поколения такой проблемы не было, поэтому перешел на 7.

    Вопросы и ответы (0)

    Спросите об этом товаре у других покупателей!
    Задать вопрос
    Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
    Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов