Valvekaamera Reolink RLC-843WA, 4K IK10 Vandal-proof WiFi 6, W437

Спецификации:
Тип: Камеры безопасности
ID товара: 9840097
18800
В корзину
710 / мес.
Ваш город

Заберите в Smartpost посылочном автомате

22 июля

259

Заберите в почтовом отделении Эстонии

23 июля

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

23 июля

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

23 июля

249

Доставим на дом

23 июля

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в Smartpost посылочном автомате

22 июля

259

Заберите в почтовом отделении Эстонии

23 июля

199

Заберите в Omniva посылочном автомате

23 июля

219

Заберите в DPD Pickup посылочном автомате

23 июля

249

Доставим на дом

23 июля

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Valvekaamera Reolink RLC-843WA, 4K IK10 Vandal-proof WiFi 6, W437

4K IK10 vandaalikindel
Wi-Fi 6 turvakaamera 5-kordse optilise suumiga

  • IK10 vandaalikindel

  • 4K 8MP Ultra HD

  • 5X optiline zoom

  • 2,4/5 GHz kahesageduslik WiFi

IK10 vandaalikindlus

IK10 vandaalikindla korpusega ehitatud kaamera on piisavalt vastupidav, et taluda suuri kokkupõrkeid ja tahtlikke kahjustusi igas olukorras.

Hüppa uude ajastusse
Wi-Fi 6 tehnoloogia

Kogege sujuvat, viivituseta 4K otseülekannet, mida toetab uue põlvkonna Wi-Fi 6 tehnoloogia. Selle ülikiire kiirus ja katkematu ühendus tõstavad teie kodu turvalisuse uuele tasemele ilma igasuguste piiranguteta.

4K-värvifilmid pärast pimeduse saabumist,
Pimestuseta

RLC-843WA on varustatud võimsate kohtvalgustitega, mis pakuvad elutruud täisvärvilisi kaadreid ilma pimestuseta ka öösel. Saadaval on ka mustvalge öövaatlus, mida toetavad IR-ledid.

Saage kaugetele objektidele lähedale

5-kordse optilise suumiga jäädvustab raskesti nähtavaid detaile isegi eemalt, ilma et pildikvaliteet kannataks,
nii et teie valvsa silma eest ei pääse midagi

Nutikad hoiatused ilma tellimuseta

Inimese/liikme/loomade tuvastamine

Tänu täiustatud avastamisalgoritmidele saadab RLC-843WA koheseid push-teateid ainult siis, kui ta tuvastab selle, mis teid tõesti huvitab, vähendades seega oluliselt valehäireid.

Topelthoiatus

Kui kaamera tuvastab kahtlase sündmuse, vallandab see ka võimsad kohtvalgustuslambid ja valju sisseehitatud sireeni, et sissetungijad eemale peletada. Saate neid ka käsitsi juhtida Reolinki rakenduse/kliendi kaudu.

Kahesuunaline heli

Pidage reaalajas vestlusi kaamera ees oleva isikuga, kasutades sisseehitatud mikrofoni ja kõlarit. Tervitage peresid ja sõpru või hoiatage ootamatuid sissetungijaid igal ajal ja igal pool

Veel üks samm nautimiseks
Kogu maja katvus

Integreerige see kaamera Reolinki Wi-Fi 6 NVR-i või turvasüsteemiga ja avage kuni 12 kanaliga 4K UHD-kaamerate koduturvalisuse ühenduvuse uus mõõde. Tänu suuremale tõhususele ja väiksematele häiretele pakub see Wi-Fi 6 tehnoloogia rohkem ribalaiust rohkematele seadmetele, tagades, et iga sentimeeter teie ruumist on hõlpsasti kaetud.

Seisab tugevalt
Kõikides vandaalirikastes piirkondades

IK10 vandaalikindla korpusega jääb see kaamera vastupidavaks ja tagab vankumatu kaitse igas keerulises keskkonnas

Jääb vastupidavaks iga karmi ilmaga

Tänu IP67 ilmastikukindlusele on see kaamera ehitatud nii, et see peab vastu ilmastikule, tagades usaldusväärse töö nii vihma kui ka päikese korral.

Paindlikud salvestusvõimalused
Nautige isikupärastatud salvestusvõimaluste mugavust 24/7, liikumisalgatusega ja plaanipärase salvestusega. Saate ise valida, kuhu oma väärtuslikku materjali salvestada - valige microSD-kaart, integreerige see sujuvalt Reolink NVRiga või salvestage see turvaliselt FTP-serverisse.

microSD-kaart
RLC-843WA võimaldab muretut salvestamist microSD-kaardi pesa, mis toetab kuni 256 GB mälu. Seega saate salvestusi turvaliselt lokaalselt salvestada ja öelda hüvasti murega, et ruumi saab otsa.

Kaugjuurdepääs,
Igal ajal ja igal pool

Reaalajas hoiatused

Jääge kursis kõigega, mis teie kodus toimub, tänu erinevatele reaalajas toimuvatele hoiatustele, ilma et selleks oleks vaja tellimust.

Lihtne otseülekanne

Vaadake reaalajas videopilti oma kinnisvarast, tagades, et teie lähedased on turvaliselt ja teie vara on kaitstud.

Smart Playback & Timelapse

Vaevata vaatate videote taasesituse vastavalt sündmuse tüübile ja ajaskaalale ning jäädvustate tundide, päevade või isegi nädalate kaupa videomaterjali vaid mõne minutiga timelapse´i abil.

Kohandatavad liikumisvööndid

Kohandades tuvastusvööndeid, saate vastavalt oma vajadustele valida, kus soovite, et teid hoiatatakse, ja kus mitte.

Kontrollige oma kaameraid käed vabalt

Nii lihtsalt kui öelda "Hei Google, näita mulle tagahoovi", saate kontrollida, mis seal toimub, oma Google Nest Hubi või Chromecastiga telerite kaudu.

Reolink

Reolink - китайская компания по производству камер наблюдения, основанная в 2009 году с целью создания лучших продуктов безопасности для потребителей по всему миру. В их ассортимент входят беспроводные камеры, камеры WiFi, SIM-камеры и камеры с аккумуляторной батареей. 100% беспроводные камеры могут быть размещены в любом месте в помещении или установлены на улице. Видеосистемы наблюдения с WiFi или PoE обеспечивают круглосуточное наблюдение и непрерывную запись. Технология plug and play компании Reolink обеспечивает большое удобство для пользователей DIY без каких-либо перенастроек или регулировок. Сетевой видеорегистратор (NVR) и IP-камера, интегрированные с новейшей технологией 4K, обеспечивают великолепный просмотр на смартфоне или планшете. С помощью их солнечной панели можно заряжать беспроводные камеры или обеспечивать их непрерывным питанием - удобное и экономически выгодное решение. Внутренние камеры умного дома имеют угол наклона 355° с углом наклона 105° для каждого угла вашего дома - никаких слепых зон для круглосуточного наблюдения. Reolink разрабатывает инновационные и передовые технологии, чтобы предложить своим клиентам умные и простые решения, которые сделают ваш дом и офис более безопасным и комфортным.

Valvekaamera Reolink RLC-843WA, 4K IK10 Vandal-proof WiFi 6, W437 Reolink

Изображения носят исключительно иллюстративный характер и предназначены для демонстрации характеристик продукта. Товар, показанный на рисунке, не отражает конкретную модель продукта.

Общая информация o: Valvekaamera Reolink RLC-843WA, 4K IK10 Vandal-proof WiFi 6, W437

ID товара: 9840097
Категория: Камеры видеонаблюдения
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,17 x 0,2 x 0,17 м, 1,3 кг
Тип: Камеры безопасности
Вид: Reolink, Камеры безопасности камеры видеонаблюдения
Торговая марка: Reolink
Все товары этого бренда: Все товары Reolink

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Valvekaamera Reolink RLC-843WA, 4K IK10 Vandal-proof WiFi 6, W437
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов