Электронная доска для дартса

Спецификации:
ID товара: 9546831
5190
В корзину
686 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

21 мая

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

22 мая

199

Доставим на дом

22 мая

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

22 мая

199

Доставим на дом

22 мая

599

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Электронная доска для дартса

Elektrooniline noolte/sulgedega noolelaud.
Suur esmaklassiline laud:
  • - Laual on kauakestev ja vastupidav konstruktsioon, mis võimaldab seda pikka aega probleemideta kasutada.
  • - Elektrooniline funktsioon tagab täpse tabamuse tuvastamise, muutes mängu huvitavamaks ning tulemused on täpsed ja õiglased.
  • - Noolelaud on suur ja läbimõõt on 34,5 cm.
  • - Valikus on ka sisseehitatud 27 mängu.
  • - Nooled on komplektis.
27 mängu + kombinatsioonid – professionaalsesse seadmesse on sisse ehitatud 27 mängutüüpi, mida saab seadistada, seega on 423 mängukombinatsiooni. Niisiis, valikus on palju! Juhatus avaldab muljet igal peol ja sõprade kohtumisel.
Mitu mängijat korraga – meelelahutus võimaldab korraga mängida kuni 16 inimesel nii individuaalselt kui ka meeskonnaversioonis. Selline mäng sõpradega pakub palju rõõmu. Tahvel võtab enda alla vaid osa seinast ja võib tundideks pereliikmete tähelepanu telerilt ja nutitelefonilt kõrvale juhtida.
LCD-ekraan - paigaldatud lauale, teavitavad mängu hetkeseisust ning üksikute mängijate ja meeskondade tulemustest. Ka helisignaalidega. Seade töötab vooluvõrgust või 4 AA patareidega. Professionaalne elektrooniline noolemäng - nooled sobivad ka kingituseks.
Spetsifikatsioon - mängijate arv: 1-16; mängude arv: 27 (243 kombinatsiooni); 8-astmeline heli reguleerimine: jah (kaasa arvatud vaikus); komplektis 6 noolt; 24 vahetatavat tugevdatud tagavaraotsikut; sulepeade süvendid: jah 6; toiteallikas: võrgust või patareidest; mõõdud: 43 x 51,5 cm; kaal: 1,596 kg; kaal koos pakendiga: 2,39 kg.
Komplektis:
  • - mängulaud,
  • - 6 tavalist noolt (ise kokkupandavad)
  • - 24 lisaotsikut
  • - vooluvõrgu toiteallikas
Elektrooniline noolemäng – nooled on suurepärane meelelahutus nii algajatele kui ka edasijõudnutele. See mitte ainult ei arenda keskendumist, vaid ka käte motoorseid oskusi ja teid üldiselt. Professionaalne noolemängu komplekt - elektrooniline laud võimaldab suurepäraselt mängida 34,5 cm läbimõõduga laual. Tänu sellele saate veeta palju aega pere või sõpradega. Võistlused individuaalsetes mängurežiimides või üldise edu panustamine mängu meeskondlikes versioonides on saadaval kuni 27 mängutüübis. Nende lisakonfiguratsioon tähendab, et elektroonilisel laual on koguni 243 mängurežiimi, nii et saate mängu nautida pikka aega ja avastada uusi võimalusi, mida see pakub. Mängul on sisseehitatud kõlar, mis kostab mängu oleku märguande helisid. Tarkvara võimaldab 16 inimesel üheaegselt mängida mängu individuaalsetes või meeskondlikes versioonides.

Общая информация o: Электронная доска для дартса

ID товара: 9546831
Категория: Дартс
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,64 x 0,19 x 0,38 м, 2 кг
Торговая марка: Не указано
Тип: Elektrilised nooled
Вид: Не указано, elektrilised nooled дартс

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Электронная доска для дартса
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов