Mänguri hiired Glorious PC Gaming Race Model D 2 PRO Wireless 4K/8K, Black

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri hiired
Kauba ID: 8633506
15100
Lisa korvi
738 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

24. maist

000

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

27. maist

199

Omniva pakiautomaat

27. maist

219

DPD pakiautomaat

27. maist

249

Smartpost pakiautomaat

27. maist

259

Kuller

27. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Glorious PC Gaming Race Model D 2 PRO Wireless 4K/8K, Black

Kirglikele mänguritele mõeldud turniiriklassi PRO hiir annab teile kiire tempoga esport-tiitrites konkurentsieelise. Tõelised mängijad teavad, et mida kergem on hiir, seda lihtsam on sihtida suurema kiiruse ja täpsusega. Vaid 60 grammi kaaluv Model D 2 PRO on oma klassi kergeim mängurihiir. 4K/8K väljaanne teatab hiire värskendustest kuni 8 korda* sagedamini kui tavaline mänguhiir. See muudab sihtimise ülimalt sujuvaks ja ülitäpseks. * 8K pollimine on saadaval juhtmega režiimis. Jõudlusele keskenduva juhtmevaba mänguhiirena tagab see seade, et miski ei takista teie võimeid võidu eest. Selle hiilgavad optilised lülitid registreerivad klõpsamise 80% kiiremini kui tavaline mehaaniline ja topeltklõpsamise oht puudub. See muudab mängusisesed toimingud, nagu pildistamine, tundlikumaks ja järjepidevamaks. Lisaks muudab selle ergonoomiline kuju väga mugavaks ja sobib ideaalselt enamiku käepidemete jaoks. Selle võimsal sensoril BAMF 2.0 26K on Motion Sync tehnoloogia, mis tagab pikslite täiusliku jälgimise ning võimaldab sujuvamat ja täpsemat sihtimist. Model D 2 PRO 4K/8K Editioniga saate nautida laadimiste vahel kuni 80 tundi katkematut mängu. Kui on aeg laadida, saate mängida ka laadimise ajal.

Funktsioonid

Optimeeritud juhtimiseks

Selle ergonoomiline kuju ja ülikerge kaal muudavad sihtimise erakordselt kiireks ja täpseks. Ideaalne kiire tempoga espordimängude jaoks.

Suurenenud mugavus

Selle suletud kest maksimeerib hiire ja käe kontakti, et tagada maksimaalne mugavus. Suure haardega pinnatekstuur tagab hiire enesekindla kontrolli isegi higistamise ajal.

Optilised lülitid maksimaalse reageerimisvõime tagamiseks

Selle tipptasemel lülititel on 80% kiirem reageerimisaeg, mis tagab võrreldamatu klõpsamiskiiruse ja reageerimisvõime. Samuti tagavad need pikema eluea 100 miljoni klõpsuga.

Ülelaaditud 4K, 8K küsitlussagedus

Teatab hiire värskendustest kuni 8 korda sagedamini kui tavalised mänguhiired. See muudab sihtimise ülimalt sujuvaks ja ülitundlikuks, et toetada täpseid, sekundi murdosa reaktsioone. 8K-pollimine on saadaval juhtmega režiimis.

Suurepärane andur

Glorious-eksklusiivsel BAMF 2.0 26K anduril on 1K Hz pollimissagedus, reguleeritav tundlikkus kuni 26 000 DPI ja 650 IPS, mis tagavad absoluutse täpsuse ja ületamatu kiiruse.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Glorious PC Gaming Race Model D 2 PRO Wireless 4K/8K, Black

Kauba ID: 8633506
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: GAMO-1173
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,15 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Glorious
Nupud: 6
Värv: Must
Kaal: 60 g
Tüüp: Mänguri hiired
Vaade: Glorious, mänguri hiired arvutihiired
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Glorious tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Glorious PC Gaming Race Model D 2 PRO Wireless 4K/8K, Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki