Sonic D2

Täpsustused:
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 2
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kauba ID: 8215186
2199
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Sonic D2

Kasutamine: ADA

Sonic hambahari otsikute komplektiga D2 

Sinu naeratus võib olla veelgi tervem ja ilusam! Sonic hambahari eemaldab suust kuni 7 korda rohkem prahti kui traditsiooniline hambahari! Bitvae D2 pakub 5 puhastusrežiimi, kus nutikas taimer tuletab teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. Seadme kaitseklass on IPX7 ja see kestab kuni kuu! Veelgi enam, hambaharja soovitab Ameerika Hambaarstide Liit.

Tõhus mustuse eemaldamine

D2 sonic hambahari on varustatud mootoriga, mis võimaldab tekitada vibratsiooni 40 000 liigutust minutis. DuPont harjastega ots on loodud järgima võimalikult täpselt teie hammaste kuju, nii et see eemaldab bakteriaalse hambakatu ilma igemeid kahjustamata! Kui kasutate traditsioonilist hambaharja, võivad D2-ga hambad olla kuni 7 korda puhtamad kui varem! Naudi täiusliku värskuse tunnet!

Valige enda jaoks sobiv režiim

Hambahari pakub kuni 5 puhastusrežiimi, nii et leiate kindlasti endale sobivaima! Valge režiim eemaldab teie naeratuse valgendamiseks kohvilt, veinilt või sigarettidelt tõrksamad plekid. Poleerimisrežiim poleerib teie hambaid veelgi. Puhastusrežiim sobib suurepäraselt igapäevaseks hoolduseks. Kas teie hambad on tundlikud või igemevalu? Kasutage režiime Soft ja Gum Care, et puhastada õrnalt suu ja teha igemetele õrn massaaž.

Nutikas taimer – 2 minutit kauni naeratuse jaoks

Bitvae D2 on praktiline seade, mis võimaldab teil hõlpsalt hoolitseda puhta ja terve naeratuse eest. Varustatud funktsiooniga Smart Timer, tuletab see teile iga 30 sekundi järel meelde harjatud ala vahetamist. 2 minuti pärast lülitub hambahari automaatselt välja! See aeg on täiusliku värskuse efekti saavutamiseks piisav!

 Pikk tööaeg

The product uses a rechargeable battery, the capacity of which is 350 mAh. It guarantees up to 30 days of work of the toothbrush, which also makes it an ideal companion for any trip! This doesn't mean you can't pack the charger with you, which is extremely small and handy, and will also serve as a practical stand for your D2! You will refill the energy of your toothbrush in just 4 hours!

Praktiline ja tõhus

D2 on praktiline seade, mille võtad endaga kaasa kõikjal, kus seda vajad. Hambaharja kaitseklass on IPX7, nii et saate seda vabalt kasutada vannis või duši all. Nautige tõhusat jõudlust ja fantastilist vastupidavust!

Kaasas

    • Sonic hambahari   
    • Vahetatavate otsikute komplekt (6 tk)   
    • USB-kaabel   
    • Reisikohver



 

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Elektrooniline hambahari tagab puhtamad ja tervemad hambad, igemed ja keele. Meid on juba väikesest peale õpetatud põhjalikult hambaid pesema. Hoolimata kõigist pingutustest ei pese me hambaid nii põhjalikult, kui tahaksime, sest manuaalsete hambaharjade harjased ei jõua kogu hammaste vahele tekkiva hambakatu ja hambakivini. Elektrilise hambaharja pöörlevas otsas on harjased, mis tänu liikumise ja võrdse surve kombinatsioonile võivad ulatuda kaugemale. Elektriline hambahari võimaldab hambaid kauem ja põhjalikumalt puhastada. Enamus elektroonilisi hambaharju on iga ruudu jaoks samad, mis tagab parema ja pikema hambapuhastuse ning suurepärase puhtustunde. Lapsed on sageli elektriliste hambaharjade suurimate kasutajate hulgas. Elektriline hambahari on suurepärane vahend võitluses igemepõletiku ja igemehaigustega suus. Kuidas? Elektriline hambahari võib ulatuda raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse, mida käsitsi hambaharjaga ei näe. Sa mitte ainult ei pese hambaid kauem ja paremini, vaid ka targemalt. Halb hingeõhk on sümptom, mida põhjustab hammaste vahele ja igemete äärde kogunev toit ja hambakatt. Elektriline hambahari ja tavaline hambaniit võivad aidata vabaneda halvast hingeõhust, kuna see leiab ja eemaldab toidu hammaste vahelt.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sonic D2

Kauba ID: 8215186
Kategooria: Elektrilised hambaharjad
Tootja kood: D2 White
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,235 x 0,12 x 0,04 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Sonic
Tüüp: Elektrilised hambaharjad
Vaade: Sonic, elektrilised hambaharjad
Värv: Valge
Haride hoidja: Jah
Komplektis: Laadija
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Vooluallikas: Laetav aku
Režiimid: 2
Nutiseade: Ei
Otsikute arv: 2 tk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Sonic tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sonic D2
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki