Näopuhastusseade 5 in 1

Täpsustused:
Tüüp: Näopuhastusseade
Toide: võrk
Kauba ID: 2486268

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: 5 in 1

MULTIFUNKTSIONAALNE – see ainulaadne multifunktsionaalne seade pakub ainulaadset mõju tänu oma raadiosagedusele ja elektrilisele lihaste stimulatsioonile. Te ei pea enam kulutama raha kallitele protseduuridele, mis parandavad teie naha seisundit. Meie seade töötab vastavalt viiele tervisliku ja valutu hoolduse põhikontseptsioonile. Nende hulka kuuluvad: elektrilise lihaste stimulatsioon, mesoporatsioon, elektroporatsioon, raadiosagedus ja valgust kiirgavad LED-id. Selle abil saate: edendada kollageeni taastumist, parandada nahatooni ja mõjutada kollageeni isegi naha sügavaimates kihtides.
TÕHUSAD, VALUTUD VAHENDID - seadme kasutamine ei ole meie nahale mingil juhul valus ja selle kasutamisel on palju eeliseid, näiteks: akne ja erinevate värvimuutuste või armide hävitamine, kortsude vähendamine, naha elastsuse toitmine ja parandamine või naha elastsuse edasilükkamine. Samuti saate protseduure mugavalt kodus läbi viia, ilma et peaksite kulutama raha kallites kliinikutes või ilusalongides. Naha seisundi parandamiseks piisab 10-minutiliste seansside tegemisest 3 korda nädalas. Süstemaatilisus on äärmiselt oluline!
WIRELESS – multifunktsionaalne näoseade on juhtmevaba. Sellel on ülitõhus liitium-ioonaku, mida saab laadida seinalaadija abil või otse USB-pesast. Kui katkestame toiteallika, võib see olla ka alusel, kuhu me seadme paigutame. Kõik on säilinud heledates, peenetes värvides, mis kindlasti näevad hea välja igas vannitoas või tualettlaual. Sa ei pea otsima kontakti ja muretsema liiga lühikese kaabli pärast.
STIILNE DISAIN – seade on disainitud kõige tähelepanelikumaid kasutajaid silmas pidades. Tänu spetsiaalselt profileeritud käepidemele sobib seade igasse kätte. Väga kerge, mitte kasutada rasedusega. See oli varustatud LCD-ekraaniga, kus näeme aku taset ja seadme poolt eralduva valguse intensiivsust. Ekraani all on kaks nuppu, mis võimaldavad meil seadet juhtida. Nuppude arvu vähenemine hõlbustab oluliselt kasutamist.
SPETSIFIKATSIOONID
  • valge värv
  • seadme mõõtmed: 16,5 x 4,5 x 3,5 cm
  • pakendi mõõdud: 21,5 x 15 x 9 cm
  • sisend: DC5V (500mA)
  • Aku võimsus: 750 mAh
  • Võimsus: max 10W
  • Laadimisaeg: 3,5 tundi
  • Ooteaeg: 40 päeva
  • Protseduuri aeg: 10 minutit
KOMPLEKTIS:
  • Laadimisalus
  • USB laadimisjuhe
  • multifunktsionaalne seade näole
Aja jooksul võib nahk kahjustuda, muuta värvi ja vajuda. See on tingitud naha mõjust päikesevalgusele, loomulikule vananemisele, aknele ja geneetilistele seisunditele. Sellised tooted nagu seerumid, vedelikud ja niisutavad kreemid mõjutavad naha pinda, kuid kõige sagedamini ei tungi sügavale nahka ega mõjuta kollageeni naha sügavamates kihtides. See suurepärane kosmeetiline vahend raadiosagedusliku (RF) ja elektrilise lihaste stimulatsiooniga (EMS) pakub ainulaadset, sügavamat ja stimuleerivamat toimet: kollageeni taastumine, naha tugevus, naha tooni paranemine ja üldine naha välimus.
Seade kõrvaldab vajaduse kallite ja mõnikord valulike protseduuride järele, et varustada kollageeni naha sügavamatele kihtidele. Seade töötab vastavalt viiele tervisliku ja valutu nahahoolduse põhikontseptsioonile. Nende hulka kuuluvad: elektrilise lihaste stimulatsioon, mesoporatsioon, elektroporatsioon, raadiosagedus ja valgust kiirgavad LED-id.
See seade on teie jaoks, kui:
  • Sul on kortsud
  • sul on lõtv näonahk
  • Teie nahk on päikesevalguse poolt kahjustatud
  • sul on aknele kalduv nahk
  • su nahk on muutunud
  • soovid vältida nahakahjustusi
  • soovid vältida pigmentatsiooni värvimuutust
Meie seadmega saate teha järgmisi toiminguid.
Elektriline lihaste stimulatsioon (EMS) – kasutatakse tsingi aktiveerimiseks nahas, mis soodustab kollageeni tootmise uuenemist, parandab naha elastsust, silub kortse ning jätab naha siledaks ja terveks.

Üldine tooteinfo: 5 in 1

Kauba ID: 2486268
Kategooria: Näohooldusseadmed
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Iso Trade
Komplektis: Kasutusjuhend, Kinnitus, Laadija, Näopuhastusvahend, Otsik
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Tüüp: Näopuhastusseade
Vaade: Iso Trade, näopuhastusseade näohooldusseadmed
Toide: võrk
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Iso Trade tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

5 in 1
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki