Fotoepilaator Fotoepilaator Silk'n Motion FGP1PE1001

Täpsustused:
Tüüp: Fotoepilaator
Kauba ID: 6537777

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Fotoepilaator Silk'n Motion FGP1PE1001

Karvade eemaldamine võib osutuda väga vaevanõudvaks ülesandeks, epileerimise või karvade eemaldamise protseduur vaha abil tekitab tugevat valu. Silk’n Motion – see on uus leiutis, mis kindlustab pikaajalise soovimatute karvade eemaldamise. Ja loomulikult ilma mingi valuta! Valgusimpulsid, mis sellest seadmest kiirgavad, kõrvaldavad vaevata soovimatud karvad alates kehast kuni näoni. Automaatsed funktsioonid kergendavad omakorda veelgi tööd. Karvade eemaldamise protseduuri võite alustada koheselt, et saaksite kiiresti nautida enda siidist nahka.

Silk'n Motion eelised:

  • Pikaajaline karvade eemaldamine kliiniliselt tõestatud efektiivse patenteeritud HPL™ tehnoloogiaga.
  • Patenteeritud Touch&Glide tehnoloogia: tänu automaatsele valgusimpulsside süsteemile on lühema aja jooksul kõrvaldatav suurem karvade kogus.
  • Kolme anduriga: nahavärvi, puute ja liigutuse.
  • Sobib kõigile nahavärvidele, kaasaarvatud tumedam, peaaegu igat värvi karvadele.
  • Automaatne energia reguleerimise süsteem: kõige ohutum tumedale nahavärvile.
  • Ergonoomiline käepide.
  • Sobib tervele kehale ja näole.
  • 350 000 valgusimpulssi. energiataset.
  • Reguleeritav kiirus.
  • Võib kasutada peale päevitamist päikese käes (tase 1).
  • Aktiivne pind: 3 cm².
  • Ei ole vaja vahetada kassette.
  • Free Silk’n programmiga protseduuride planeerimiseks.
     

HPL™ tehnoloogia: kliiniliselt tõestatud ja patenteeritud
Miljonid inimesed kogu maailmas kasutavad HPL™ (Home Pulsed Light) tehnoloogiat karvade eemaldamiseks. Katsete tulemustele tuginedes kinnitavad tuntud dermatoloogid, et see tehnoloogia on ohutu, lihtne ja efektiivne karvade eemaldamise viis harilikus koduses keskkonnas. Seda soovitavad arstid. Pealegi on kliiniliselt tõestatud patenteeritud tehnoloogia efektiivsus. Ameerika Ühendriikides kinnitas selle FDA (Toiduainete ja ravimite administreerimise institutsioon).
 

Patenteeritud Touch&Glide tehnoloogia kindlustab kiire karvade eemaldamise

Karvade eemaldamisele noa, epilaatori või vahaga võib kuluda palju aega – eriti, kui soovite eemaldada karvu keha eriosades. Kasutades Silk’n Motion seadet Te sellise probleemiga kokku ei puutu. Karvad on eemaldatavad väga kiiresti – selle eest kannab hoolt patenteeritud Touch&Glide tehnoloogia. Seadme sisse- ja väljalülitamiseks ning energiataseme valimiseks piisab ühest nupuvajutusest. Tähendab, valgusimpulsi genereerimiseks ei ole vaja vajutada impulsinupule.
Puutudes seadmega vastu nahka, on automaatselt genereeritav impulss. Võite eemaldada karvu väikestelt pindadelt, nihutades seadet aeglaselt ühest kohast teise. Samuti võite liigutada seadet ja ja lasta sel libiseda üle suuremate nahapindade. Kuidas Te seda ka ei kasutaks, kindlustab Touch&Glide tehnoloogia lihtsuse, kolm andurit aga (nahavärvi, puute ja liikumise) – ohutuse. Seade tunneb ära Teie nahatooni (nahavärvi andur), et otsustada, kas valitud energiatase on sobiv. Nahale puutudes algab vilkuma puuteandur, kui seadet aga mitte liigutada, on automaatselt peatatav selle töötamine (liikumisandur).
 

Uudis: automaatne energia reguleerimise süsteem suuremaks ohutuseks
Silk’n Motion seadmega saab karvu eemaldada ka tumedama nahavärviga inimesed. Kui nahk on liiga tume, siis täiesti uus automaatne energia reguleerimise süsteem koos nutika nahavärvi anduriga kindlustavad automaatse energiataseme vähendamise kuni teise tasemeni, mis on sobiv kõigi nahatüüpide jaoks. See kindlustab suurima ohutuse – Te ei pea muretsema liiga kõrge energiataseme pärast. Peale selle Be to, Silk’n Motion paistab silma silmakaitse mehhanismide poolest. Valgusimpulss on genereeritav vaid siis, kui seade kontakteerub nahaga.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Pehme ja karvutu nahk on ilmselt iga naise unistus. Fotoepilatsiooni nimetatakse soovimatute karvade eemaldamiseks intensiivselt pulseeriva valgusega (IPL) ja paljud peavad seda kõige tõhusamaks kehakarvade eemaldamise meetodiks – isegi paremaks kui vahatamine või suhkrupasta. Fotoepilatsiooniprotseduure pakuvad mitmed ilusalongid, kuid märgatavate tulemuste saavutamiseks on vaja korduvaid külastusi. See tähendab, et regulaarseid kulusid on palju. Seetõttu tasub kaaluda alternatiivi – fotoepilatsiooni kodus. Fotoepilatsioon on karvade eemaldamine valgusimpulsside abil. Karvadesse jõudvad valgusimpulsid muundatakse soojusenergiaks, mis hävitab karvades oleva melaniini. Selle tulemusena karvad hävivad ja eemaldatakse juurtest. Sel põhjusel fotoepilatsiooniga eemaldatud karvad tagasi ei kasva. Kõiki karvu ei eemaldata aga korraga, sest nende kasvutsüklid on erinevad. Fotoepilatsioon ise toimub spetsiaalse varustuse abil. Kaasaegseid fotoepilaatoreid on ohutu kasutada ja need ei kahjusta nägemist. See epileerimisviis ei sobi aga väga heleda kehakarvaga inimestele – fotoepilatsioon on efektiivne vaid siis, kui kehavärvi ja karva värvi vahel on kontrast. Fotoepilatsiooni saab kasutada peaaegu kõikjal kehal – näol, jalgadel, kaenlaalustes ja bikiinipiirkonnas. Samas ei ole soovitatav eemaldada karvu sügavalt bikiinipiirkonnast ega kulmudest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Fotoepilaator Silk'n Motion FGP1PE1001

Kauba ID: 6537777
Kategooria: Raseerijad, epilaatorid ja fotoepilaatorid
Tootja kood: FGP1PE1001
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,15 x 0,17 m, 1 kg
Kaubamärk: Silk`n
Vooluallikas: Laetav aku
Tarvikud: Puhastushari, Ümbris
Märg raseerimine: andmed puuduvad
Tüüp: Fotoepilaator
Vaade: Silk`n, fotoepilaator
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Silk'n tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fotoepilaator Silk'n Motion FGP1PE1001
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki