Tolmuimeja Uwant B200

Täpsustused:
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Konteiner
Tolmukogumissüsteemi maht: 1.5 l
Märgpuhastus: Ei
Kauba ID: 9838697
33200
Lisa korvi
1255 / kuus
Sinu linn

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. juulist

199

Kuller

10. juulist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Uwant B200

Uwant B200 multifunktsionaalne tolmuimeja on mõeldud neile, kes hindavad puhastusvahendite mitmekülgsust ja võimsust. Selle usaldusväärne jõudlus ja võime käsitleda erinevaid pindu muudavad selle ideaalseks koduomanikele, kes otsivad põhjalikku ja probleemivaba puhastust. Tänu selle ainulaadsetele omadustele on see ideaalne neile, kes hindavad mugavust, et ühe seadmega saab teha nii kuiva kui ka märja puhastustöid.

  • Võimas jõudlus: sellel tolmuimejal on suur võimsus, mis tagab erakordse imemisvõime, mistõttu on lihtne eemaldada mustust ja prahti igalt pinnalt.
  • Kahe võimsuse reguleerimine: võimsus on reguleeritav nii korpusel kui ka käepidemel, mis võimaldab teil täpselt reguleerida imemisvõimsust vastavalt ülesandele.
  • Mugav tolmu kogumine: 1,5 liitrine tolmukogus tagab, et saate pikemalt puhastada, ilma et peaksite tolmukonteinerit sageli tühjendama, ning automaatne juhtme pakkimise funktsioon lisab veelgi rohkem mugavust.
  • Kerge: 37,3 cm lai, 41,9 cm sügav, 23,7 cm kõrge ja 6,3 kg kaaluv seade on hõlpsasti manööverdatav ja ladustatav.
  • Vaikne töö: hoolimata oma võimsusest töötab tolmuimeja maksimaalse müratasemega 76 dB, nii et puhastamine ei häiri teie kodurahu.
  • Pesufunktsioon: See funktsioon suurendab tolmuimeja mitmekülgsust, võimaldades teil tõhusalt ja mugavalt puhastada määrdunud vedelikud ja plekid.

Multifunktsionaalne tolmuimeja

Unustage oma vana tolmuimeja, millel on vaid mõned funktsioonid, sest meil on lai valik moodsaid tolmuimejaid. Usaldusväärsete tootjate ja juhtivate kaubamärkide, nagu Karcher ja Festool, tolmuimejate valik ei jäta kedagi ükskõikseks. Nagu nimigi ütleb, on neil multifunktsionaalsetel tolmuimejatel palju rohkem kui ainult üks oluline funktsioon - tolmu imemine. Lisaks sellele funktsioonile saab neid kasutada ka märgtolmuimejatena, puhastades seega põrandaid ja tekstiilkatteid erinevates ruumides ning mööblit. Need moodsad tolmuimejad võivad olla individuaalselt varustatud ka täiendava toitepistikupesa, pneumaatilise või Bluetooth-mooduliga, mis võimaldab teil tolmuimejat sisse lülitada või seda eemalt juhtida. Samuti saab neid varustada spetsiaalsete jäätmekonteineritega, mis sobivad nii kuiva kui ka märja sisu jaoks ja mida saab puhastada ühe nupuvajutusega. Sellise pumba juurde kuuluvad sageli sellised lisaseadmed nagu pihustusvoolik ja väikesed ergonoomilised pihustid mööbli või muude pindade puhastamiseks.

Üldine tooteinfo: Uwant B200

Kauba ID: 9838697
Kategooria: Tolmuimejad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,45 x 0,406 x 0,4 m, 7,85 kg
Kaubamärk: Uwant
Tolmuimeja tüüp: Multifunktsionaalne tolmuimeja
Vaade: Uwant, multifunktsionaalne tolmuimeja tolmuimejad
Mootori võimsus: 1900 W
Imemisvõimsus: -
Toide: võrk
Võimsuse reguleerimine: Jah
Võimsuse reguleerimine käepidemelt: Jah
Toru: Pole täpsustatud
Kõva põrandapinna puhastamise klass: Pole täpsustatud
Värv: Hall, Valge
Kõrgus: 23.7 cm
Laius: 37.3 cm
Sügavus: 41.9 cm
Kaal: 6.3 kg
Veemahuti maht: 1.5 l
Otsikud: 2
Automaatne juhtmekerimissüsteem: Jah
Töö raadius: Pole täpsustatud m
Tolmutagastusklass: Pole täpsustatud
Müratase: 76 dB
Juhtme pikkus: 4 m
Pesufunktsioon: Jah
Tolmukogumissüsteemi tüüp: Konteiner
Tolmukogumissüsteemi maht: 1.5 l
Märgpuhastus: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Uwant tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Uwant B200
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki