Ahi Electrolux EOF3H40BW

Täpsustused:
Üldmaht: 65 l
Juhtimine: Elektrooniline
Energiaklass: A
Tootekirjeldus
Kauba ID: 5791952
24300

SJH hind

32999
-26%

1 tk on jäänud

Lisa korvi
918 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 3. maist

000

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Esmaspäeval, 6. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Electrolux EOF3H40BW

Valge elektriahi Electrolux EOF3H40BW

Alati maitsvad toidud ahjus "600 SurroundCook®", kõik toidud küpsevad ühtlaselt – alates krõbedast kanast kuni krõbedate ahjuroogadeni. Meie ahi säilitab stabiilse sisetemperatuuri, kuna ventilaator jaotab õhku ahjus ühtlaselt. Te ei pea tegema muud, kui ootama.

Küpsetage ühtlaselt, kasutades erinevaid küpsetustasemeid. Kui küpsetate isegi vaid pari toitu korraga, küpsetate neid ühtlaselt ja kiiresti. Täiendav ventilaator kütteelement võimaldab soojust ahjus ühtlaselt jaotada kõigil kolmel tasandil. Ideaalne magusate küpsiste ja maitsvate kookide küpsetamiseks.

Lihtne puhastamine „AquaClean“ puhastamisega pärast toiduvalmistamist ei pea olema igapäevane tüütu rutiin – meie ahi puhastatakse auruga. „AquaClean“ abil aurutatakse ahju põhjas vett, mis niisutab toidujääke ja rasva, mis muudab nende puhastamise äärmiselt lihtsaks. Loomulik ja lihtne puhtus.

Kiire, tõhus ja ühtlane toiduvalmistamine Meie Even Cooking tehnoloogia jaotab kuumuse kogu ahju ulatuses, nii et toit valmib ühtlaselt ja seda ei pea ümber pöörama. See tehnoloogia soojendab ahju kiiremini ja säästab teie aega ja elektrit! 

Küpsetage grilliga ja nautige kuldset koorikut. Ükskõik, kas küpsetate krõbedat peekonit või mullitavat mozzarellat, kasutage grilli- ja grillimisvõimalusi maksimaalselt ära nagu ei kunagi varem. Sobib suurepäraselt krõbedate kanatiibade ja suussulava grillitud juustu valmistamiseks.

Toote eelised ja omadused

• Sõltumatu integreeritud ahi • Multifunktsionaalne ahi ümmarguse küttekehaga • Ahju energiatõhususe klass: A • Ahjuõõnsus 2 küpsetusastmega • Kinnitatud käepidemed • Ülevaade ahju elektroonilistest funktsioonidest: Akustiline signaal, start, lõpp, aja meeldetuletus, kell • Ülikerge emailitud kergesti puhastatav ahjukate • Kergesti puhastatavad uksed • Jahutusventilaator • Ahjuga kaasas olevad alused: 1 alus, must email, 1 koorimisalus, must email • Ahjuga kaasas olev rest: 1 kroomitud rest • Toitejuhtme pikkus: 1.1 m. 

Toote tehnilised omadused

Tüüp- Paigaldatud . Küttefunktsioonid - Ventilaator + rõngaselement. Puhastusmeetod - Email pestakse veega. Värv -Valge. Juhtpaneeli pind- Reljeefne-Roostevaba teras . Kasutatav maht, l -65 . Juhtelemendi tüüp- Reljeefsed käepidemed. Taimeri tüüp -SET. Ahju ukseklaaside arv - 2. Kõrgus, mm- 590. Laius, mm -594. Sügavus, mm -560 . Paigaldussügavus, mm -550. Paigalduskõrgus, mm-593. Paigalduslaius, mm-560. Energiatõhususe klass- A. Energiatarbimine (kWh)- 0,89 . Energiatarve ventilaatoriga (kWh)- 0,78 . Sagedus: 50/60. Pinge, V-220-240. Kaitse (A)- 13. Toitejuhtme pikkus, m - 1,1. Toitejuhe - pistikuga . Müratase, dB(A) -49. Kohandatud lisandmoodulid – Ei . Lisatarvikud -TR1L. Kaal (bruto), kg -29,3. Kaal (neto), kg -28,1. „Wi-Fi“ liides - Ei. Toiduvalmistamise funktsioonid- Madalam küte, Regulaarne/traditsiooniline küpsetamine, Sulatamine, Küpsetamine ventilaatoriga, Niiske küpsetamine ventilaatoriga, Toiduvalmistamine ventilaatoriga, Turbo grill, Grillimine.

Electrolux

Electrolux on rahvusvaheline Rootsi ettevõte, mis tegeleb koduelektroonika tootmisega. Electrolux pole juba aastaid kaotanud oma teist kohta turuliidrite seas, tõestades sellega oma stabiilsust ja toodete kvaliteeti.
Electrolux toodab ja müüb laias valikus seadmeid, alates väikestest köögiriistadest kuni suurte integreeritud  köögitehnikani, kuid on tuntud eelkõige kui usaldusväärsete, kauakestvate ja veatute pesumasinate tootjana. Sajand tegutsenud  ja pesumasinatele spetsialiseerunud Electroluxi motoks on alati olnud tarbijate elu lihtsustamine, mistõttu on Electroluxi masinad olnud palju kergemad ja lihtsasti puhastatavad. Esimene Electroluxi pesumasin võeti kasutusele 1951. aastal eesmärgiga muuta pesemisprotsess lihtsamaks, vähem aeganõudvaks ja tagada pesu parem hooldus. Electroluxi pesumasinat nimetatakse 20. sajandi parimaks kodutehnika leiutiseks, mis võimaldab tarbijail rohkem aega veeta perega ja jätta olmemured Electroluxi hooleks.
 

Electrolux EOF3H40BW Electrolux

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Electrolux EOF3H40BW

Kauba ID: 5791952
Kategooria: Ahjud
Tootja kood: EOF3H40BW
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,66 x 0,694 x 0,69 m, 40 kg
Kaubamärk: Electrolux
Tootja kood: EOF3H40BW
Ahju energiakulu tsükli kohta: 0.89
Ahju energiaklass: A
Iga süvendi energiatõhususe indeks: 0.95
Õõnsuste arv: 1 tk
Ahju tüüp: Elekter
Tarbitav võimsus: 2500 W
Värv: Valge
Kõrgus: 59 cm
Laius: 59.4 cm
Sügavus: 56 cm
Taimer: Jah
Ahju ukse klaase: 2 tk
Teleskoopsiinid: Ei
Küpsetusplaadid: 1 tk
Küpsetusgrill: 1 tk
Isepuhastusfunktsioon: Täpsustamata
Üldmaht: 65 l
Juhtimine: Elektrooniline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Electrolux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
66700
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (1)

Electrolux EOF3H40BW
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Tamāra B.
15.02.2024

Väga hea teenindus!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki