Integreeritav, Külmkapp sügavkülmaga all Electrolux ENG7TE75S, Automaatne sulatus

Täpsustused:
Kõrgus: 188.4 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Müratase: 35 dB
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 9628581
1 05900
Lisa korvi
4002 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 5. juunist

000

Kuller

6. juunist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

6. juunist

4499

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Electrolux ENG7TE75S

Integreeritav 70 cm suurune külmik Electrolux ENG7TE75S, koos allosas oleva sügavkülmikuga.

 

 

Tervisliku toitumise alus Külmik-sügavkülmikul "700 GreenZone" on spetsiaalne suletud sahtel, mis hoiab ideaalset niiskustaset. Nõutav niiskustase võimaldab kuni 95% vitamiinidest säilida kuni 11 päeva.* 

 

Täiesti uus – ainulaadne taaskasutatud plastist valmistatud külmik-sügavkülm* Meil ​​on hea meel esitleda meie ainulaadset külmik-sügavkülmikut, mille sisemine kate on 70% ulatuses valmistatud taaskasutatud plastist. Vananenud külmikute plastikut saab kasutada uute külmikute valmistamisel ja seeläbi vähendada keskkonda paisatavate jäätmete hulka. 

 

„MaxiSpace“ - kõrgem, laiem ja 45% suurem mahutavus* Tänu „MaxiSpace'ile“ saate 45% rohkem võimsust kui tavaline külmik-sügavkülmik.* See on kõrgem ja laiem kui tavalised külmikud, seega on selles rohkem ruumi toodete jaoks.

 

„TwinTech® No Frost“ hoiab ära kuivamise „TwinTech® No Frost“ topeltjahutussüsteem hoiab teie toodetes niiskust. Parem kui tavaline „No Frost“ seade, kuna külmkapi ja sügavkülmiku jaoks on eraldi jahutussüsteemid. Sügavkülma ei teki härmatist. Külmkapis hoitakse õiget õhuniiskust, seega on toiduainete massikadu 60% väiksem.

 

Stabiilne jahutus tänu „DynamicAir“ tehnoloogiale „DynamicAir“ tagab külmiku stabiilse temperatuuri hoidmise. Külmikus ringleb jahe õhk, nii et isegi avatud ukse korral on toit kaitstud soojenemise eest

 

 

Toote eelised ja omadused

 

• Täielikult integreeritud paigalduseks lükandustele • Külmkambri kogumaht: 87 l • Külmiku kogumaht: 284 l • Külmkambri automaatne sulatamine • Külmkapi automaatne sulatamine • Ventilaator tsirkuleerib õhku nii, et temperatuur oleks kogu külmikus ühtlane • Ostlemisfunktsioon määrab kiiresti külmiku soovitud temperatuuri • Kiirkülmutamise funktsioon ja automaatne tagasipöördumine tavaseaded • Heli- ja visuaalne hoiatus kõrge temperatuuri kohta • Visuaalne ja helisignaal hoiatavad teid, et uks ei ole suletud • Külmkapi valgustus: Luna – 1 top and 2 sides • Külmkapi riiulid: 2 Full Width + 1 FlexiShelf, White Plastic • Munaalus:: 2tk, 6 muna jaoks • Sügavkülmiku sahtlid: 3 täislaiust, Frosted • Spetsiaalsed sahtlid külmkapi jaoks: White Plastic • Ukse hingede asukoht: Parempoolne ja vastupidine • 1894 mm kõrgune, sisseehitatud • Külmkapi-sügavkülmiku värv/disain: Valge.

 

Toote tehnilised omadused

 

Tüüp - Paigaldatav. Uste arv - 2. Värv -Valge. Juhtpaneeli asukoht - üleval. Juhtimistüüp - Puutetundlik, elektrooniline juhtimine jahutustehnika (sügavkülmik) - "TwinTech". Sulatamine on vajalik -Ei. Kiire jahutamine- Jah . Müra, dB(A)-35. Kõrgus, mm -1884 . Laius, mm- 696. Sügavus, mm -549. Paigaldussügavus, mm - 560. Paigalduskõrgus, mm- 1894. Paigalduslaius, mm- 710. Kompressorite arv 1 + ventiil. Sagedus - 50. Pinge, V-220-240. Võimsus, W -120. Toitekaabli pikkus, m -2,4 Aastane energiakulu, kWh- 247 ELNE20 E. Riiulid piimatoodetele - 1 täislaius, läbipaistev kate, Kaunistusega. Ukseriiulid - Ei. Munaalused -2tk, 6 muna. Pudeliriiul -1 täislaius, Viimistlusega. Joogiautomaat- Ei . Jää valmistamine - Ei. Kaal (neto), kg -80.

Electrolux

Electrolux on rahvusvaheline Rootsi ettevõte, mis tegeleb koduelektroonika tootmisega. Electrolux pole juba aastaid kaotanud oma teist kohta turuliidrite seas, tõestades sellega oma stabiilsust ja toodete kvaliteeti.
Electrolux toodab ja müüb laias valikus seadmeid, alates väikestest köögiriistadest kuni suurte integreeritud  köögitehnikani, kuid on tuntud eelkõige kui usaldusväärsete, kauakestvate ja veatute pesumasinate tootjana. Sajand tegutsenud  ja pesumasinatele spetsialiseerunud Electroluxi motoks on alati olnud tarbijate elu lihtsustamine, mistõttu on Electroluxi masinad olnud palju kergemad ja lihtsasti puhastatavad. Esimene Electroluxi pesumasin võeti kasutusele 1951. aastal eesmärgiga muuta pesemisprotsess lihtsamaks, vähem aeganõudvaks ja tagada pesu parem hooldus. Electroluxi pesumasinat nimetatakse 20. sajandi parimaks kodutehnika leiutiseks, mis võimaldab tarbijail rohkem aega veeta perega ja jätta olmemured Electroluxi hooleks.
 

Electrolux ENG7TE75S Electrolux

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Electrolux ENG7TE75S

Kauba ID: 9628581
Kategooria: Külmkapid-külmikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,649 x 0,796 x 1,984 m, 85,6 kg
Kaubamärk: Electrolux
Tootja kood: ENG7TE75S
Külmiku tüüp: Külmkapp sügavkülmaga all
Vaade: Electrolux, külmkapp sügavkülmaga all külmkapid-külmikud
Energiamärgis: E
Energiakulu aastas: 247 kWh
Üldmaht: 376 l
Jahekambri maht: 287 l
Sügavkülmkambri maht: 89 l
Sügavkülmiku temperatuur: -18 ºC
Sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Külmapidavus: 15 h
Külmutusvõimsus: 10.5 kg/24h
Kliimaklass: N, SN, ST
Paigaldusmeetod: Integreeritav
Värv: Valge
Lisafunktsioonid: NoFrost
Puhkerežiim: Täpsustamata
Juhtimine: Elektrooniline
Laius: 69.6 cm
Sügavus: 54.9 cm
Kaal: 80 kg
Pudeliriiul: Ei
Juurviljasahtlid: Jah
Sisevalgustus: Jah
Madala temperatuuriga kaamera: Pole täpsustatud
Kõrgus: 188.4 cm
Sügavkülmiku sulatusmeetod: Automaatne sulatus
Müratase: 35 dB
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Electrolux tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Electrolux ENG7TE75S
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki