Eestlaetav pesumasin Whirlpool W8 W046WB EE

Täpsustused:
Maksimaalne pesukogus: 10 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 287612
61800

SJH hind

74900
-17%
Lisa korvi
2335 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 1. maist

000

Kuller

Reedel, 3. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 3. maist

3299

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Whirlpool W8 W046WB EE

Mahukal Whirlpool pesumasinal on otseveoga invertermootor ja automaatne pesuvahendi doseerimine.Otseveomootoriga (Direct Drive) trummel vähendab müra ja vibratsiooni, pesuprogrammid ja tsentrifuug toimivad efektiivsemalt. Veorihma puudumine tõstab ka töökindlust.6th SENSE intelligentsed andurid kohandavad ressursside kasutust vastavalt masinasse pandud pesu kogusele ja tüübile, tagades nii energia-, vee- ja ajasäästu.
Sense Inverter (ZEN tehnoloogia) invertermootor on disainitud tagama masinale vaikset talitlust ja pikka eluiga. Nautige nii ideaalset tulemust kui täiendavat rahu ja vaikust.
Soundproof - masina konstruktsioon on disainitud välja laskma võimalikult vähe heli, muutes kogu seadme talitluse vaiksemaks.Auto Dose automaatne doseerimissüsteem võimaldab kokku hoida kuni 30% pesu ja loputusvahendit igal pesukorral ning võimaldab pesta kuni 26 pesutsüklit ilma vahendit juurde lisamata! Doseerimissüsteem väljastab anumast ainult nii palju vahendit, kui vajalik sõltuvalt valitud programmist ning pesu kogusest masinas. Tänu sellele on pesutsüklid tõhusamad ning puudub oht rikkuda riide kvaliteeti üleliigse vahendi kasutamise tõttu.Vähenenud veekulu - eriline vee väljalaske paigutus ning intelligentsed andurid, mis reguleerivad vee kogust sõltuvalt pesu kogusest masinas, võimaldavad kokku hoida kuni 59% vett iga tsükliga! Precisionclean vee väljalaskeava trumli ülemises ääres tekitab dušši efekti ning pakub seeläbi paremaid pesutulemusi kui nn täituva trumli veesüsteem.FreshCare+ ettevaatlik ning õrn aurutamine ja trumli liikumine pärsib peamiselt halva lõhna allikate vohamist kuni 6 tunni jooksul pärast pesutsükli lõppu. Tänu trumli liikumisele hoiab see ära ka riiete kortsumise kuni 6 tunni jooksul pärast kuivatustsükli lõppu.
Easy Iron lisafunktsioon vähendab riiete kortsumist, et lihtsustada triikimise protsessi.Multi Rinse lisafunktsioon tagab läbi lisaloputuse kogu pesuvahendi eemalduse riietelt. See funktsioon on ideaalne tundliku nahaga inimestele.Steam Refresh värskendab riided kõigest 20 minutiga, eemaldades auru abil riietelt ebameeldivad lõhnad, pehmendades kangast ning siludes kortse.
Seadme täpsed mõõdud (K x L x S): 845 x 599 x 643 mm
Programmid: Kirju pesu (ekstra vaikne) 40°C; Kirju pesu 40°C; Sünteetline pesu 40°C; Puuvill 40°C; Õrnpesu 30°C; 20°C; Villapesu 30°C; Tsentrifuug ja tühjendus; Loputus ja tsentrifuug; Allergeenidevastane pesu 40-60°C; Pluusid 40°C; Teksad 40°C; Voodipesu ja rätikud 60°C; Suured esemed 30°C; Siid ja kardinad 30°C; Beebiriided 40°C; Pehmed mänguasjad 30°C; Kodulooma esemed 40°C; Värviline segapesu 20°C; Plekieemaldus 40°C; Eco Puuvill 40°C; Täis masina pesu 45' 40°C; Kiire 30' 30°C; Auruvärskendus 20'
Pesumasina mootori garantii 10 aastat toote registreerimisel!Tutvuge teabelehe ning tingimustega vajutades lehekülje jaluses olevale lingile Whirlpool lisagarantii

Whirlpool on koduelektroonikaettevõte, mis asub Ameerika Ühendriikides. Pärast sajandit tegutsemist nimetatakse seda ettevõtet endiselt üheks edukamaks ja tuntumaks ning selle tooted rõõmustavad tarbijaid kogu maailmas.
Whirlpooli ikoonilise tuntusega pesumasin oli ettevõtte esimene toode ning on tänagi peamine kaubaartikkel. Sellele järgnesid muud rõivahooldustooted: kuivatid ja triikrauad. Tänapäeval toodab kaubamärk Whirpool ka külmikuid, pliite ja muid köögiseadmeid.
Whirlpoolile kuuluvad ka mitmed teised tuntud kaubamärgid nagu Indesit, Hotpoint ja Polar. Ühinemised ei ole mitte ainult laiendanud pakutavate toodete valikut, vaid viinud ka saadud teadmiste ja kogemustega Whirlpooli ettevõtte kodumasinate turuliidri positsioonile.

Whirlpool W8 W046WB EE

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kui otsite seadet, märkate, et energiamärgised on muutunud. Uutel siltidel on ikoonid ja QR-kood, mis võimaldab kõik oma seadmed ümber klassifitseerida. Arvestades, mida teie pesumasina energiatõhususe märgised tähendavad, peate meeles pidama, et tähed A kuni G jäävad alles. Alates 2020. aastast hakatakse aga seadmeid uuesti märgistama ja praegune kategooria A +++ või kõrgem on tõenäoliselt B või isegi C. Tegelikult on kõik olemasolevad seadmed viidud madalamale positsioonile, et teha ruumi uutele seadmetele mis on veelgi tõhusamad kui seni. Energiatõhususe märgise tähendust vaadates tuleb märkida, et vanemad seadmed ei saa A-kategooriat. Kõrgem klass jäetakse teadlikult tühjaks, et julgustada tootjaid jõudlust veelgi parandama. Uue energiamärgise seadistamine: kuvatakse ka kWh ja sealt leiate kasulikku lisateavet nagu võimsus, veekulu ja müratase.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Whirlpool W8 W046WB EE

Kauba ID: 287612
Kategooria: Pesumasinad
Tootja kood: W8W046WBEE
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,74 x 0,7 x 0,95 m, 60 kg
Kaubamärk: Whirlpool
Tootja kood: W8 W046WB EE
Energiaklass: A
Energiakulu aastas: -
Energiakulu tsüklis: -
Elektritarbimine välja lülitatud: 0.5
Vee tarbimine aastas: -
Tsentrifuugiklass: B
Standardprogrammi aeg: 239 min
Sisse lülitatud režiimi kestus: - min
Müratase (pesemisel / kuivatamisel): 71 dB
Paigaldusmeetod: Eraldiseisvad
Kõrgus: 85 cm
Laius: 60 cm
Sügavus: 64 cm
Kaal: 83 kg
Veekulu: 45 l
Värv: Valge
LCD displei: Jah
Taimer: Jah
Pesuprogrammide arv: 15
Kiirpesu: Jah
Pesemine ilma tsentrifuugita: Jah
Energiasäästlik pesu: Jah
Muud pesuprogrammid: Antiallergiline programm, Aurupesu, Eco, Kiire programm, Külm pesemine, Loputamine + tsentrifuugimine, Õrn pesemine, Puuvillane programm, Sega pesu, Sünteetilise pesemise programm, Trummeldus+veeväljavool, Vaikne pesemine, Villa pesuprogramm
Viitstart: Jah
Aurufunktsioon: Jah
Pausi funktsioon: Jah
Pesuprogrammi tähis: Jah
Käsitsi temperatuuri valimine: Jah
Käsitsi pöörete valimine: Jah
Lapselukk: Jah
Lisainfo: 6th sense tehnoloogia, Lapselukk
Automaatne kaalumine: Jah
Juhtimine: Mehaaniline
Juhtpaneeli keel: Inglise keel
Nutiseade: Ei
Maksimaalne pesukogus: 10 kg
Tsentrifuugimiskiirus: 1400 p/min
Tüüp: Eestlaetav pesumasin
Vaade: Whirlpool, eestlaetav pesumasin pesumasinad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Whirlpool tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Whirlpool W8 W046WB EE
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Veera R.
15.12.2022

Soovitan väga. Hea masin.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki