Pult DVB-T2 tuuner Ferguson Ariva T40 H.265

Täpsustused:
Tüüp: Pult
Kauba ID: 9846832

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: DVB-T2 tuuner Ferguson Ariva T40 H.265

Dvb-T2 Ferguson Ariva T40 H.265 tuuner

 

Rikkalikult pistikutega varustatud maapealne TV-vastuvõtja, mis on suletud tugevasse metallkorpusesse, mille juurde kuulub programmeeritav pult ja mis toetab täielikult Dvb-T2 Hevc/H.265 standardit koos Dolby E-Ac-3 heliga.

 

Dekooder toetab täielikult uusimaid standardeid H.265/Hevc koodekiga kodeeritud Dvb-T2 maapealse televisiooni vastuvõtmiseks 10-bitise värvisügavusega koos E-Ac-3 (Dolby Digital Plus) ruumilise heliga. Kuna maapealne televisioon läheb üle uuele ringhäälingustandardile, on Ariva T40 suurepärane ja soodne alternatiiv uue Dvb-T2 standardit mitte toetava teleri asendamiseks. Lihtsalt ühendage vastuvõtja oma olemasoleva teleriga, et nautida uue standardi maapealse televisiooni saateid sujuvalt.

Tänu sisseehitatud Pvr-funktsioonile võimaldab vastuvõtja salvestada telesaateid ja tänu Timeshift-funktsioonile ka tagasi kerida neid vaatamise ajal. Ariva T40 saab kasutada ka pleierina tänu paljude populaarsete video- ja helifailiformaatide ja konteinerite toetusele.

Kaugjuhtimispult

Ferguson Ariva T40 vastuvõtja on varustatud äärmiselt mugava, intuitiivselt kasutatava ja programmeeritava puldiga, mille sümboliks on Rcu-33. Pult sisaldab vastuvõtja juhtimiseks vajalike nuppude komplekti, millel on keskselt paiknev navigatsiooniratas. Tänu nuppude programmeerimisfunktsioonile saab kasutaja iseseisvalt määrata vastavaid funktsioone konkreetsetele nuppudele, mis kiirendab ja lihtsustab veelgi vastuvõtja kasutamist vastavalt kasutaja eelistustele.

4 programmeeritavat nuppu:

Tv Power, Tv-In, Vol+, Vol-.

Üldine tooteinfo: DVB-T2 tuuner Ferguson Ariva T40 H.265

Kauba ID: 9846832
Kategooria: Televiisori antennid
Tootja kood: 5907115004457
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,2 x 0,19 m, 0,3 kg
Kaubamärk: Ferguson
Montaaž: Eraldiseisev
Liides: Antenn, HDMI, Lan, Scart, USB
Komplektis: Kaabel, Teleri ülaosa
Tüüp: Pult
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Ferguson tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

DVB-T2 tuuner Ferguson Ariva T40 H.265
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki