Röster Philips HD2692/90

Täpsustused:
Korpus: Metall, Plastik
Võimsus: 1030 W
Kauba ID: 4255557
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
5490

On jäänud vähem kui 5 tk

Lisa korvi
726 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Kolmapäeval, 1. maist

000

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Reedel, 3. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Philips HD2692/90

Kasutamine:
-

  • Omadused: Eemaldatav purukandik
  • Pinge: 220 V
  • Toiteplokk: Elektrivõrk
  • Värv: Roostevaba teras
  • Juhtimine: Pööratav
  • Juhtme pikkus: 0,85 m
  • võimsus: 1030 W


Kui otsite väikeseid majapidamisseadmeid soodsaimate hindade eest, siis ärge jätke ostmata Röster Philips HD2692/90 1030W Roostevaba teras ja laialdast valikut teisi väikeseid majapidamisseadmeid!

Philips

Philips on üks tuntumaid elektroonikabrände maailmas. Pakkudes kõike, alates hambaharjadest ja lõpetades meditsiiniseadmetega, on Philips väga laiahaardeline, ent tuntud kõige paremini telerite ja olmeelektroonika tootjana.
Hollandis asuv ettevõte oli algselt pereettevõte, mis tootis lambipirne. 130 tegutsemisaasta jooksul arenes ettevõte üheks maailma suurimaks elektroonikatootjaks. Esimene Philipsi kaubamärgiga teler võeti kasutusele 1949. aastal. Video- ja helitehnoloogia tootjana tuntud Philips on eelmise sajandi viimastel aastakümnetel tutvustanud palju uusi ja originaalseid tooteid. Nende hulka kuuluvad raadio- ja kassettmängija, automaatvastaja ja paljud muud tänaseks tuntud audioseadmed. Täna jätkab üliedukas ettevõte laienemist ja keskendub meditsiinilistele ning tervisliku eluviisi toodetele. Rakendades oma paljude aastate kogemusi ja võimalusi, on Philips välja töötanud tervislike toiduainete ja imikutoodete sarja Philips Avent.

Philips HD2692/90 Philips

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: Philips HD2692/90

Kauba ID: 4255557
Kategooria: Rösterid
Tootja kood: HD2692/90
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,446 x 0,21 x 0,154 m, 2,1 kg
Kaubamärk: Philips
Tüüp: Röster
Viilude arv: 2 tk
Purukandik: Jah
Kuklite soojendusrest: Jah
Värv: Hall
Korpus: Metall, Plastik
Vaade: Philips, metall rösterid, Philips, plastik rösterid
Võimsus: 1030 W
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (5)

Philips HD2692/90
5

(5 ostja hinnangud)

5 tähte
(5)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Ljudmila G.
22.11.2023

Röster on imeline!

Gunita S.
17.06.2023

Ostsin toote Internetist, seega ei saa ma müüjat hinnata

Tarmo S.
10.01.2023

Mulle väga meeldib selle toote disain, mis sobib hästi mul köögis juba olemas olevate roostevabast ja mustast plastist köögiseadmetega. Toode üllatas oma suuruse poolest. Soov oli välja vahetada oma vana 4 röstviilu masin uuema ja väiksema vastu kuid seadme laiuselt võitsin vist ainult 2 sentimeetrit. Seadme teeb laiaks tema imeline omadus röstida paguette või koorikleiva kukleid. Rösterisse mahuvad imeliselt meie poodides leiduvad koorikleivad ja pehmikud ilma, et peaksid neid lahti 2 viiluks rebima. Samuti saab rösterisse mahutada poolekslõigatud paguetti. Röster on tõeliselt laia avaga. Abiks on olnud ka sulatus ja soojendusfunktsioonid, mis lasevad muretult värskendada külmast võetud röstviilu. Rösterilt ei puudu ka tavapärased kukli soojendamise rauad, mis lihtsa hoova liigutusega üles hüppavad ning on piisavalt jäigad ja tugevad, et hoida rösteri kohal lausa nelja kuklit. Ainukeseks miinuseks pean enda jaoks seda, et kui röstida raskemat viilu, koorikleiba või paguetti siis rösteri vedru ei jaksa röstitut välja visata, pole seda harjumuspärast klõpsu ning raske märgata kuna röst valmis sai. Röster sobib väga hästi neile, kes tavapärasele röstsaiale lisaks armastvad paguette, koorikleibu, pehmikuid, kukleid ja muid sobivaid röstitavaid saia-leiva tooteid. Kindlasti abiks suuremale perele kui ka üksik isikule. Kuid ära unusta, et röster võtab laual pea kaks korda rohkem ruumi.

Jūratė S.
07.12.2022

Ostsin selle suurema (pikema) mahu tõttu. Vastas ootustele. Võite isegi lavašši soojendada.

Agnė S.
08.09.2022

Kõik on sujuv, röster on suurepärane, kvaliteetne.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki