X-Lander kaksikute vanker X-Double, Grey

Täpsustused:
Lapse kaal kuni: 22 kg
Kahesuunaline istme positsioon: Ei
Kauba ID: 9840412
60900
Lisa korvi
2301 / kuus
Sinu linn

Postkontor

Teisipäeval, 9. juulist

199

Kuller

Teisipäeval, 9. juulist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

Teisipäeval, 9. juulist

199

Kuller

Teisipäeval, 9. juulist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: X-Lander kaksikute vanker X-Double, Grey

X-Lander X-Double jalutuskäru halli värvi on mõeldud kaksikute või sarnase vanusega õdede-vendade jaoks, sest see on vastupidav ja mugav. Tugevad neli ratast ja amortisaatorid tagavad sujuva sõidu erinevatel maastikel, mistõttu sobib see ideaalselt aktiivsetele peredele, kes armastavad väljas piknikke. Reguleeritav seljatugi ja suur kaal teevad sellest mitmekülgse valiku, mis kasvab koos teie lastega alates imikueast kuni väikelapseks saamiseni.

  • Mõeldud kaksikute või lähedase vanusega õdede-vendade jaoks: see lapsevanker on mõeldud kahele lapsele, et nad saaksid mõlemad mugavalt sõita.
  • Löögisummutid sujuvaks sõiduks: lapsevankril on löögisummutid sujuvaks sõiduks erinevatel maastikel, mis teeb selle ideaalseks seiklushimulistele peredele.
  • Vastupidav neljarattaline konstruktsioon: Vastupidav neljarattaline konstruktsioon tagab stabiilsuse ja kerge manööverdamise, mistõttu sobib see ideaalselt kasutamiseks linnatänavatel või pargiteedel.
  • Reguleeritav seljatugi: Lapsevankri seljatugi on reguleeritav, muutes selle mugavaks eri kasvufaasis olevate laste jaoks.
  • Kummist rattad: Kummist rattad parandavad jalutuskäru haarduvust ja vastupidavust, nii et saate pikkade jalutuskäikude ajal olla rahulik.

X-Lander nimetab end iga pere jaoks äärmiselt funktsionaalseks valikuks. See on Hollandi disainerite ja arendajate meistriteos, mis on lummanud kasutajaid kogu maailmas. See ettevõte kuulub ühendatud perekonda, millel on pikk lapsekärude kujundamise ja arendamise ajalugu. Iga jalutuskäru on loodud aktiivse eluviisi edendamiseks. Üks ikoonilisemaid näiteid on X-Run jalutuskäru, millest on saanud jooksvate lapsevanemate legend. Viimastel aastatel on X-Lander täiustanud oma tooteid linnas elavate inimeste kasuks - linnakärud on kollektsiooni lisandunud ning nüüd on X-Landeri tootevalikus 4 erifunktsiooniga lapsekäru. "Meie kärud on loodud aktiivseks, õnnelikuks ja vastutustundlikuks eluks," ütleb asutajapere. Need väärtused on võimaldanud ettevõttel luua kärusid, kus on arvesse võetud disaini, värvigammat, materjale ja hulgaliselt uuenduslikke lahendusi. Bränd väidab, et on loonud harmoonilise kollektsiooni, mis avab ukse sportlikumale homsele neile, kes kasvatavad lapsi. X-Landeri tooted muudavad aktiivse vaba aja veetmise, uute kohtade avastamise ja koos hetkede jagamise lihtsamaks ja turvalisemaks. X-Lander ühendab oma toodetes innovatsiooni ja disaini.

X-Lander kaksikute vanker X-Double, Grey

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Üldine tooteinfo: X-Lander kaksikute vanker X-Double, Grey

Kauba ID: 9840412
Kategooria: Vankrid, jalutuskärud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,73 x 0,35 x 0,62 m, 14 kg
Tüüp: Vankrid kaksikutele
Vaade: X-Lander, vankrid kaksikutele vankrid, jalutuskärud
Funktsioonid: Amordid
Rataste tüüp: Neli ratast
Vankri kaal: 13.3 kg
Vankri rattad: Kummist
Reguleeritav käepide: Ei
Reguleeritav käru seljatoe kõrgus: Jah
Amortisaatorid: Jah
Värv: Hall
Lapse kaal kuni: 22 kg
Kahesuunaline istme positsioon: Ei
Kaubamärk: X-Lander
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik X-Lander tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

X-Lander kaksikute vanker X-Double, Grey
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki