Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm

Täpsustused:
Laius: 40
Kõrgus: 50
Teema: Maastikud
Kauba ID: 7212370
2529
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

17. maist

000

Postkontor

20. maist

199

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

20. maist

199

Smartpost pakiautomaat

20. maist

259

Kuller

20. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm

Numbrite järgi maalimine on väga moekas "Do It Yourself" toodete kategooriasse kuuluv suund, mida inimesed armastavad üle kogu maailma. Piltide maalimine numbrite järgi on ainulaadne võimalus igaühel tunda end tõelise kunstnikuna, luues oma kätega tõelise meistriteose. Tänu numbrite järgi joonistamise tehnikale saab igaüks iseseisvalt kauneid pilte luua, isegi ilma erilise kunstihariduseta. Kõik, mida vajate, on aega, kannatlikkust ja värvimisvärvide komplekti. Seega saate mugavalt luua hämmastavaid meistriteoseid isegi kodust lahkumata.

Kellele ja miks loodi maalid numbrite järgi? Kasutajate sihtrühm on piiramatu. Pole tähtis, milline on teie sugu, vanus, rass, religioon, kaal, pikkus või maailmavaade – igaüks teist leiab sellest huvitavast tegevusest midagi atraktiivset. Lapsed, nende vanemad, vanaemad, vanaisad – kõik, kel on jõudu pintslit käes hoida! Seda tüüpi loovus on eriti kasulik lastele, kuna arendab kujundlikkust, inspireerib armastust ilumeele vastu, täidab lapse vaba aja loomingulise ja huvitava protsessiga, mis edendab teadlikkust, leidlikkust, mõttekiirust, motoorseid oskusi ja püsivust.

Täiskasvanud aitavad maalides stressi maandada, sest nad saavad olla huvitavas ja atraktiivses maalimaailmas iseendaga. Lisaks on eksperdid juba tõestanud selliste tegevuste positiivset mõju ning psühhoterapeudid kasutavad joonistamist sageli ühe närvilisuse ennetamise, stressi vähendamise ja muude kaasaegse hullumeelse elurütmi märkide ennetamiseks.

Värv numbri järgi on ideaalne kingitus, suveniir ja kodukaunistus. Kingitus/suveniir: Kas olete juba pikka aega mõelnud, mida kinkida oma perele ja sõpradele sünnipäevaks, puhkuseks või muuks oluliseks sündmuseks? Kingitusi valima poodi jalutamine on väsitav, sortiment ei ole alati rõõmustav, kuid kas vajate säravat, ebatavalist ja meeldejäävat kingitust? Originaalne ja siiras? Probleemile on lahendus – numbrite järgi maalimine! Ebatavaline üllatus: kas te ei soovi mitte ainult oma lähedasi ostetud kingitusega rõõmustada, vaid soovite kinkida ka ebatavalise, oma kätega tehtud ja südamest tulnud üllatuse? Numbrite järgi maalimine annab teile suurepärase võimaluse luua oma maal, ainulaadne ja kordumatu. See uskumatult liigutav kingitus on teie suhte parim tõestus, sest see on loodud lähedase kätega ja see on valmistatud just teile.

Sisustuselement/dekoor: too oma kodu või kontori sisemusse veidi hubasust ja ekstravagantsust – maali numbritega endale meelepärane pilt ja kaunista sellega oma kodu/korteri seinad. Selline sisekujundus rõõmustab teid ja teie külalisi pidevalt, sest see on teie enda kätega loodud tõeline kunstiteos. Numbrite järgi värvimine on ideaalsed majapidamiskingitused, kuna need annavad omanikele võimaluse isiklikult luua oma tuppa ainulaadne ainulaadne stiil. Jagage oma annet ümbritsevate inimestega, näidake ja hämmasta kõiki oma kaasaegsete meistriteostega, mille olete ise maalinud!

Mis sisaldub pildil numbrite komplektina?

  • Krunditud lõuend 100% puuvillast toel;
  • Puidust pintslid nailonkiust narmastega - 3 tk.;
  • Veepõhised akrüülvärvid;
  • Kontrolli leht;
  • Juhend;
  • Seinakinnituselemendid;
  • Kingikarp.

Värvimisjuhised:

  • Pidage meeles, et numbrite järgi maalimine on ennekõike suurepärane lõbu ja lõõgastus. Nii et maalige omal moel - nii, nagu tunnete end mugavalt ja kuidas teie kunstnikuhing teid juhib!
  • - Pakkige maalimiskomplekt numbrite järgi lahti. Avage pakend ja eemaldage kaitsekile.
  • - Valige mugav koht ja pange pintslite pesemiseks valmis puhas vesi ja kuivatamiseks paberrätikud.
  • - Valige ala, millest soovite alustada. Valige maalil teatud number ja leidke sama numbriga värv. Värvige kogu ala valitud värviga.
  • - Puhastage ja kuivatage pintsel, enne kui asute järgmise värviga maalima. Liikuge järgmise numbri juurde. Kui olete ühe numbri lõpetanud, liikuge järgmise juurde. Seega värvige pilt lõpuni.
  • - Pärast maali kuivamist saab selle kas raamida või riputada seinale raamile, mille peale lõuend on venitatud. 

HOIATUS: Üksikute värvide värvid ja piltidel olevad värvid võivad tegelikest pisut erineda – see on tingitud saadaoleva arvutitehnika mitmekesisusest ja selle individuaalsetest seadistustest, eelkõige monitori ja videokaardi seadistustest.

Üldine tooteinfo: Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm

Kauba ID: 7212370
Kategooria: Maalimiskomplektid numbrite järgi
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,53 x 0,43 x 0,03 m, 0,9 kg
Kaubamärk: Twoje Hobby
Laius: 40
Kõrgus: 50
Teema: Maastikud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Twoje Hobby tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Numbrite järgi maalimine raamil SINU HOBI, 40Х50 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki