Maalimine numbrite järgi Symag, 40x50 cm

Täpsustused:
Laius: 50
Kõrgus: 40
Teema: Loomad
Kauba ID: 9471441
3689
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Maalimine numbrite järgi Symag, 40x50 cm

Kirjeldus – Paint it! Maalimine numbrite järgi. Värvihunt Isegi kui sul maalimisannet pole, siis "numbrite järgi maalimine", st. st. õigete kastide värvimine õige värviga, mis on märgitud kvaliteetsele lõuendile koos kontuuri ja värvivärvi numbriga, tuleb teile kindlasti hõlpsalt kätte. Uus hobi lõõgastab, õpetab kannatlikkust ja aitab uskuda oma jõusse. Teie korter muutub värvikamaks ja saate oma oskusi perele ja sõpradele näidata. Mida sa komplektis saad? Kõik, mida vajate oma esimese maali maalimiseks: 100% puuvillane lõuend, mis on hoolikalt venitatud puidust kanderaamile, millele on prinditud tulevase maali nummerdatud kontuur. 3 erineva paksusega pintslit, mis on spetsiaalselt valitud akrüülmaalimiseks lõuendile Nummerdatud akrüülvärvid Konksud ja kruvid pildi riputamiseks Lisaks tuleb ette valmistada vaid mugav töökoht, tass vett ja paberrätikud. Meie värvidel on palju eeliseid, sealhulgas: Rikkalikud värvid, mis aja jooksul ei tuhmu; Kiiresti kuivav Kõrge värvitihedus Päikesekindel Lihtne värvida Keskkonnasõbralikud komplektid sobivad ideaalselt nii noorematele kui ka vanematele käsitöösõpradele Meie komplektid on valmistatud Euroopas!


Mõõdud - 40 x 50 x 1,5 cm
mõõtmete kõrgus - 410 mm
mõõtmete sügavus - 25 mm
mõõtmete laius - 510 mm
mõõt kaal - 767 g
Minimaalne vanus on alates 14 eluaastast

Kaasas tarvikud - Lõuend puidust kanderaamil, millel on prinditud nummerdatud pildi kontuur 3 erineva paksusega pintslit Nummerdatud akrüülvärv Konksud ja kruvid pildi riputamiseks
Värv - mitmevärviline
teema - maalimine ja/või kaunistamine

Üldine tooteinfo: Maalimine numbrite järgi Symag, 40x50 cm

Kauba ID: 9471441
Kategooria: Maalimiskomplektid numbrite järgi
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,64 x 0,39 x 0,38 m, 2 kg
Kaubamärk: Symag
Värvide arv: -
Laius: 50
Kõrgus: 40
Teema: Loomad
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Symag tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Maalimine numbrite järgi Symag, 40x50 cm
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki