Forza10 Medium Diet keskmist tõugu koertele koos kalaga, 12 kg, 12 kg

Täpsustused:
Paki kaal: 12 kg
Kauba ID: 9274531
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas! 0 p. 00:00:00
10300
858 /kg
Lisa korvi
790 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Postkontor

30. maist

199

Kuller

30. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

30. maist

199

Kuller

30. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Forza10 Medium Diet keskmist tõugu koertele koos kalaga, 12 kg

Kasutamine: kasutusnormid vastavalt looma kaalule on märgitud pakendil olevas tabelis. Alati peab olemas olema värske vesi. Parimate tulemuste saavutamiseks söödake oma lemmiklooma ainult Forza10 toiduga. Harvade kõhulahtisuse juhtude vältimiseks ei ole vaja toitu järk-järgult lisada dieeti. Soovitatav aeg: 3 kuni 8 nädalat: Kui talumatuse sümptomeid enam ei esine, võib seda sööta esialgu kasutada maksimaalselt aasta. Enne kasutamist ja kasutusaja pikendamist on soovitatav konsulteerida loomaarstiga. Soovitatav on konsulteerida loomaarstiga, kui peate toitu kasutama määramatu aja.

Koostis:Kalajahu 23%, jahvatatud riis 21%, herned, riisihelbed, roheline hernetärklis, õlid ja rasvad (kalaõli 2%), maisigluteen, mineraalid, õllepärm, loomsed saadused, mannaani-oligosahhariidid (MOS), FOS, Staple Griffol Lotus (FOS). Grifola frondosa 0,027%, Yucca schidigera, taimsed töötlemistooted ja kõrvalsaadused (papaiad Carica papaya 0,025%), taimsed töötlemistooted (ananass Carica papaya 0,025%), ananassid Carica papaya 0,025%). Ananas spp. 0,025%), taimsed töötlemistooted (tõeline aaloe lat. Aloe vera 0,013%), vetikad (lat. Haematococcus pluvialis (astaksantiin 0,005%)). Lisad (1 kg): Toidulisandid: A-vitamiin 17 000 IU, E-vitamiin 250 mg, koliinkloriid 1000 mg, DL-metioniin 500 mg, tsinksulfaat, monohüdraat 137 mg (Zn 50 mg), glütsiin-vask (II) kelaathüdraat (tahkel kujul) 39 mg Cu 10,35 mg). Tehnoloogilised lisandid: antioksüdandid, säilitusained, looduslike tokoferoolide rikas ekstrakt 11 mg. Sensoorsed lisandid: botaaniliselt määratletud loodustooted: granaatõun (lat. Punica granatum) 150 mg/, hiina ženšenn (lat. Panax ginseng) 50 mg, lõhnav rosmariin (lat. Rosmarinus officinalis) 21,5 mg/kg. Analüütilised koostisosad: niiskus 8,0%, toorvalk 26,0%, toorrasv 13,0%, toorkiud 2,5%, toortuhk 7,5%, oomega-3 0,8%, oomega-6 2,4%. Energiasisaldus: 3520 kcal/kg; 14.7 MJ/kg.

"Forza10 Medium Diet“ kalaga keskmise suurusega koertele on ideaalne valik loomaomanikele, kes otsivad oma neljajalgsetele sõpradele spetsiaalset dieeti. See toode on spetsiaalselt mõeldud keskmise suurusega täiskasvanud koertele, kellel on tundlik seedesüsteem või kes vajavad hüpoallergeenset dieeti. See sobib ideaalselt ka koertele, kellel on vähenenud söögiisu, kehakaalu või immuunsusega seotud probleemid, samuti neile, kellel on kalduvus allergiale või dermatiidile. Tasakaalustatud koostis, mis on rikastatud oomega-3-rasvhapetega, tagab, et teie lemmikloom saab kõik vajalikud toitained optimaalse tervise tagamiseks.

  • Hüpoallergeenne koostis: mõeldud tundlike koerte vajaduste rahuldamiseks, vähendades allergiliste reaktsioonide riski ja edendades üldist heaolu.
  • Toetab seedimist: ideaalne tundliku seedetraktiga lemmikloomadele, aitab säilitada tervislikku soolestikku.
  • Toitaineterikas: oomega-3-rasvhapete ja oluliste toitainete allikas, mis toetab immuunsust, naha ja karvkatte tervist.
  • Kaalujälgimine: spetsiaalselt loodud selleks, et aidata vähenenud isu ja kehakaaluga koeri, tagades neile õige kalorikoguse.
  • Täiskasvanud koertele: võtab arvesse täiskasvanud ja vanemate koerte toitumisvajadusi, pakkudes nende eluetapile vajalikku toitu.
  • Universaalne atraktiivsus: see toit sobib kõikidele keskmise suurusega tõugudele, sõltumata nende spetsiifilistest allergiatest või nahapõletikuga seotud seisunditest.

Üldine tooteinfo: Forza10 Medium Diet keskmist tõugu koertele koos kalaga, 12 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Forza10 Medium Diet keskmist tõugu koertele koos kalaga, 12 kg
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki