Budi 65W

Täpsustused:
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-C
Kauba ID: 9825242
1049
Lisa korvi
Sinu linn

Postkontor

9. juulist

199

Omniva pakiautomaat

9. juulist

219

DPD pakiautomaat

9. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

9. juulist

259

Kuller

9. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. juulist

199

Omniva pakiautomaat

9. juulist

219

DPD pakiautomaat

9. juulist

249

Smartpost pakiautomaat

9. juulist

259

Kuller

9. juulist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Budi 65W

USB-C-USB-C kaabel Budi 65W 1.5m (valge)

Avastage revolutsiooniline 1,5 meetri pikkune USB-C ja USB-C Budi 65W kaabel - täiuslik kombinatsioon vastupidavusest, jõudlusest ja moodsast disainist. See kaabel, mis on loodud teie igapäevaste väljakutsete jaoks, ei paku mitte ainult muljetavaldavat kiirlaadimisvõimsust, vaid ka vastupidavust ja meisterlikkust. Budi 65W abil laadib iga seade kiiremini, turvalisemalt ja tõhusamalt.

Kiire laadimine - 65 W võimsus

Budi 65W kaabli peamine omadus on võime kiiresti laadida kuni 65 W võimsust. See võimaldab seadmeid laadida palju kiiremini kui tavalised kaablid. See on ideaalne lahendus neile, kellel on vaja oma seadmeid kiiresti laadida, olenemata sellest, kas tegemist on sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefoniga, ohverdamata seejuures jõudlust.

Alumiiniumist korpus ja vastupidav punutis

Budi 65W juhtmel on alumiiniumist korpus ja vastupidav punutis, mis mitte ainult ei anna sellele elegantset välimust, vaid suurendab ka selle vastupidavust. Alumiiniumist korpus kaitseb mehaaniliste vigastuste ja korrosiooni eest, samas kui tugev punutud materjal tagab paindlikkuse ning vastupidavuse takerdumisele ja rebenemisele, muutes selle ideaalseks reisikaaslaseks.

10 000 paindekindlus

Testid on näidanud, et Budi 65W kaabel talub kuni 10 000 painutust, mis näitab selle vastupidavust. See tähendab, et kaabel jääb usaldusväärseks ka suure koormuse korral, ilma pragunemise või kahjustuste ohuta, mis on tavaliste kaablite puhul tavaline probleem.

Vasksüdamik

Kaabli südamik on valmistatud kõrge puhtusastmega vasest, mis tagab parema elektrijuhtivuse ja väiksema elektritakistuse. See võimaldab kaablile tõhusat energiaülekannet, mille tulemuseks on kiirem ja stabiilsem laadimine. See vähendab ka kaabli ülekuumenemise ohtu kasutamise ajal.

Mitmekordsus ja ühilduvus

Budi 65W kaabel USB-C-USB-C liidesega on mitmekülgne lahendus, mis ühildub mitmesuguste seadmetega. 1,5-meetrine pikkus pakub mugavust igapäevaseks kasutamiseks - valik neile, kes hindavad kvaliteeti ja mitmekülgsust.

Spetsifikatsioonid:

 Kaubamärk Budi
Väljund: 65W
Liides USB-C ja USB-C
Juhtme pikkus 1,5 m

Üldine tooteinfo: Budi 65W

Kauba ID: 9825242
Kategooria: Mobiiltelefonide kaablid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,1 x 0,1 x 0,1 m, 0,1 kg
Kaubamärk: Budi
Juhtme pikkus: 1.5 cm
Tüüp: Kaabel
Otsiku tüüp: USB-C
Vaade: Budi, usb-c mobiiltelefonide kaablid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Budi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Budi 65W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki