Nutikell Colmi M41 Black

Täpsustused:
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kauba ID: 9168486

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Colmi M41 Black

Colmi M41-ga on kogu oluline teave teie käeulatuses. Nutikell on varustatud lihtsalt loetava ekraaniga, nii et leiate hõlpsalt vajaliku rakenduse. See töötab ühe laadimisega kuni 5-7 päeva ja võimaldab teil oma tervise eest hoolitseda kasulike funktsioonide abil. Veelgi enam, see pakub 107 spordirežiimi, mängu, on veekindel ja võimaldab teil teha Bluetooth-kõnesid.

TFT ekraan

Seade pakub 1,90-tollist ekraani, mis pakub HD-kvaliteediga pilti ja tarbib vähe energiat. See võimaldab mugavalt nutikella funktsioone kasutada. Veelgi enam, rakendus Da Fit võimaldab teil kella sihverplaati kohandada – saate valida erinevate kujunduste hulgast.

Vastupidav aku

Nutikell on varustatud 230 mAh liitiumpolümeerakuga, mis tähendab umbes 5–7 tööpäeva. Teisest küljest jääb seade ooterežiimi 15 päevaks. Komplektiga on kaasas magnetkaabel, mis muudab nutikella laadimise lihtsamaks. Umbes 2 tunni pärast on see edasiseks kasutamiseks valmis.

Jälgige oma tervist ööpäevaringselt

Nutikell pakub selliseid funktsioone nagu 24-tunnine pulsi jälgimine ja vere küllastumise mõõtmine. Tänu sellele saate jälgida oma tervist ja kiiresti reageerida murettekitavatele sümptomitele. Veelgi enam, see mõõdab teie une mahtu ja kvaliteeti, mis aitab teil kaotada halvad harjumused – Colmi M41-ga ärkate puhanuna.

Sinu isiklik treener

Colmi M41 pakub 107 spordirežiimi, nii et saate valida selliste spordialade hulgast nagu uisutamine, jalgpall, võrkpall, maahoki ja palju muud. Lisaks kuvab see reaalajas sammude arvu, põletatud kaloreid, treeninguaega ja pulssi.

Mugav juurdepääs teatistele

Uus sõnum, rakenduse märguanne – kogu see teave on nüüd teie käeulatuses, lihtsalt randme tõstes. Veelgi enam, seade on varustatud kõlari ja mikrofoniga, mis võimaldab teha Bluetooth-kõnesid. Colmi M41 abil rääkige oma lähedastega vabalt.

Lisafunktsioonid

See ei ole nutikella võimaluste lõpp! Nutikell on IP67 veekindel, nii et sa ei pea seda kätepesuks ega vihmasaju ajal randmelt ära võtma. Veelgi enam, see pakub erinevaid mänge, hääleabi, menstruaalkalendri, taimerit ja palju muud. Valige Colmi M41 ja vaadake ise!

Kaasas


nutikell

magnetiline laadimiskaabel

kasutusjuhend


Tootja
Colmi

Mudel
M41

Värv
must

Kiip
Realtek RTL8763E

Ühendus
Bluetooth BLE5.2 (rakendus) + BT3.0 (ühendused)

Bluetoothi leviala
10 m

Ekraan
TFT

Kuva diagonaal
1,9"

Resolutsioon
240 x 280p

Aku
Liitium-polümeer

Aku mahutavus
230 mAh

Laadimisaeg
u. 2 h

Tööaeg
5-7 päeva

Ooterežiimi tööaeg
15 päeva

Mõõtmed
45 x 39 x 11,1 mm

Materjal
silikoon, tsingi sulam, arvuti

Kaal
43 g

Rihma laius
22 mm

Ühilduvus
Android 4.4 (või uuem), iOS (8.0 või uuem), Harmony OS

Rakendus
Da Fit

Veekindel
IP67

Värskenda
OTA

Toetatud keeled


nutikell: inglise / hiina / jaapani / korea / saksa / prantsuse / hispaania / araabia / vene / ukraina / itaalia / portugali keel;

rakendus: inglise / lihtsustatud hiina / jaapani / korea / saksa / prantsuse / hispaania / araabia / vene / traditsiooniline hiina / ukraina / itaalia / portugali / hollandi / poola / rootsi / soome / taani / norra / ungari / tšehhi / bulgaaria / rumeenia / slovaki / läti / indoneesia / tai / türgi / vietnami / hindi / puštu / leedu / eesti / sloveeni / horvaadi / kreeka keel

Nende mudelite uusi ja kvaliteetseid seadmeid iseloomustab kõrge vastupidavus niiskusele ja veepritsmetele. Hoiatame teid, et nende mudelite kasutamise ja loomuliku kulumise tõttu võivad need seadmed olla vähem vastupidavamad niiskuse , pritsmete ja kahjustuste suhtes.

Samuti juhime tähelepanu, et niiskuskindlus määrati puhtas ja voolavas vees. Muudel juhtudel võivad isegi nende mudelite uued seadmed olla niiskuse ja pritsmete suhtes vähem vastupidavad, kui niiskusallikas (voolav või pritsmed) on määrdunud.

Palume kodus mitte mingil viisil katsetada nende mudelite vastupidavust niiskusele ja pritsmetele. Kuigi need seadmed on loodud niiskuskindlaks ei tähenda see sugugi, et nende mudelite seadmed oleksid 100% veekindlad. Pange tähele, et vedelike põhjustatud kahjustuste tõttu ei kuulu nende seadmete mudelid garantiiteenuse alla.

Pulsikell – vere hapnikusisalduse ja pulsisageduse sagedusmõõtur. 1977. aastal leiutas Soome professor Sepp Säynäjäkang Oulu ülikoolist esimese patareiga töötava sõrmeotsaga pulsikella. Tegemist on kompaktse, funktsionaalse ja töökindla mitteinvasiivse füsioloogilise jälgimisseadmega koduseks kasutamiseks, vältimaks arsti vastuvõttu. Kahe erineva pikkusega valguslaine põhimõttel on see ideaalne tervise jälgimiseks kõigile, kes treenivad regulaarselt ja püüavad oma koormust kontrollida või põevad erinevaid kopsu- ja veresoonkonnahaigusi. Kõige populaarsemaid mõõteseadmeid on lihtne kasutada ja neil on sõrmeklamber. Pandeemia ajal on need seadmed muutunud eriti vajalikuks, kuna aitavad diagnoosida, millal koronaviiruse patsient vajab hädaabi. Kui hapnikutase langeb alla 93%, pöörduge viivitamatult arsti poole. Üha enam nutikellade tootjaid varustavad oma seadmeid pulsikella funktsioonidega. Mõned mudelid on ka veekindlad, arvutavad põletatud kaloreid ja samme ning sisaldavad stopperit, kella, kalendrit ja palju muud. Sellest kompaktsest arvestist on saanud tänapäevase elu lahutamatu osa, tagades tasakaalu tervise ja õnne vahel.

Nutikas käekell on arvutipõhine kantav nutifunktsioonidega seade. Lisaks kellaaja kuvamisele on paljudel nutikelladel võimalus luua ühendus Bluetoothi ​​kaudu. Kella saab Bluetoothi ​​kaudu telefoniga siduda, et helistada ja vastata kõnedele, lugeda e-kirju ja tekstisõnumeid, n'ha ilmateadet, kuulata muusikat, dikteerida e-kirju ja tekstisõnumeid ning esitada digiassistendile küsimusi. .Nutikellad töötavad ka eraldiseisvate seadmetena. Näiteks koguvad mõned nutikellad andmeid kandja tervise kohta, näiteks jälgivad pulssi. Teised pakuvad globaalse positsioneerimissüsteemi (GPS) andmeid, andes kasutajale teavet kõndimise või sõidu ja praeguse asukoha kohta. Nutikad kellad on tavaliselt seotud kasutaja nutitelefoniga. Paljud telefonis leiduvad funktsioonid ja rakendused on saadaval ka teie kellas ja neid saab sellega sünkroonida.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Colmi M41 Black

Kauba ID: 9168486
Kategooria: Nutikellad, laste nutikellad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,21 x 0,15 x 0,17 m, 0,22 kg
Tüüp: Nutikellad meestele
Kaubamärk: Colmi
Ekraani suurus (tollid): 1.9
Värv: Must
Ekraani tüüp: TFT
Ekraani resolutsioon: 240 x 280
Rihma materjal: Silikoon
Veekindluse tase: 67
Bluetooth: Jah
NFC: Ei
Wi-Fi: Ei
Ühilduvus: Android, Bluetooth, iOS
Pulsomeeter(HR): Jah
Veekindlus: Jah
GPS: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Colmi tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Colmi M41 Black
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki