Öökreem Annemarie Börlind Aquanature Rehydrating Night Cream, 50 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Kauba ID: 8608266

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Öökreem Annemarie Börlind Aquanature Rehydrating Night Cream, 50 ml

Kasutamine: Kasutamine: kasutada õhtul puhtal ja toniseeritud näonahal. Patsutage väike kogus toodet õrnalt nahka.

Koostis:AQUA [WATER], COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-3 STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER [SHEA], GLYCERIN, PERSEA GRATISSIMA OIL [AVOCADO], ZEA MAYS OIL [CORN], SORBITOL, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, AROMA [FRAGRANCE], BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL CAPRYLATE, C10-18 TRIGLYCERIDES, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, CETYL PALMITATE, XANTHAN GUM, BENZYL SALICYLATE, TOCOPHEROL, SODIUM HYALURONATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, CYPERUS PAPYRUS LEAF CELL EXTRACT, TREMELLA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT [HYALURONIC ACID], LIMONENE, LINALOOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL [SUNFLOWER], SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, GERANIOL, CITRAL

LEPINGUD. HÜDRAADIB. REGENEREERIGE. Niisutav öökreem LIGHT AQUANATURE System Hydro sertifitseeritud looduskosmeetikast ANNEMARIE BÖRLIND on mõeldud süstemaatilise nahahoolduse kolmandaks etapiks (öökreem) ebapiisavalt hüdreeritud nahale vanuses 30. Sobib ka kombineeritud nahale. See tagab nahale intensiivse taastumise üleöö ja aktiveerib niiskusevaru. See sisaldab tõhusaid aktiivseid looduslikke aineid nagu papüüruse tüvirakud, botaaniline hüaluroonhape, orgaanilise kvaliteediga aloe vera või haruldased intensiivse regenereeriva toimega taimeõlid. Nahk on intensiivselt töödeldud, niisutatud ja taastatud kogu öö jooksul ning hommikul on see meeldivalt värske välimus ja katsudes pehme. niisutab intensiivselt kogu öö regenereerib ja säilitab nahas niiskuse lao, lisab nahale värskust ja pehmust Äärmiselt tõhus niisutav öökreem annab nahale koheselt mõnusa tunde, on meeldiva kreemja tekstuuriga ning kauni, puhta, universaalse lõhnaga, mistõttu on see populaarne ka meeste seas.

Üldine tooteinfo: Öökreem Annemarie Börlind Aquanature Rehydrating Night Cream, 50 ml

Kauba ID: 8608266
Kategooria: Näokreemid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,14 x 0,12 x 0,11 m, 0,16 kg
Kasutamine: Öö
Ettenähtud: Naistele
Kaubamärk: Annemarie Börlind
Maht: 50 ml
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav
Vaade: Annemarie Börlind, niisutav näokreemid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Annemarie Börlind tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Öökreem Annemarie Börlind Aquanature Rehydrating Night Cream, 50 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki