Niisutav näotoonik Revox Cherry Blossom Rice Milk 120 ml

Täpsustused:
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Küpsele nahale, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Sära andev
Hooldusvahendi tüüp: Näospreid, Toonikud
Kauba ID: 1007207

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Niisutav näotoonik Revox Cherry Blossom Rice Milk 120 ml

Kasutamine: pihustage otse näo- ja kaelanahale. Võite ka niisutada vatipatja ning puhastada õrnalt näo- ja kaelanahka. Laske tootel naha sisse imbuda. Kasutage pärast iga näopesu.

Koostis:Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Oryza Sativa Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Glycerin, Hydrolyzed Rice Protein, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Phenoxyethanol, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.

Muutke oma igapäevane nahahooldusprotseduur lõõgastavaks ilurituaaliks. Seeria on inspireeritud Jaapani traditsioonide ja noorusliku välimuse saladustest. Sisaldab kirsiõieekstrakti ja riisipiima, mis aitab tagada naha optimaalse niiskuse taseme. Kontsentreeritud toitainete essentsidega rikastatud ülimalt kerge näotoonik. Õrn udu niisutab kuiva ja väsinud nahka, annab sära. Imendub kiiresti ja ei jäta kleepuvat tunnet.

Sisaldab rahustavat Jaapani kirsiõieekstrakti, mida Jaapani naised peavad nooruse ja värskuse allikaks. Granaatõuna ekstrakt reguleerib rasva eritumist. Hüaluroonhape aitab vältida niiskuse kadu ja riisipiim parandab naha elastsust.

Kasutamine: pihustage otse näo- ja kaelanahale. Samuti võite niisutada kosmeetilist vatipatja ning puhastada õrnalt näo- ja kaelanahka. Laske tootel nahka imenduda. Kasutage pärast iga näopesu.

Üldine tooteinfo: Niisutav näotoonik Revox Cherry Blossom Rice Milk 120 ml

Kauba ID: 1007207
Kategooria: Näopuhastusvahendid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,1 x 0,15 m, 0,2 kg
Kaubamärk: Revox
Maht: 120 ml
Kogus: -
Ettenähtud: Naistele
Naha tüüp: Kõikidele nahatüüpidele, Kombineeritud nahale, Kuiva naha jaoks, Küpsele nahale, Normaalne nahk, Rasvane nahk
Hooldusvahendi tüüp: Niisutav, Sära andev
Hooldusvahendi tüüp: Näospreid, Toonikud
Vaade: Revox, näospreid näopuhastusvahendid, Revox, toonikud näopuhastusvahendid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Revox tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Niisutav näotoonik Revox Cherry Blossom Rice Milk 120 ml
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki