Kunstgraniidist köögivalamu Aquasanita Quadro SQQ100, 710 Alba

Täpsustused:
Tüüp: Kivi mass
Laius: 565 mm
Sügavus: 510 mm
Kauba ID: 2515938

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kunstgraniidist köögivalamu Aquasanita Quadro SQQ100, 710 Alba

  • Valamu mõõdud: 565 x 510 mm
  • Kausi mõõdud: 495 x 357 x 200 mm
  • Valamu on paigaldatav ülevalt
  • Kapi minimaalne laius: 60 cm
  • Komplekt sulgeb ventiili AQF-001V
  • Tarnitakse ilma segistita
  • Valmistatud Leedus

Kui te ei ole rahul standardventiili kroomitud värviga, pakume 5-värvilisi AQP klappe, mis sobivad AQUASANITA tehisgraniidist valamute värvidega.

Need värvilised AQP seeria klapid annavad teie valamule veelgi modernsust. See on tarvik, mille saate kraanikausiga juba kaasas olevast klapikomplektist eraldi osta.

Kunstgraniidist valamu koosneb enam kui 80% looduslikust kvartspulbrist ja 15-20% sideainest - vaigust. See AQUASANITA tehnoloogide loodud ainulaadne homogeenne mass annab Silicsana valamule erakordse materjali stabiilsuse ja tugevuse, samas kui valamu mittepoorne sile pind ei ima mustust, on hügieeniline, kuumuskindel ning talub vee temperatuuri äkilisi kõikumisi. Valamu pind on vastupidav plekkidele, keemilistele puhastusvahenditele, erinevatele värvainetele.

AquaSanita

"Aquasanita – populaarne valamute, segistite, köögi- ja vannitoatarvikute bränd tõelistele mugavuse austajatele.
Kogu Aquasanita sari on valmistatud kvaliteetsetest ja vastupidavatest materjalidest nagu Silicana ja roostevaba teras. Silicana on ainulaadne materjal, mis koosneb 80% räniliiva ja vaigu segust ning muudest ülitugevatest koostisosadest. Kasutades spetsiaalseid tootmismeetodeid ja Saksa professionaalide aastatepikkust kogemust, on Silicsana väga vastupidav ja kvaliteetne materjal, mis tagab Aquasanita toodete pikaealisuse. Lisaks on selle materjali pind kaetud spetsiaalse kihiga, mis graniidis sisalduvate ioonide tõttu takistab bakterite kasvu ja levikut. Materjal on vastupidav kuumusele, plekkidele ja keemilisele puhastusele, talub ekstreemseid kuuma- ja külmatemperatuuri kõikumisi, ei kriibi, ei lagune ning Silicana graniidi värvi ei mõjuta päikesevalgus. Lai valik pastellseid, beeži, elevandiluu, šokolaadi, tumepruuni, halli ja muid värve jääb samaks isegi siis, kui teie Aquasanitat kasutatakse sageli.
Ka teised materjalid, millest Aquasanita valamud on valmistatud, on ületamatud. Kroomi- ja nikkelterasest valamud on väga vastupidavad ja väga kergesti puhastatavad."

Kunstgraniidist köögivalamu Aquasanita Quadro SQQ100, 710 Alba AquaSanita

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Tihti otsime kodu remonti tehes või renoveerides kööki valamu, mis sobib ruumi stiili ja värvilahendusega. Kivist valamu on hädavajalik aktsent, mis täiendab ideaalselt teie kööki.
Iga kivist kraanikauss on ainulaadne oma heledate ja tumedate toonide mitmekesisuse, värvigamma (sh pärlmutter ja graniit) ning disainielementidega nagu kumerused, seina paksus, eridetailid ja erineva suurusega äravoolutorud.
Kivimass on kvaliteetsete kiviosakeste segu, mis on kaetud spetsiaalse materjaliga, mis aitab säilitada värvi ja sära ning kaitseb seda erinevate kriimustuste eest. Sellest materjalist valamu on väga vastupidav, stabiilne, kauakestev, sile ja meeldiv puudutada. See on vastupidav kõrgetele temperatuuridele ja termilistele šokkidele.
Lisaks on kivikate väga hügieeniline, võimaldades köögil kauem puhtana püsida ning takistades erinevate bakterite levikut toidujäätmetest. Kivimassi pinda on väga lihtne hooldada ning selle kogu aeg puhtana ja värskena hoidmiseks pole vaja lisapingutusi.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Kunstgraniidist köögivalamu Aquasanita Quadro SQQ100, 710 Alba

Kauba ID: 2515938
Kategooria: Köögivalamud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,83 x 0,54 x 0,32 m, 18,2 kg
Kaubamärk: AquaSanita
Värv: Hall
Kõrgus: 200 mm
Paigaldusviis: Ülevalt
Seeria: Quadro
Tootjamaa: Leedu
Minimaalne kapi laius: 600 mm
Tüüp: Kivi mass
Vaade: AquaSanita, kivi mass köögivalamud
Laius: 565 mm
Sügavus: 510 mm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Aquasanita tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

Kunstgraniidist köögivalamu Aquasanita Quadro SQQ100, 710 Alba
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Gintarė V.
21.08.2023

Kõik korras, kaup kvaliteetne

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki