Kruvikeerajate komplekt 6 tk. UK BRAND, WellCut® WC-SDD6U

Täpsustused:
Tüüp: Kruvikeeraja
Ettenähtud: Komplekt
Kauba ID: 9807292

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Kruvikeerajate komplekt 6 tk. UK BRAND, WellCut® WC-SDD6U

Kvaliteetne libisemiskindel käepide – pingutatud kruvi? Ärge muretsege! Kahel libisemiskindlal professionaalsel kruvikeerajal on integreeritud kuuskantpolt, mis võimaldab teil tihedalt kruvidel tihendi lahti murda.
Terasest korgi käepidemed – teie kruvikeeraja võib mõnikord toimida ka peitlina. Kahtlemata tagavad teraskorgid teie kruvikeerajate komplekti kestvuse ega kahjusta.
Teemantkate – teemantkatte vähene libisemine võimaldab teil vaieldamatult töötada täpsuse ja täpsusega.

Selle vastupidava Hammer-Through 6-osalise kruvikeeraja komplektiga on kaasas kõik kellad ja viled, mis võimaldavad mis tahes projekti lõpule viia. Eelkõige on komplektis kaasas 2 libisemiskindlat teemantkattega kruvikeerajat, mis suurendab teie täpsust. Kõik kruvikeerajad on varustatud tugeva teraga kuusnurkse S2 terasest Cr-6150 materjaliga, mis tagab maksimaalse vastupidavuse paindejõu vastu. Käepideme vahel olev kuuskantpolt toimib mutrivõtme adapterina; mis muutub uskumatult kasulikuks kõvade kruvide lahti keeramisel. Tugevdatud struktuuriga terasest korgi käepidemed on piisavalt tugevad, et taluda haamrit, kui olete rasketes tingimustes. Samuti on olemas pöidla käepidemed, mis tagavad kruvikeerajatest maksimaalse haardumise, kui kasutate neid erinevatel töödel. Märkate kohe nende kruvikeerajate ja teie keskmise kruvikeerajakomplekti erinevust, kuna need on palju raskemad, palju paksemad ja pakuvad palju suuremat pöördemomenti, muutes need oma hinna eest suurepärase kvaliteediga. Lõppkokkuvõttes tagab see kruvikeerajate komplekt iga projekti jaoks kõige tõhusama ja tööjõusäästlikuma kogemuse ning on tungivalt soovitatav kruvikeerajate komplektina. Sellel komplektil on ISO 9001 kinnitus.

Kaal
1,086000
Osa nr
WC-SDD6U
Vöötkood
5060279872116
Bränd
WellCut"

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Kruvikeerajate komplekt 6 tk. UK BRAND, WellCut® WC-SDD6U

Kauba ID: 9807292
Kategooria: Käsitööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 1,2 kg
Tüüp: Kruvikeeraja
Vaade: WellCut, kruvikeeraja käsitööriistad
Ettenähtud: Komplekt
Kaubamärk: WellCut
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik WellCut tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Kruvikeerajate komplekt 6 tk. UK BRAND, WellCut® WC-SDD6U
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki