Fenix HM50R V2.0 Esilatern

Täpsustused:
Tüüp: Pealambid
Kauba ID: 8296021
11100
Lisa korvi
697 / kuus
Sinu linn

Postkontor

21. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

21. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

21. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

21. oktoobrist

259

Kuller

21. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. oktoobrist

199

Omniva pakiautomaat

21. oktoobrist

219

DPD pakiautomaat

21. oktoobrist

249

Smartpost pakiautomaat

21. oktoobrist

259

Kuller

21. oktoobrist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Fenix HM50R V2.0 Esilatern

Fenix HM50R V2.0 on populaarse välitingimustes kasutatava taskulambi täiustatud versioon, mida saab kasutada nii pealambina kui ka tavalise nurgalambina.
Kui otsite kompaktset ja võimsat valgusallikat erinevateks rakendusteks, siis Fenix HM50R V2.0, on ideaalne valik taskukohase hinnaga. Kõik tänu tugevale alumiiniumkonstruktsioonile, võimsale Cree XP-G3 S4 LED-le, mis kiirgab maksimaalselt 700 luumenit, lihtsale juhtimisele ühe külgmise nupu abil ja võimalusele laadida akut USB-C pordi kaudu.

Käepärane ja vastupidav


Taskulambi toru on valmistatud anodeeritud lennundusalumiiniumist A6061-T6, mis tagab suure vastupidavuse kahjustustele ja tugeva konstruktsiooni. Tänu ristvalatud pinnale ei libise taskulamp käest ja selle haare on hästi tuntav.
Taskulamp on vaid 64 mm pikk ja kaalub koos patareiga umbes 78 g, nii et see võib meid igapäevategevustes pidevalt saata. Valgusvihu nurka saab hõlpsasti reguleerida kuni 180°, keerates korpust polümeerist rihmaklambris. Erinevalt traditsioonilistest esilaternatest saab Fenix HM50R V2.0-t kasutada kinnitusest eemaldatuna traditsioonilise nurgalambina. Tootja ei ole unustanud ka funktsionaalset klambrit (eemaldatav), mis võimaldab taskulampi kanda vööl, seljakotis või taskus.

Kaks valgusvärvi


Peamiseks valgusallikaks on uue põlvkonna Cree XP-G3 S4 LED, mis kiirgab maksimaalselt 700 luumenit 115 m kaugusele! Neutraalne valgusvärv vähendab silmade väsimist, tagab loomulikuma värviedastuse ja parema detailide nähtavuse. Lisaks on taskulambil punane valgus (2 režiimi), mis on ideaalne öiseks tööks, sest erinevalt valgest valgusest ei pimesta kasutajat, tagab silmade sujuva kohanemise pimedas nägemisega, hõlbustab kaardilugemist ja vähendab meie nähtavust. Taskulamp kasutab modifitseeritud kollimeerivat läätse, mille tulemuseks on ühtlaselt hajutatud valgusvihk, mis valgustab tõhusalt meie ees oleva koha keskosa ja küljed.

6 töörežiimi


Kasutajale on saadaval 4 valge valguse režiimi ja 2 punase valguse režiimi. Fenix HM50R-i kogu toimimine, st sisse- ja väljalülitamine ning režiimide vahetamine, toimub taskulambi ülaosas asuva suure silikoonupu abil. See tagab suure kasutusmugavuse ja võimaldab taskulambi kasutamist isegi kindaid kandes.

Mugav laadimine 


Oluline uuendus on aku laadimise võimalus USB-C pordi kaudu, mis võimaldab ARB-L16-700P akut (kaasas) laadida vaid 1,5 tunniga. Välitegevuste ajal on kasulik jälgida aku olekut, mistõttu on HM50R taskulambil madala energiatarbega hoiatussüsteem ja lihtne LED-indikaator, mis annab kasutajale teada aku olekust. Ülemine lüliti LED annab 3 sekundit pärast taskulambi aktiveerimist märku aku tasemest.
Aku taseme märguanded:

  • pidev roheline tuli: 100-80%,

  • vilkuv roheline tuli: 80-50%,

  • pidev punane tuli: 50-20%,

  • vilkuv punane tuli: 20-0%.


Lisafunktsioonid


Transpordi ajal saab taskulambi lukustada, sisenedes nn lukustusrežiimi. See kaitseb valguse juhusliku sisselülitamise ja aku kontrollimatu tühjenemise eest. Samuti jätab taskulamp meelde viimati kasutatud heleduse taseme. Uuesti sisselülitamisel aktiveerub taskulamp automaatselt selles režiimis (mälufunktsioon).

Ohutusfunktsioonid


Taskulambil on kõrge kaitseklass IP68, mis tähendab, et see on vastupidav tolmule, tolmule, tugevale vihmale ja isegi täielikule sukeldumisele vette (2 m) 30 minutiks. Seetõttu saab HM50R V2.0-t kasutada edukalt kõikides ilmastikutingimustes, praktiliselt igasuguse füüsilise tegevuse puhul. Tootja ei ole unustanud lisada ka kaitset ülekuumenemise ja ümberpööratud polaarsuse vastu ning digitaalse voolureguleerimisega kontrollerit.

Peegeldav peapael


Taskulambi stabiilse kandmise peas tagab täiustatud kummipael, mis juhib higi ära ja on varustatud helkuriga, mis suurendab meie nähtavust ja turvalisust öisel teel või rajal liikudes.

TEHNILISED ANDMED:

  • Režiimide arv: 6

  • Maksimaalne tööaeg [h min]: 120 h

  • Maksimaalne valgusvoog [lm]: 700

  • Maksimaalne ulatus [m]: 115

  • LED-tüüp: valge: Cree™ XP-G3

  • IP-kaitseklass: IP68

  • Lubatud akutüüp: ühekordsed patareid (primaarne), laetav aku (sekundaarne)

  • Raku toide: 16340 × 1

  • Toiteallikas: USB-C port

  • Värv: must

  • Maksimaalne valgustugevus [cd]: 3350

  • Korpuse materjal: anodeeritud duralumiinium

  • Põrgukindlus [m]: 2

  • Kaal [g]: 78

  • Üldine kõrgus [mm]: 64

  • Garantiiaeg: 5 aastat alates tootjast

  • Tootja: Fenixlight Limited, Hiina

  • Seeria: HM

  • EAN: 6942870307992

  • Tarnija sümbol: HM50R V2.0

Üldine tooteinfo: Fenix HM50R V2.0 Esilatern

Kauba ID: 8296021
Kategooria: Pealambid, matkalambid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,09 x 0,13 x 0,04 m, 0,14 kg
Toiteallikas: Aku
Kaubamärk: Fenix
Tüüp: Pealambid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fenix tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Fenix HM50R V2.0 Esilatern
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki