Комплект регулируемых грузов HMS SGK30, 30 кг

Спецификации:
Тип: Сборные грузы
Вес: 1.5-4 кг, 4.1-5 кг, 5.1-6 кг, 6.1-7 кг, 7.1-8 кг, 8.1-9 кг, 9.1-10 кг, 10-20 кг, 21-25 кг, 26-30 кг
ID товара: 7577455
Oгo! Даже 100% в виде Hansaraha возвращаются обратно!
6190
В корзину
819 / мес.
Ваш город

БЕСПЛАТНО заберите в Таллинне в пункте выдачи товаров (Ул. Mustamäe 46, Таллин)

20 мая

000

Заберите в почтовом отделении Эстонии

21 мая

199

Доставим на дом

21 мая

1799

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.

Заберите в почтовом отделении Эстонии

21 мая

199

Доставим на дом

21 мая

1799

Внимание! Сроки доставки являются предварительными, так как cроки обновляются в зависимости от фактического времени размещения заказа и оплаты. Окончательный срок доставки указывается продавцом после подтверждения заказа.


Описание товара: Комплект регулируемых грузов HMS SGK30, 30 кг

HMS multifunktsionaalne kaalukomplekt SGK30.

Vahetatavate raskustega hantlid on klassikaline ja samas kohustuslik ese igas koduses jõusaalis. Tänu võimalusele koormuse raskust reguleerida, võimaldab see treenida paljusid lihasgruppe ilma palju ruumi võtmata. Hantlid ei saa aga kangi täielikult asendada. SGK on uuenduslik lähenemine kodusele jõusaali varustusele, mis võimaldab ühes komplektis vastu võtta nii muutuva raskusega hantlid kui ka kangi. SGK raskusplaadid on kaheksanurkse kujuga, tänu millele ei veere need põrandal ning kahe hantliga saab toeks suruda.

Kõrgklassi materjal - komposiidi ja plastiku kombinatsioon

Plaadid on valmistatud kõrgeima kvaliteediga komposiitmaterjalist, mille kooskõlastatud struktuur, kõvadus ja painduvus garanteerivad töökindluse. Tugeva plastikuga komposiitkorpus annab täiendava tugevuse ja vastupidavuse kahjustustele. Kõik käepidemed on kindla haarde tagamiseks rihveldatud. Kangi konnektoril on spetsiaalne käsn, mis mõjutab otseselt kangiharjutuste mugavust.

Hantlid

Teeme erinevaid lihasgruppe kaasavaid harjutusi hantlitega. Nende eeliseks on ebastabiilsuse element. Lisaks sunnivad hantlid mõlemat kätt võrdselt töötama, vähendades nii keha külgede vahelisi ebaproportsioone. Treeningu sooritamisel kaasame paljusid stabiliseerivaid lihaseid, muutes sellega treeningu efektiivsemaks. Neil on keermestatud koormahülss, mille läbimõõt sobib ideaalselt kaaluplaatide ava läbimõõduga, seega on koormuse vahetamine väga lihtne. Täheklambrid vastutavad plaatide stabiilse asendi eest piirdelaudadel, mida on hõlbus fretboardi külge kruvida.

Vardad

Kang on universaalne varustus ka võimalike harjutuste arvu ja lihasgruppide kaasamise poolest. Tänu oma konstruktsioonile on kang stabiilsem kui hantlid, seega saame sel juhul kasutada rohkem raskust. See on hea lahendus ka seikluse alguses koos jõutreeninguga, kui lihaste tunnetus on nõrgem kui hilisemates etappides. Selle komplekti varras on valmistatud spetsiaalselt kahe lühikese varda ühendamise teel. Hantlihülss kruvib liigendisse. Keskmine element on varustatud ergonoomilise švammiga, mis välistab ebamugavustunde sooritades näiteks kangiga kükitamist.

Pumba toed

Tänu kaheksanurksete plaatide kasutamisele saab hantleid kasutada ka push-up-tugedena. Toed annavad võimaluse harjutuse ajal käsi tugevamalt kõverdada, tänu millele läheb keha liigutuse ajal kätejoontest väljapoole, võimaldades rinnalihastel rohkem venitada. Tulemuseks on see, et lihased arenevad suuremal määral.

Ühenduse mõõtmed:

Pikkus: 40,5 cm

Läbimõõt: 55 mm


Plaadi mõõtmed:

2,5 kg - 19,8 x 4 cm (4 tk)

2 kg - 18 x 4 cm (4 tk)

1,5 kg - 17 x 3,5 cm (4 tk)

1,25 kg - 16x4 cm (4 tk)

Kaela mõõdud:

Kogupikkus: 106,5 cm

Käepideme pikkus: 13 cm

Cargo varruka pikkus: 20 cm

Läbimõõt: 24mm

Käepideme läbimõõt: 32 mm

Materjal: komposiit, plastik

Дисковые грузы

Штанга — это прямой металлический гриф, предназначенный для выполнения сложных движений с тяжелыми дисками (становая тяга, приседания, жим лежа и т. д.). Штанга является наиболее универсальным и ценным тренажером, поэтому она должна подходить для большинства упражнений. Дисковые грузики изготавливаются из металла или цемента, которые покрываются толстой резиной. Они различаются по весу и обычно используются парами.

Общая информация o: Комплект регулируемых грузов HMS SGK30, 30 кг

ID товара: 7577455
Категория: Гантели, гири, штанги
Количество упаковок товара: 1 шт.
Размеры и вес упаковки (1): 0,4 x 1,2 x 0,6 м, 25 кг
Дополнительная информация: Üldkaal 30 kg
Диаметр грифа/отверстия: 24 мм
Тип: Сборные грузы
Вид: HMS, Сборные грузы гантели, гири, штанги
Вес: 1.5-4 кг, 4.1-5 кг, 5.1-6 кг, 6.1-7 кг, 7.1-8 кг, 8.1-9 кг, 9.1-10 кг, 10-20 кг, 21-25 кг, 26-30 кг
Торговая марка: HMS
Все товары этого бренда: Все товары HMS

Изображения продуктов приведены исключительно в иллюстративных целях и являются примерными. Ссылки на видео в описании товара предназначены только для информационных целей, поэтому информация, которую они содержат, может отличаться от самого товара. Цвета, надписи, параметры, размеры, функции и/или любые другие характеристики оригинальных продуктов из-за их визуальных характеристик могут отличаться от реальных, поэтому, пожалуйста, ознакомьтесь со спецификациями продукта, приведенными в описании продукта.

Рейтинги и отзывы (0)

Комплект регулируемых грузов HMS SGK30, 30 кг
Будьте первым, кто оставит отзыв!
Этот товар могут оценить только его покупатели, зарегистрированные на Hansapost.ee.
Оценить товар

Вопросы и ответы (0)

Спросите об этом товаре у других покупателей!
Задать вопрос
Ваш вопрос успешно отправлен. На этот вопрос будет дан ответ в течение 3 рабочих дней
Вопрос должен состоять не менее чем из 10 символов