Hantlikomplekt 30 kg HMS

6150
Lisa korvi
813 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

13. maist

199

Kuller

13. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Hantlikomplekt 30 kg HMS

HMS multifunktsionaalne kaalukomplekt SGK30.

Vahetatavate raskustega hantlid on klassikaline ja samas kohustuslik ese igas koduses jõusaalis. Tänu võimalusele koormuse raskust reguleerida, võimaldab see treenida paljusid lihasgruppe ilma palju ruumi võtmata. Hantlid ei saa aga kangi täielikult asendada. SGK on uuenduslik lähenemine kodusele jõusaali varustusele, mis võimaldab ühes komplektis vastu võtta nii muutuva raskusega hantlid kui ka kangi. SGK raskusplaadid on kaheksanurkse kujuga, tänu millele ei veere need põrandal ning kahe hantliga saab toeks suruda.

Kõrgklassi materjal - komposiidi ja plastiku kombinatsioon

Plaadid on valmistatud kõrgeima kvaliteediga komposiitmaterjalist, mille kooskõlastatud struktuur, kõvadus ja painduvus garanteerivad töökindluse. Tugeva plastikuga komposiitkorpus annab täiendava tugevuse ja vastupidavuse kahjustustele. Kõik käepidemed on kindla haarde tagamiseks rihveldatud. Kangi konnektoril on spetsiaalne käsn, mis mõjutab otseselt kangiharjutuste mugavust.

Hantlid

Teeme erinevaid lihasgruppe kaasavaid harjutusi hantlitega. Nende eeliseks on ebastabiilsuse element. Lisaks sunnivad hantlid mõlemat kätt võrdselt töötama, vähendades nii keha külgede vahelisi ebaproportsioone. Treeningu sooritamisel kaasame paljusid stabiliseerivaid lihaseid, muutes sellega treeningu efektiivsemaks. Neil on keermestatud koormahülss, mille läbimõõt sobib ideaalselt kaaluplaatide ava läbimõõduga, seega on koormuse vahetamine väga lihtne. Täheklambrid vastutavad plaatide stabiilse asendi eest piirdelaudadel, mida on hõlbus fretboardi külge kruvida.

Vardad

Kang on universaalne varustus ka võimalike harjutuste arvu ja lihasgruppide kaasamise poolest. Tänu oma konstruktsioonile on kang stabiilsem kui hantlid, seega saame sel juhul kasutada rohkem raskust. See on hea lahendus ka seikluse alguses koos jõutreeninguga, kui lihaste tunnetus on nõrgem kui hilisemates etappides. Selle komplekti varras on valmistatud spetsiaalselt kahe lühikese varda ühendamise teel. Hantlihülss kruvib liigendisse. Keskmine element on varustatud ergonoomilise švammiga, mis välistab ebamugavustunde sooritades näiteks kangiga kükitamist.

Pumba toed

Tänu kaheksanurksete plaatide kasutamisele saab hantleid kasutada ka push-up-tugedena. Toed annavad võimaluse harjutuse ajal käsi tugevamalt kõverdada, tänu millele läheb keha liigutuse ajal kätejoontest väljapoole, võimaldades rinnalihastel rohkem venitada. Tulemuseks on see, et lihased arenevad suuremal määral.

Ühenduse mõõtmed:

Pikkus: 40,5 cm

Läbimõõt: 55 mm


Plaadi mõõtmed:

2,5 kg - 19,8 x 4 cm (4 tk)

2 kg - 18 x 4 cm (4 tk)

1,5 kg - 17 x 3,5 cm (4 tk)

1,25 kg - 16x4 cm (4 tk)

Kaela mõõdud:

Kogupikkus: 106,5 cm

Käepideme pikkus: 13 cm

Cargo varruka pikkus: 20 cm

Läbimõõt: 24mm

Käepideme läbimõõt: 32 mm

Materjal: komposiit, plastik

Kokkupandud raskused

Kang on sirge metallvarras, mis on mõeldud ketasraskustega keeruliste liigutuste sooritamiseks (survetõstmine, kükitamine, pingilt surumine jne). Kang on kõige mitmekülgsem ja väärtuslikum treeningvahend ning see peaks sobima enamiku harjutuste jaoks. Ketasraskused on valmistatud metallist või tsemendist, mis on kaetud paksu kummiga. Nende kaal on erinev ja neid kasutatakse tavaliselt paarikaupa.

Üldine tooteinfo: Hantlikomplekt 30 kg HMS

Kauba ID: 7577455
Kategooria: Hantlid, kangid, raskused
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,4 x 1,2 x 0,6 m, 25 kg
Lisainfo: Üldkaal 30 kg
Kangi/augu läbimõõt: 24 mm
Tüüp: Kokkupandud raskused
Vaade: HMS, kokkupandud raskused hantlid, kangid, raskused
Kaal: 1.5-4 kg, 4.1-5 kg, 5.1-6 kg, 6.1-7 kg, 7.1-8 kg, 8.1-9 kg, 9.1-10 kg, 10-20 kg, 21-25 kg, 26-30 kg
Kaubamärk: HMS
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik HMS tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Hantlikomplekt 30 kg HMS
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki