Elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL

Täpsustused:
Tüüp: Oksapurustajad
Mootori tüüp: Elektriline
Võimsus: 2800 W
Purustamissüsteem: Rull
Maksimaalne oksade paksus: 44 mm
Kogumiskoti maht: 60 l
Kauba ID: 230057
19400

SJH hind

21990
-11%
Lisa korvi
733 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

13. maist

000

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

14. maist

199

Kuller

14. maist

999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL

Kas otsite usaldusväärset aiatehnikat optimaalse hinnaga? Täpselt selline on Hecht 6285 XL elektriline oksapurustaja. Iga HECHT® toode on nõuetele ja standarditele vastamiseks hoolikalt testitud. Samuti viiakse läbi pikaajalisi vastupidavusuuringuid, et avastada kõik võimalikud defektid ja täiustada veelgi HECHT® tootmist. Seetõttu garanteerime, et elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL ei valmista teile pettumust! See on ideaalne tööriist aiatöödeks, kui on vaja pügada põõsaid, hekke või oksi lõigata.

Elektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XL

Tõhusus. Võimas, 2800 W töökindel mootor võimaldab töötada kaua ja tõhusalt. Suure võimsusega elektrimootor koos ülekoormuse kaitsme ja taaskäivituslukuga hetkelise voolukatkestuse korral ning tagasipööramisfunktsiooniga, kui purustatav materjal jääb seadmesse kinni.

Elektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XL

Ohutus ja praktilisus. Selleks, et seade oleks kasutajale võimalikult ohutu, on sellesse integreeritud ülekoormuskaitse, mis tagab ohutu ja tõhusa töö. Veelgi enam, purustaja ülaossa on paigaldatud edasi- ja tagasikäigu lüliti, mis kõrvaldab ummistused ja tagab sujuva töö ilma kõrvaliste häireteta. Teine tohutu eelis on mootoripidur, mis tagab töötajale maksimaalse kaitse.

Elektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XLElektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XL kaina

Vaikne töö. Tänu eritehnoloogiale töötab seade ülivaikselt. See on tõesti suurepärane, sest saate alustada tööd varahommikul, muretsemata naabrite või pereliikmete äratamise pärast.

Elektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XL pirkti

Ainulaadne purustamissüsteem. Tänu ainulaadsele hammasrataste hakkimissüsteemile hakitakse oksad kergesti 10-20 mm tükkideks. Automaatne haru tagasitõmbamine tagab töö tootlikkuse. Elektrilise oksapurustaja Hecht 6285 XL saad hakkida oksi maksimaalselt 4,5 cm läbimõõduga. Tänu freessüsteemile saate hõlpsalt lõigata oksi, mida saab hiljem kasutada kompostina, põõsaste ballastina või küttematerjalina. Tänu nendele eelistele saab hekkide ja põõsaste pügamisest tõeline nauding ja töö, mis ei nõua erilist pingutust!

Elektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XLElektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XL

Pikem tööaeg. Unustage kiiresti täituv prügikonteiner. Hecht 6285 XL purustaja komplektis on isegi 60-liitrine plastkast. Seetõttu saate töötada maksimaalselt kaua, muretsemata, et konteiner saab ruttu täis.

Vastupidavus. Elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL on ülimalt vastupidav ja kvaliteetne seade. Selle korpus on valmistatud tugevast, vastupidavast materjalist, mis on vastupidav kahjustustele ja kõikidele ilmastikutingimustele.

Lihtne transportida. Suured laiad rattad ja ergonoomiline käepide tagavad mugavuse ja liikumiskerguse. Et saaksite valutava selja unustada, on HECHT® eesmärk muuta aiatöö teile nauditavaks ja välitööd lõõgastavaks!

Elektrinis šakų smulkintuvas Hecht 6285 XL

Funktsioonid:

  • Mootor: elektriline 230 V / 50 Hz;

  • Võimsus: 2800 W;

  • Purustussüsteem: hammasratas;

  • Okste paksus: 4,4 cm;

  • Kasti maht okste jaoks: 60 l;

  • Ülekoormuskaitse;

  • Automaatne hargnemine.

Saate osta "Elektrilise oksapurustaja Hecht 6285 XL" internetist meie poest. Ärge jätke kasutamata võimalust osta soovitud toode hea hinnaga.

Hechti kaubamärk kuulub Tšehhi ettevõttele WERCO. Hecht asutati 1994. aastal ja esimesed tooted anti välja 1998. aastal. Rohkem kui 20 aasta jooksul on tootevalik kiiresti kasvanud ja Hechtist on saanud suurim aia- ja elektritööstusele spetsialiseerunud tootja Tšehhi Vabariigis ja Slovakkias.
Iga Hechti toode läbib enne kliendini jõudmist põhjaliku kontrolli, et see vastaks kõigile kehtestatud nõuetele ja standarditele. Kõik tooted läbivad pikaajalise vastupidavustesti võimalike defektide avastamiseks ja tootmise edasiseks parandamiseks. Hecht - usaldusväärsed tooted optimaalse hinnaga!
Hechti aiatehnika sobib nii valivale aednikule kui ka professionaalsele muru- ja aiahooldajale. Ettevõtte tootevalikus on muruniidukid, võsalõikurid, aeraatorid, niidukid, kultivaatorid, lumepuhurid, mootorsaed, hekilõikurid, lehepuhurid, vabaajakaubad ja eriti rikkalik murutraktorite valik. Valikus on seadmed väikestele murulappidele, manööverdusvõimelised traktorid ja mitmekülgsed masinad, mis aitavad keskkonda aastaringselt hallata. Äärmiselt mugav disain ja funktsionaaluss muudavad aiapidamise meeldivaks tegevuseks. Veendu ise! 

Elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL

Kauba ID: 230057
Kategooria: Lehepuhurid ja oksapurustajad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,57 x 0,38 x 0,52 m, 20 kg
Kaubamärk: Hecht
Funktsioonid: Purustamine
Kaal: 20 kg
Tüüp: Oksapurustajad
Vaade: Hecht, oksapurustajad lehepuhurid ja oksapurustajad
Mootori tüüp: Elektriline
Võimsus: 2800 W
Purustamissüsteem: Rull
Maksimaalne oksade paksus: 44 mm
Kogumiskoti maht: 60 l
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Hecht tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (53)

Elektriline oksapurustaja Hecht 6285 XL
4.7

(53 ostja hinnangud)

5 tähte
(43)
4 tähte
(8)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(2)

95%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vilma Ž.
22.01.2024

Väga hea seade, hakib hästi puuoksi. Hakkimise kogust on võimalik reguleerida käigukangi keerates. Kui masin kellelegi sisse ei lülitu, siis pidage meeles, et kogumismaht peab olema lukustatud. Alles siis hakkab seade tööle.

ARVYDAS V.
24.12.2023

Töötab suurepäraselt, probleeme pole

Krista L.
24.10.2023

Teeb uskumatult usinalt tööd, kiire tarne.

Gediminas J.
31.08.2023

Freza teeb oma tööd suurepäraselt. Ise korjasin tootele, kohaletoimetamist oskan väga hästi hinnata

Ričardas D.
23.08.2023

Tere Tarne oli kiire. Proovisin järgi, olen väga rahul

Dalius K.
17.08.2023

Kõik on korras, kuid LT versioon peaks toote juhendis olema.

Rolanas R.
13.06.2023

Hakib oksi hästi ja üsna kiiresti. Nii saab ostetud pelletite asemel aiajäätmetest teha head biokütust.

Tõnis T.
02.05.2023

Väga hea abimees koduses majapidamises.

Vytenis G.
17.04.2023

Arvydas Č.
13.04.2023

Ostsin selle 5 aastat tagasi ja see töötab suurepäraselt. ainuke nõrk koht on tagumine mootorilaager, aga see on üsna lihtsalt vahetatav. Pidin nüüd ostma kuna oli hädasti vaja sooda korda teha, nüüd lähen vana korda, kestab veel 2-3 aastat

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (2)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki
Aili V. 19.03.2024
Kas oksapurusrajale varuosasid saab ka tellida ja kuidas?
Vastus peab sisaldama vähemalt 1 tähemärki
Hansapost.ee vastus 21.03.2024

Tere! Varuosasid ei saa tellida. Vabandame. Ilusat päeva!