Juhtmeta iseliikuv muruniiduk Makita LM002GZ01 40V XGT 4 in 1, ilma aku ja laadijata

Täpsustused:
Tüüp: Akumuruniidukid
Mootor: 2-taktiline
Liikumistüüp: Iseliikuv
Töölaius: 53 cm
Kauba ID: 7777970

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Juhtmeta iseliikuv muruniiduk Makita LM002GZ01 40V XGT 4 in 1, ilma aku ja laadijata

Suured rattad muudavad niitmise ebatasasel maastikul lihtsamaks. Ajam aktiveeritakse eraldi hoova abil. Kahe 5 Ah XGT akuga ulatub lõikepind kuni 2000 m² ja tööaeg on üle poole tunni. Akualusele mahub kaks Makita XGT seeria akut. See kasutab korraga ühte akut ja lülitub tühjalt täis automaatselt.
  • Lõikekõrguse reguleerimise hoob
  • Elektriline pidur
  • Terasest lõikeseade
  • Iseliikuv funktsioon
  • Luku funktsioon
  • Automaatne aku ümberlülitus. Kui paigaldatud on kaks akut ja üks aku saab tühjaks, lülitub akusüsteem automaatselt ümber
  • Pidev kiiruse reguleerimine
  • Anti-restart funktsioon. 
  • Pinge 40 V 
  • Lõikeläbimõõt 534 mm 
  • Lõikekõrgused 20 -100 mm
  • Kogumiskast 70L 
  • Koormuseta pöörded 2800 
  • Soovitatav niitmispind (kasutades 2x8Ah) 2500-3400 m²  
  • Kaal 29,6 kg 
  • Muruniiduk kuulub XGT kollektsiooni, mille tooted on omavahel kombineeritud.
Aku ja laadija komplekti leiate siit

Makita

Makita on üks hinnatumaid elektritööriistade tootjaid maailmas. Jaapani ettevõte pakub turule juhtmeta, elektrilisi ja bensiiniga tööriistu, samuti tööriistade akusid ja mitmesuguseid lisatarvikuid.
Brändi äärmiselt lai valik koosneb üle 2000-st tootest. Üle maailma tegutsev ettevõte on pälvinud ülimalt kõrge maine nii professionaalsete kui ka koduste tarbijate seas. Ideaalne jõudlus ja kvaliteet on seostub Makita punavalge logoga märgistatud toodetega.
Ühena turuliidritest, püüab Makita luua jätkusuutlikku maailma. Ohutute ja tõhusate tööriistade loomisel hoolib ettevõte lisaks klientide rahulolule ka loodusest. Makita tööriistad on loodud võimalikult vähe energiat kulutama ning töö kiiresti ja ohutult tegema.
Lisaks professionaalsetele ja ehitusele mõeldud tööriistadele valmistab Makita ka aiatööriistu. Makita tootevalikusse kuuluvad mitmesugused muruniidukid ja trimmerid, hekilõikurid ja vaakumtööriistad.
 

Juhtmeta iseliikuv muruniiduk Makita LM002GZ01 40V XGT 4 in 1, ilma aku ja laadijata Makita

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Juhtmeta muruniiduk on aiatööriist, mis ei vaja õlikütust ega juhtmeid. Vaikne liitiumioonaku tagab seadme pika kasutusaja ja ei mingit isetühjenemist.
Juhtmeta muruniiduki akut saab laadida teile sobival ajal ning kuni mitusada korda.
Õige niiduki valimisel pöörake tähelepanu niidetava ala suurusele ja sellel olevale taimestikule.
Juhtmeta muruniiduk on hea valik hubase ja korraliku keskkonna loomiseks. Vaiksed, kerged ja mugavad juhtmevabad muruniidukid aitavad teil hõlbustada aiatöid, neil suurepärane ergonoomika, need on suurepäraselt tasakaalustatud töötamiseks väikestes piirkondades ega reosta keskkonda. Ühe hoova abil saate juhtida kogu lõikeprotsessi. Seadmel on kiire ja lihtne lõikekõrguse reguleerimine ning vastupidav ja ülimalt usaldusväärne terasest korpus!
Juhtmevaba muruniiduki hooldamiseks võite osta lisatarvikuid, näiteks hoiukatteid, multšimistööriistu, lisa-akusid, laadijaid ja palju muud.
Seadet on lihtne manööverdada ka kitsastes ja raskesti ligipääsetavates kohtades. See on kergesti kokkupandav ja vastavalt teie pikkusele reguleeritav käepide võimaldab hõlpsasti seadet transportida ja korralikult hoiustada.
 

Niitmine on suur ja tõsine töö ning õige tehnika valik sõltub sellest, milline teie muru välja näeb. Muruniidukid ja trimmerid on soojematel kuudel ühed enimkasutatavad aiatööriistad. Tänapäeval on saadaval lai valik muruhooldusseadmeid, mis on kohandatud erinevatele murualadele ja millel on palju erinevaid funktsioone. Muruniidukid jagunevad bensiini-, elektri-, aku- ja mehaanilisteks. Populaarsemad mudelid on tõuke-, bensiini- ja elektrilised iseliikuvad mudelid. Stabiilse ja korras 5-10 aakri suuruse muru säilitamiseks on vaja veidi rohkem pingutada, seetõttu on soovitatav osta mootoriga iseliikuv muruniiduk. Erinevus tõukurniidukist seisneb selles, et iseliikuva niiduki rattad pöörlevad, kui mootor töötab, mistõttu pole vaja seda lükata. Nende kiirust saab reguleerida vastavalt kõndimiskiirusele ning võrreldes mehaanilistega ei ole vaja kogu keha jõudu kasutada. Iseliikuvatel mudelitel on ka muutuva kiirusega ajam. See funktsioon võimaldab optimaalselt ja lihtsalt juhtida niiduki kiirust ebatasasel maastikul, seega on see ideaalne kõigile, kes soovivad saada ilusat tulemust.

Üks tegureid, mida muruniiduki valimisel arvestada, on muru kogumise funktsioon. Murukogujaga muruniidukid ei viska niitmisel niidetud muru taha või kõrvale, vaid koguvad selle kohe kokku. See funktsionaalsus võimaldab aias tööd kiiremini teha, sest peale niitmist ei pea muru eraldi koguma, piisab täidetud anuma lihtsalt välja raputamisest ja edasi niitmisest.
Rohukoguja maht võib olenevalt niiduki enda mudelist olla ligikaudu 40 kuni 80 liitrit. Need on sagedamini valmistatud kergetest materjalidest, nagu plastik või tekstiil.
Murukogujaga muruniidukid on kasulikumad väikesele aia- või õuealale. Selliselt muru niites on tulemus koheselt märgatav, sest niidetud muru jääb sile, ilma niidetud muruta maas.
Niidukeid saab varustada kogumiskotiga, kuid neil võib olla ka väljaviskefunktsioon, nii et olenevalt niidetavast pinnast ja vajadusest saad valida, kuidas niita - kas kogudes muru konteinerisse või kotti või visates see taha või küljele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Juhtmeta iseliikuv muruniiduk Makita LM002GZ01 40V XGT 4 in 1, ilma aku ja laadijata

Kauba ID: 7777970
Kategooria: Muruniidukid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,6 x 0,6 x 0,93 m, 28 kg
Kaubamärk: Makita
Pinge: 40 V
Min. niitmiskõrgus: 20 mm
Max. niitmiskõrgus: 100 mm
Lõikekõrguse positsioonid: 10
Kogumiskasti maht: 70 l
Kogumiskast: Jah
Külgväljaviskega: Ei
Multš: Jah
Reguleeritav kõrgus: Jah
Korpus: Plastikust
Kaal: 30 kg
Soovitatav lõikamisala: 2000 m²
Kollektsioon: Makita XGT
Tüüp: Akumuruniidukid
Vaade: Makita, akumuruniidukid
Mootor: 2-taktiline
Liikumistüüp: Iseliikuv
Töölaius: 53 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Makita tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Juhtmeta iseliikuv muruniiduk Makita LM002GZ01 40V XGT 4 in 1, ilma aku ja laadijata
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki