Qingping Air Monitor Lite õhukvaliteedi mõõteseade

Täpsustused:
Ettenähtud: Niiskus
Kauba ID: 9835227

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Qingping Air Monitor Lite õhukvaliteedi mõõteseade

Qingping Air Monitori lite testid 5 toa õhukvaliteedi peamised tegurid: PM2,5 (passiivse suitsu tulemus), PM10, CO2, temperatuur ja niiskus. Kui teate õhukvaliteeti reaalajas, võite õhupuhasti sisse lülitada või akna avada.

Suur täpsus ja kiire reageerimine: õhumonitori sees on juhtivate andurite tootjate usaldusväärseid, kiiretoimelisi ja stabiilseid andureid. 5 näitu värskendatakse igal sekundil. Õhu sisselaskevõre kujundamine tagaküljel võimaldab andurite ja õhu vahel piisavat kontakti. Märkus. Ärge kasutage seadet keskkonnas, mille õhuniiskus on üle 90%, kuna see pole veekindel ega tolmukindel.

 Kuna see on WiFi -seade (ainult 2,4 GHz WLAN), saate Qingping + rakenduses (saadaval App Store'is / Google Plays saadaval) andmeid / eksportida ajaloolisi andmeid. Apple Home'i rakenduste kasutajate jaoks kontrollige 5 mõõdikut eemalt või määrake automatiseerimine Apple Home Hubi abil; IPhone'i tarkvaraversioon peaks olema iOS 15.1 või rohkem ja jaotur peaks olema kas uusima versiooniga.

Pixel-stiilis kasutajaliidese kujundus kuvatakse selgel OLED-ekraanil, võimaldades suuremat vaatenurka ja lõbusamat. Mitmevärviline ekraan võimaldab teil näha oma ruumi õhukvaliteeti, temperatuuri ja niiskust. Saate ülaosas puutevarda koputada või libistada, et näidud nii sujuvalt vahetada kui puutetundliku ekraani kasutamine.

7-tunnise akuga laetav liitiumaku pikkusega: sisseehitatud 2000 mAh liitiumaku aku on kuni 7 tundi. Soovitame selle pidevalt toiteallikaga ühendada. Komplekti kuulub USB-C kaabel. Oluline: aku kasutamisel lülitatakse toode mõne minuti pärast automaatselt välja. Võite muuta rakenduse Qingping+ seadeid, et seda vajadusel ilma toiteallikata hoida.

Üldine tooteinfo: Qingping Air Monitor Lite õhukvaliteedi mõõteseade

Kauba ID: 9835227
Kategooria: Niiskuse, temperatuuri, pH ja ORP mõõdikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,06 x 0,05 x 0,06 m, 0,27 kg
Ettenähtud: Niiskus
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Qingping Air Monitor Lite õhukvaliteedi mõõteseade
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki