Trimmer Makita DUR189RFE, koos aku ja laadijaga

Täpsustused:
Tüüp: Trimmerid
Lõikelaius: 30 cm
Kauba ID: 7658080
38300
Lisa korvi
1447 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

20. maist

000

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

21. maist

199

Kuller

21. maist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Trimmer Makita DUR189RFE, koos aku ja laadijaga

„Makita“ trimmer DUR189RFE on parim tööriist aiandushuvilistele ja professionaalidele, kes soovivad mugavat ja võimsat muruhooldust. See akuga trimmer koos kaasasolevate akude ja laadijaga on mõeldud neile, kes vajavad liikumisvabadust, mida ei piira juhtmed ega kütus. Ideaalne aiaservade või võsastunud alade korras hoidmiseks, selle kerge konstruktsioon ja tõhusus teevad sellest asendamatu täienduse teie aiatööriistakasti.

  • Aku mugavus: kaasasolevate akude ja laadijaga annab see trimmer teile vabaduse töötada kõikjal aias ilma elektripistikupesata.
  • Kerge konstruktsioon: See kaalub vaid 3,4 kg ja on disainitud nii, et seda on lihtne kasutada ja manööverdada, nii et saate aias pikalt töötada, ilma et väsiksite.
  • Tõhus lõikamine: 30 cm lõikelaiusega trimmer sobib ideaalselt muruservade täpseks ääristamiseks ja ülekasvanud alade tõhusaks puhastamiseks.
  • Usaldusväärne kaubamärk: See trimmer on „Makita“ toode, mis on tuntud oma kvaliteedi ja vastupidavuse poolest, nii et see on teie aiatehnika usaldusväärne osa paljudeks aastateks.

Makita

Makita on üks hinnatumaid elektritööriistade tootjaid maailmas. Jaapani ettevõte pakub turule juhtmeta, elektrilisi ja bensiiniga tööriistu, samuti tööriistade akusid ja mitmesuguseid lisatarvikuid.
Brändi äärmiselt lai valik koosneb üle 2000-st tootest. Üle maailma tegutsev ettevõte on pälvinud ülimalt kõrge maine nii professionaalsete kui ka koduste tarbijate seas. Ideaalne jõudlus ja kvaliteet on seostub Makita punavalge logoga märgistatud toodetega.
Ühena turuliidritest, püüab Makita luua jätkusuutlikku maailma. Ohutute ja tõhusate tööriistade loomisel hoolib ettevõte lisaks klientide rahulolule ka loodusest. Makita tööriistad on loodud võimalikult vähe energiat kulutama ning töö kiiresti ja ohutult tegema.
Lisaks professionaalsetele ja ehitusele mõeldud tööriistadele valmistab Makita ka aiatööriistu. Makita tootevalikusse kuuluvad mitmesugused muruniidukid ja trimmerid, hekilõikurid ja vaakumtööriistad.
 

Trimmer Makita DUR189RFE, koos aku ja laadijaga Makita

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Trimmer – universaalne aiatehnika tööriist muru ja põõsaste niitmiseks. See on asendamatu abimees muru ületamiseks kaldsetel kohtadel, puude ümber ja põõsaste all, lillepeenarde ja hoonemüüride ääres. Trimmerit kasutatakse sageli koos tavalise muruniiduki või aiatraktoriga. Nende seadmetega lõigatakse suurem osa alast ära ja raskeimad olukorrad jäävad trimmeri hooleks.
Trimmeri valikul on oluline pöörata tähelepanu olulistele parameetritele - võimsus, lõikelaius ja kaal. Tavaliselt on tavaliste trimmerite võimsusvahemik 900 kuni 1700 vatti ja võimsus (HP) 1 kuni 3. Trimmeri lõikelaius määrab maksimaalse laiuse sentimeetrites, mida nad suudavad katta. See väärtus varieerub olenevalt konkreetsest trimmeri mudelist vahemikus 20–255 cm. Seadme enda kaal on 2 kuni 11 kg.
Meie valikust leiate erinevaid trimmerimudeleid – alates vaiksetest elektri- ja akutoitel bensiiniseadmetest. Pakume Sulle kaasaegseid ergonoomilise disainiga trimmereid, mis aitavad hooajalisi välitöid kiiremini, efektiivsemalt ja kvaliteetsemalt teha.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Trimmer Makita DUR189RFE, koos aku ja laadijaga

Kauba ID: 7658080
Kategooria: Trimmerid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,25 x 0,5 m, 7,02 kg
Kaubamärk: Makita
Akupinge: 18 V
Kaal umbes: 3.4 kg
Tüüp: Trimmerid
Vaade: Makita, trimmerid trimmerid
Lõikelaius: 30 cm
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Makita tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Trimmer Makita DUR189RFE, koos aku ja laadijaga
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki