Teleskoopvarrega oksalõikur Fiskars PowerGearX UPX86

Täpsustused:
Tüüp: Oksalõikurid
Ettenähtud: Käärid
Kauba ID: 72042
11200

SJH hind

14990
-25%
Lisa korvi
703 / kuus
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 20. aprillist

000

Kuller

Esmaspäeval, 22. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

Teisipäeval, 23. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Teleskoopvarrega oksalõikur Fiskars PowerGearX UPX86

Pikendatav mehhanism võimaldab lõigata värsket puitu läbimõõduga kuni 32 mm.
Varre pikkus on reguleeritav vahemikus 2,4–4 meetrit ja maksimaalne lõikeulatus on 6 meetrit.
Lõikepea reguleerimisulatus on kuni 230°.
Oranž lõikamistugi parendab nähtavust.
Vastupidavad pehmest materjalist käepidemed ja mittelibisev alus.

Fiskarsi on Soomes asutatud ettevõte. Ettevõtte juured on Fiskarsi külas, kus see asutati 1649. See on vanim Soomes tegutsev ettevõte ja selle ülemaailmne peakorter asub Helsingis, Arabianranta linnaosas.
Fiskars on juhtiv kaubamärk mugavate, funktsionaalsete ja vastupidavate tööriistade tootjana. Fiskarsi tooted on disainitud nii, et nendega oleks võimalikult lihtne ja nauditav töötada. Valige Fiskarsi toode ja nautige selle ergonoomilist disaini ja uuenduslikku funktsionaalsust. Fiskarsile kuuluvad sellised kaubamärgid nagu: IITTALA, GERBER, ROYAL COPENHAGEN, BUSTER.
Fiskarsi edu on kombinatsioon uuendustest, pidevast tootearendusest ja teaduslikust tehnoloogiast. Tootevalik on mitmekesine, sinna kuuluvad aiatööriistad, metsatööriistad ja lai valik köögiriistu. Kõiki kodus ja õues töötamiseks vajalikke tööriistu saab kasutada kogu hooaja vältel. Vastupidavad ja turvalised tooted tagavad, et teete valitud tööd võimalikult ohutult ja mugavalt.
Fiskarsi missioon ja visioon on luua ikooniline elustiilibränd ning tagada positiivne ja püsiv mõju meie elukvaliteedile.

Teleskoopvarrega oksalõikur Fiskars PowerGearX UPX86

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Meie sortimendis on lai valik aiatööriistu niitmiseks. Need on käärid, lõikurid ja lõikurid mitmesuguste hooajaliste välitööde jaoks. Müügil on erinevas suuruses pritsid, rehad, labidad ja kultivaatorid.
Aialõikustööriistad on valmistatud plastikust, roostevabast terasest, metallist ja muudest vastupidavatest materjalidest. Neil on ergonoomilised käepidemed, mistõttu käte lihased väsivad erinevatel välitöödel vähem.
Kvaliteetsed aiatööriistad niitmiseks muudavad töö lihtsamaks – aitavad soovimatust umbrohtust jagu saada ning nende tööriistade funktsionaalsus võimaldab ühe tööriistaga teha mitu erinevat toimingut. Näiteks saab ühe kääriga olenevalt konkreetsest mudelist lõigata väga erinevaid materjale: kleeplint, köis, papp. Neid saab kasutada ka erineva paksusega okste, hekkide või väikeste võrsete pügamiseks.
Mugavad, funktsionaalsed ja kauakestvad aiatööriistad muudavad ka kõige raskemate aiatööde tegemise lihtsamaks ning naudivad kaunist ja korras keskkonda.

Okste, põõsaste või lillede pügamine kevadel või sügisel on kauni ja eduka saagikoristuse vajadus. Asendamatuks aiaabiliseks saavad sel puhul oksalõikurid, mis võimaldavad mitte ainult peenemaid või jämedamaid oksi lõigata ja kõrgust lühendada, vaid teha seda ka võimalikult säästlikult. Oluline on valida õige tööriist, et töö õues oleks võimalikult lihtne ja taimede pügamine võimalikult korralik. Kui soovite pügada puid ja põõsaid, lõigates üsna jämedaid oksi, võiksite osta võimsad terasest käärid, millel on reketmehhanism, mis kulutab tööks vähem jõudu. Samuti on oluline hea vedru ja klamber, mis teeb paljude okste lõikamise lihtsaks. Turul on saadaval ka pikkade varrega käärid, mis võimaldavad jõuda kõrgetele okstele. Peenikeste vartega lillede lõikamisel on võimalik kasutada väiksemaid kitsamate teradega tööriistu, mis vastavad kauni lilleaia hooldamisel kõigile ootustele. Olenemata sellest, kas olete algaja või professionaalne aednik, on soovitatav valida õige tööriist, mis on mugav ja funktsionaalne, et aias töötamine oleks nauding.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Teleskoopvarrega oksalõikur Fiskars PowerGearX UPX86

Kauba ID: 72042
Kategooria: Aiatööriistad
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,07 x 0,11 x 2,3 m, 1,9 kg
Tüüp: Oksalõikurid
Vaade: Fiskars, oksalõikurid aiatööriistad
Ettenähtud: Käärid
Kaubamärk: Fiskars
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Fiskars tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
14668
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (13)

Teleskoopvarrega oksalõikur Fiskars PowerGearX UPX86
5

(13 ostja hinnangud)

5 tähte
(13)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vairis L.
17.04.2024

Väga kiire kohaletoimetamine

Anu R.
30.03.2024

Kõik sujus hästi. Kuller tore.

Regimantas J.
16.03.2024

Mugav on lõigata kõrguselt, muutes kääride nurka

Vladimiras Ž.
25.04.2023

Kaup korralik, soovitan

Andris T.
23.04.2023

Kõik OK Kõik OK Kõik OK

Dina S.
19.04.2023

Hea abimees puude puhastamisel ilma redelite abita, teravad lõikurid, mugav.

Toomas K.
20.12.2022

Hea töökindel abivahend.

Ilgonis R.
20.10.2022

Kvaliteetsed käärid, mis on kasulikud aiatöödel.

Valdis Š.
27.07.2022

Fiskar! Rohkem kommentaare pole vaja...

Anuta K.
12.07.2022

kõik on väga selge, hästi tehtud

Rohkem arvustusi

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki