12-meetrine välikett 10 E27 pirnipesaga IP65

Täpsustused:
Pirnide tüüp: E27
Pirnide arv: 10
Pirni võimsus: 300 W
Liikumisandur: Ei
Kauba ID: 8548456
3189
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

22. maist

000

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

23. maist

199

Omniva pakiautomaat

23. maist

219

DPD pakiautomaat

23. maist

249

Smartpost pakiautomaat

23. maist

259

Kuller

23. maist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: 12-meetrine välikett 10 E27 pirnipesaga IP65

LED string on tõhus ja atmosfääriline valgustus aedadele, terrassidele ja rõdudele. Värvilised või hõõglambid võimaldavad valgustada aeda ja veeta pikki suveõhtuid õues koos sõprade ja perega. Ainulaadse atmosfääri loomiseks saate kasutada ka RGB-pirne ning sädelevad värvid loovad lõbusa ja lõõgastuse atmosfääri.

 

Padrunite vaheline kaugus on 1 meeter ja kogu keerme pikkus 12 meetrit. Esimesed 2 meetrit pistikust esimese pirnini võimaldavad teil keti vabalt paigaldada, muretsemata, et esimene pirn on liiga madal! Kaabli viimane meeter võimaldab seda lihtsalt teise ketiga pikendada. 2x0,75mm2 kaabli ristlõige võimaldab ühendada kuni 10 niiti ja valgustada suuremat ala, näiteks tantsupõrandaid, restorane või suuri aedu.

 

Ärge unustage kasutada ainult E27 keermega pirne! Kinnitatud pirnidega nöörid on veekindlad ja kasutatud tugevad materjalid tagavad meie toote ohutu töö paljude aastate jooksul.

 

Kett on veekindel ainult siis, kui kõik pirnid on paigaldatud ja pirnid ei ole kahjustatud! Ärge unustage regulaarselt kontrollida pirnide seisukorda!

 

Pikkus: 12m

 

E27 Pistikupesa kogus: 10tk

 

Kaitseklass: IP65 (ainult paigaldatud pirnidega)

 

Pinge: 220V-240V, 50-60Hz

 

Maksimaalne koormus: 300W

 

Kokku saab ühendada kuni 10 niiti

 

Hoiatus! Ärge ühendage vooluvõrku, kui mõni pistikupesa on tühi! Elektrilöögi oht!

E27

E27 pirn on tänapäeval meie kodudes üks levinumaid pirne. Seda nimetatakse ka suure pesaga (27 millimeetrit) Edisoni pirniks. E27 viitab pistikupesale, mille keerate oma valguse korpusesse. E27 pesaga pirnil on alati sama alus, kuid loomulikult võib pirni kuju varieeruda. E27 pirn on keeratava lambivarju suurem versioon. Selle kõige levinum kuju on tavaline pirnikuju, kuid võib esineda ka muid kujundeid. E27 pirni kasutatakse sageli ripplampides, põrandalampides ja suurtes laualampides. E27 pirnid on saadaval erinevates värvides. Värvitemperatuuri mõõdetakse kelvinites ja see näitab valguse värvitooni. See ulatub madalast värvitemperatuurist sooja helendava valgusega, milles on palju punast, kuni kõrge värvitemperatuurini sinise varjundiga külma valgusega.

Välivalgustid on lihtsalt vajalikud, eriti kui teil on oma kodu ning teil on vaja leida koht, kus pärast pimedaks minemist uks lukust lahti teha, külalisi valguse käes tervitada või soojal suveõhtul mõnusalt väliterrassil istuda. Liikumisandurita välisvalgustust juhite ise, peale lüliti vajutamist. Seda tüüpi valgustid on kasulikud, kui te ei soovi käega lambi anduri ümber vehkida, et see väljas olles korraks sisse lülitada. Seda tüüpi välisvalgustitega on teil täielik kontroll oma kodu valgustuse üle, kui päike loojub.

IP65

Välisvalgusteid on vaja selleks, et luua õues või aias hubasem õhkkond ning tagada turvaline ligipääs koju. Nende kiirgav valgus valgustab vajalikke esemeid, muutes õues veedetud aja turvalisemaks ja nauditavamaks. Tavalised sisevalgustid õues ei tööta – need on tavaliselt niiskuse poolt kahjustatud. Õigesti valitud välisvalgustid ei tekita mitte ainult turvalisemat tunnet ja kaunistavad õue, vaid kaitsevad ka väliskeskkonna kahjulike mõjude eest. IP kaitseklass kirjeldab elektripaigaldise vastupidavust teatud keskkonna- ja temperatuuriteguritele. Soovitatav on valida valgustid kaitseklassiga IP65 (esimene number tähistab tolmukindluse klassi ja teine ​​- niiskuskindluse klassi). IP 65 kraadiga välisvalgusti saab olema väga vastupidav, kõrge niiskus- ja tolmukindlusega, mistõttu sobib ideaalselt majaümbruse, fassaadi, puude ja teede valgustamiseks. Välisvalgustid peavad olema kõrge IP-klassiga, mis kaitseb neid ilmastiku eest ja võimaldab töötada täisvõimsusel sõltumata ilmast või mustusest.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: 12-meetrine välikett 10 E27 pirnipesaga IP65

Kauba ID: 8548456
Kategooria: Aiavalgustid ja õuevalgustid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,11 x 0,15 m, 1,9 kg
Tüüp: Tänavalambid
Vaade: Forever light, tänavalambid aiavalgustid ja õuevalgustid
Kaubamärk: Forever light
Pinge: 220-240 V
Värv: Must värv
Materjal: Kumm
IP kaitseklass: IP65
Pirnide tüüp: E27
Pirnide arv: 10
Pirni võimsus: 300 W
Liikumisandur: Ei
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Forever Light tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

12-meetrine välikett 10 E27 pirnipesaga IP65
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki