Alustaldrik Marchioro Selene 50, läbipaistev

Täpsustused:
Tüüp: Nõud
Mõõdud: 50 cm
Kauba ID: 324252
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
999
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 5. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Alustaldrik Marchioro Selene 50, läbipaistev

Mudel Väline läbimõõt Kõrgus
Selene 14 14 cm 2,3 cm
Selene 16 16 cm 2,7 cm
Selene 18 18 cm 3,0 cm
Selene 21 21 cm 3,4 cm
Selene 24 24 cm 3,9 cm
Selene 28 28 cm 4,4 cm
Selene 32 32 cm 5,0 cm
Selene 37 37 cm 5,6 cm
Selene 42 42 cm 6,4 cm
Selene 50 50 cm 7,2 cm

Omadused:

  • Tänu põhja erilisele kujule on poti all piisavalt ruumi õhuringluse jaoks. See hoiab ära kondenseerumise ja hallituse moodustumise ning Selene alustaldrikuid võib kasutada ka niisketes ruumides.
  • Alustaldriku sisemise osa mügarikud tekitavad piisavalt ruumi liigse vee äravooluks ja tagavad õige õhuringluse taime juurtele.

Põhiomadused ja tootmistehnoloogia


Külmakindel kuni -20 °C


Vastupidav UV-kiirgusele


Tugev, šokikindel ja löögikindel

Need Marchioro seeria alustaldrikud on valmistatud kõrgeima kvaliteediga polüpropüleen (PP) toorainest, mida kasutatakse laialdaselt toiduainete konteinerite tootmisel. Toodete värvimiseks ei ole kasutatud mürgiseid värvaineid ega lahuseid, nii et need potid ei eralda kahjulikke aineid isegi otsese päikesevalguse käes olles ja need sobivad kasutamiseks nii väli- kui sisetingimustes.

Tänu kasutatud tootmistehnoloogiale ja tooraine kõrgele kvaliteedile, on Marchioro tooted võrreldes teiste tootjate toodetele tugevamad, vastupidavamad löökidele, madalatele temperatuuridele ning värv püsib kauem ilus ka otsese päikesevalguse käes.

Tootja kohta

Marchioro Spa asub Castelnovo väikeses linnas Põhja-Itaalias, kus elab vaid 3000 elanikku. Ettevõte asutati 1957. aastal ja nagu enamike edukate Itaalia ettevõtete puhul, kuulub see ühele perele ja selle juhtimine läheb edasi põlvest põlve.
Rohkem kui viiskümmend aastat tagasi alustas Marchioro eriti õhukeste plastikust esemete tootmisega - plastikust jäätiselusikate ja meditsiiniliste süstlakatete tootmisega.
Täna on Marchioro üks suurimaid ja ilmselt kõige tuntumaid plastikust lillepottide tootjaid maailmas. Itaalia disainist ja stiilist räägitakse palju, millele järgneb tuhandeid Itaalia ettevõtteid, samas kui Marchioro on üks vähestest väikestest arhitektuuritootjatest, kelle stiil dikteerib sisekujundust ja määratleb tulevikusuundumused, mida disainerid järgivad kogu maailmas.
Selline mõju tööstusele tervikuna ei ole mõeldud disaini loomiseks - Marchiorol on neli tootmisüksust, kuid kõik, nii lihtsad plastikust vormid, keerulised metallkonstruktsioonid või pöörleva tehnoloogiaga erakordselt vastupidavad potid, toodab ta ise. See annab ettevõttele paindlikkuse pidevalt parandada toodete kvaliteeti ja kohandada disaini ideid.
Kõik tooted on vormitud ainult kõrgeima kvaliteediga toorainest, mis tagab mitte üksnes toote kvaliteedi ja vastupidavuse, vaid ka sobivuse töötlemiseks. Marchioro tooted ei eralda mingeid mürgiseid aineid, isegi otsese päikesevalguse käes ning seetõttu sobivad kasutamiseks nii sees kui väljas.
Marchioro tehased, värskeima automatiseerimistehnoloogiaga, toodavad pidevalt ja ööpäevaringselt, seitse päeva nädalas aastaringselt ja see tehnoloogiline tase võimaldab säilitada konkurentsivõimelised hinnad toodete segmendi kõrgeimal tasemel. Ettevõttel on suhteliselt väike meeskond, veidi rohkem kui 250 töötajaga, sealhulgas üle 20 inseneri ja disaineri.
Täna toodab Marchioro üle 2000 unikaalse toote ja 80% oma toodangust eksporditakse 60 riiki üle maailma. Leedus on paljud ostjad kvaliteedi osas veendunud ja hinnanud Marchioro tooteid alates 1998. aastast.
 

Üldine tooteinfo: Alustaldrik Marchioro Selene 50, läbipaistev

Kauba ID: 324252
Kategooria: Lillepotialused ja lillepotitarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,5 x 0,5 x 0,07 m, 0,4 kg
Tüüp: Nõud
Mõõdud: 50 cm

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Alustaldrik Marchioro Selene 50, läbipaistev
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki