Alustaldrik Nicoli Atlas 30, tumehall

Täpsustused:
Tüüp: Nõud
Mõõdud: 30 cm
Kauba ID: 250762
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
939
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Reedel, 5. aprillist

000

Postkontor

9. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

9. aprillist

219

DPD pakiautomaat

9. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

9. aprillist

219

DPD pakiautomaat

9. aprillist

249

Smartpost pakiautomaat

9. aprillist

259

Kuller

9. aprillist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Alustaldrik Nicoli Atlas 30, tumehall

Peamised Atlas seeria andmed

Välismõõdud Sisemõõdud
Mudel Läbimõõt Kõrgus Skaala Kõrgus
Atlas 26 26 cm 3,5 cm 22 cm 3,0 cm
Atlas 30 30 cm 3,7 cm 25,5 cm 3,2 cm
Atlas 32 32 cm 3,9 cm 27 cm 3,4 cm
Atlas 36 36 cm 4,2 cm 30 cm 3,7 cm
Atlas 42 42 cm 5,0 cm 36 cm 4,5 cm
Atlas 48 48 cm 5,3 cm 42 cm 4,8 cm
Atlas 52 52 cm 5,3 cm 46 cm 4,8 cm
Atlas 58 58 cm 5,8 cm 51 cm 5,3 cm

Peamised omadused ja tootmistehnoloogia

Valmistatud kõrgeima kvaliteediga toorainest, nii et see ei ole mürgine isegi otsese päikesevalguse käes ja see 100% taaskasutatav


Sobib nii sise- kui ka välitingimustes kasutamiseks


Vastupidav šokkidele ja löökidele


Eriti kerge

Need Nicoli seeria potid on valmistatud kõrgeima kvaliteediga polüpropüleen (PP) toorainest, mida kasutatakse laialdaselt toiduainete konteinerite tootmisel. Toodete värvimiseks ei ole kasutatud mürgiseid värvaineid ega lahuseid, nii et need potid ei eralda kahjulikke aineid isegi otsese päikesevalguse käes olles ja need sobivad kasutamiseks nii väli- kui sisetingimustes.


Nicoli s.r.l. - üks suurimaid ja vanimaid plastikust lillepottide tootjaid Vicenza piirkonnas Põhja-Itaalias, mis tegutseb alates 1978. aastast. Ettevõtte edu lahutamatu osa - Nicoli tooted on valmistatud tipptasemel tehnoloogiate abil, et tagada toodete kvaliteet ja täpsus ning pidevaid investeeringuid tehnoloogia arengusse. Kuigi nende tooted on kõrge kvaliteedi ja vastupidavusega, muutuvad tarbija majanduslikku olukorda arvesse võttes need üha vähem tarbitavamaks, mis on ettevõtte filosoofia oluline osa, kuid Nicoli edu saladus seisneb muus.

  • 100% kavandatud ja toodetud Itaalias

    Itaallased on tuntud oma paljude asjade poolest, kuid me ei ole üllatunud, kui peame just nende disaini kõige olulisemaks Itaalia panuseks ülemaailmsel tasandil. See on riik, mis on rohkem
    kui 50 aastat dikteerinud ülemaailmset sisekujunduse, riietuse ja muude stiilide ja moesuundade globaalset kontseptsiooni. Alates selle loomisest on Nicoli tooted välja töötatud parimate itaalia disainikoolide teadmiste ja kogemuste põhjal. Kuid hea disain nõuab ka toodete kõrget kvaliteeti.
    Nicoli ühendab need aspektid üsna lihtsal viisil - kartmata teisi riike ja oma eksklusiivset disaini toodab Ta ainult Itaalias. See on ainus viis tagada, et parimad ideed realiseeruksid ja et Itaalias tehtud toodang oleks uhkelt märgistatud kirjaga „100% made in Italy“.

  • Lai ja praktiline tootevalik

    Lillepott peab olema ilus, kuid sellest ei piisa. Üle 35 aasta tihedas koostöös põllumajanduse ekspertide, aiandusekspertidega, võimaldab Nicoli kogemus pakkuda tooteid, mida iseloomustab
    erakordne funktsionaalsus ja mitmekülgsus. Kõige ilusam lillepott on see, kus kasvavad taimed ja lilled, seetõttu on Nicoli toodetel laia valikuga kastmise ja kuivatamise võimalused ning need sobivad erinevate lisanditega, et tagada taimede jaoks sobivad tingimused ja et neid hõlpsasti hooldada.

  • Keskendu keskkonnale ja tervisele

    Nicoli tootmisel kasutatakse ainult kõige kõrgema kvaliteediga mittetoksilisi koostisosi. Toote värvuse väljatoomiseks ei kasutata pihustusvärvi või lahustit. Kõigi toodete, sealhulgas isegi
    tööstuslikuks kasutamiseks mõeldud potid on ohutud ja ei eralda päikese käes toksilisi aineid, sobivad nii toas kui ka välitingimustes kasutamiseks ning valmistamisel kasutatud tooted on 100% taaskasutatavad. Nicoli hoolitseb keskkonna eest kõige kõrgema kvaliteediga koostisosadega - elektrienergia tootmine pärineb päikeseelektrijaamadest ilma CO2-ta.

Nicoli tooted on tuntud ja hinnatud mitte ainult Euroopas, vaid ka väljaspool oma piire. Kõrge kvaliteet, uusim tehnoloogia ja suur tähelepanu disaini ja funktsionaalsuse abil jääb
Nicoli tööstusliidrite seas ellu, mida tõendab ka muljetavaldav tootmise maht - iga päev kaob Nicoli ladudest üle 500 000 lillepoti. 

Üldine tooteinfo: Alustaldrik Nicoli Atlas 30, tumehall

Kauba ID: 250762
Kategooria: Lillepotialused ja lillepotitarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,04 m, 0,2 kg
Tüüp: Nõud
Mõõdud: 30 cm

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].

Hinnangud ja arvustused (0)

Alustaldrik Nicoli Atlas 30, tumehall
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki