Korpus Corsair Crystal 460x RGB

Täpsustused:
Sobivus: Atx, Micro atx (uatx), Mini itx
Korpuse tüüp: Midi Tower
Kauba ID: 1148672
18500
Lisa korvi
699 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Kuller

15. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

15. maist

1799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Corsair Crystal 460x RGB

Tehniline kirjeldus:

Üldine

Seadme tüüp:

Mid tower

Max Mainboard suurus

ATX

Toetatud emaplaadid

ATX, microATX, Mini-ITX

Spetsifikatsiooni vastavus

ATX

Sisemiste portide kogus

5

Toote materjal

Teras, karastatud klaas

Värvus:

Valge

Jahutussüsteem

Ees: 120 mm ventilaator x 3 / sisemine ava / 2 x 140 mm toetatud ventilaator ¦ Peal: 120/140 mm ventilaatori ava x 2 ¦ Küljel: 120 mm ventilaatori ava x 1

CPU Cooler max kõrgus

170 mm

Videokaardi max pikkus

370 mm

Toiteallika max pikkus

220 mm

Süsteemi kabineti funktsioonid

Eesmine tolmufilter, õhuvoolu otsevoogude disain, tööriistavaba draivihoidik, vedelikjahutusvalmidus, toetab eesmise paneeli 120/240/280/360 mm radiaatorit

Laienemine/Ühenduvus

Laienduspesad

2 (kokku) / 2 (tasuta) x sisemine - 3.5" ¦ 3 (kokku) / 3 (tasuta) x sisemine - 2.5"

Laienduspesad

7

Liidesed

2 x USB 3.0 ¦ 1 x headphones - mini-jack ¦ 1 x microphone - mini-jack

Toide

Toiteseadmed

Puudub toide

Kaal & mõõtmed

Laius

22 cm

Sügavus

44 cm.

Kõrgus

46.4 cm

Kaal

7.97 kg

Tootja garantii

Teenindus & tugi

Garantii: 2 aastat.

Corsair

Corsair on Ameerika kaubamärk, mis pakub laias valikus arvutiriistvara. 1994. aastal asutatud Corsairist on kiiresti saanud tuntud kaubamärk, mis ekspordib tooteid üle maailma. Tänaseks on bränd maailma juhtiv kvaliteetsete seadmete ja tehnoloogia disainer ning tootja. Corsair pakub terviklikku tooteökosüsteemi alates auhinnatud arvutikomponentidest ja välisseadmetest kuni tipptasemel voogedastusseadmete ja intelligentse ümbritseva valgustuseni, mis töötavad koos, et pakkuda parimat jõudlust kõigile, alates tavamänguritest ja lõpetades professionaalidega. Brändi mängutooted on varustatud võitmiseks vajalike pingelise konkurentsi, kiire reageerimise, mugavuse ja täpsusega. Corsair suudab pakkuda kvaliteetseid, nüüdisaegseid tooteid, mis vastavad ohutus- ja kvaliteedinõuetele. Kõik tooted on välja töötatud ja testitud parimate spetsialistide poolt, seadmete tootmiseks tarnitakse parimad seadmed ning materjalid on hoolikalt valitud ja testitud. Corsairile kuuluvad tütarettevõtted Elgato, SCUF Gaming ja ORIGIN PC, mis pakuvad kõrgeima kvaliteediga riistvara ja tarvikuid.

Corsair Crystal 460x RGB Corsair

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Arvuti korpuseks Corsair Crystal 460x RGBon kast või ümbris, mis sisaldab peaaegu kõiki arvuti olulisi komponente:

  • emaplaat;
  • kõvaketas;
  • optiline seade;
  • ketta seadmed, lugejad;
  • videokaardid;
  • helikaardid jne.

Tavaliselt on need varustatud toiteallikaga, mistõttu on oluline tagada, et tarnitava toiteallika võimsus on piisav? Võib-olla tasub osta toiteplokk ilma korpuseta ja tellida eraldi?

Arvuti korpuse valimisel on väga oluline hinnata enda vajadusi, sest sõltuvalt kesta kujust saab sinna paigutada ainult sobiva suurusega kaardi, teisisõnu ainult emaplaadi, mis füüsiliselt sobib korpusesse. Emaplaadi suurus määrab, kui palju ja milliseid pistikuid see sisaldab. Need on sisemised ühendused töömälu jaoks, PC-le funktsioone laiendavad pesad. Sellest sõltub ka väliste USB, HDMI või videoväljundi ühenduste arv.

Samuti võivad erineda korpuste värvid, suurused, osasid saab paigaldada püstisesse asendisse ja osasid pikali. Mõnedel arvutitel on läbipaistvad seinad, mis on mõeldud arvutikasutajatele, kes hindavad stiili ja kavatsevad kasutada värviküllaseid detaile arvuti korpuses.

Sageli juhitakse kasutaja tähelepanu „Cube tower“ korpusele, mis on kuubiku ebatavalise kuju tõttu väga muljetavaldav. Selline korpus kaunistab teie kodust interjööri!

Arvuti korpused ja neile sobivad emaplaatide formaadid:

  • Micro tower: Mini itx, Micro atx (uatx);
  • Mini Tower: Mini itx;
  • Midi tower: Itx, Atx, Micro atx (uatx);
  • Full tower: Atx;
  • Cube tower: microATX, Mini-ITX.

Oluline!

Sõltuvalt tootjast on mõnel muul emaplaadi formaadil mõnikord saadaval konkreetne arvuti korpus. Olge selle parameetri vaatamisel tähelepanelik!

Corsair Crystal 460x RGB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Kui otsustate arvutit kaunistada, siis kindlasti ei vea välja ilma valgustatud ventilaatorita, see on üks peamisi aktsente arvuti korpuse kaunistamisel Corsair Crystal 460x RGB.

Nõuetekohaselt valitud valgustuse värvid ja muud arvuti disaini elemendid aitavad teil oma arvutile luua täiusliku disaini.

Corsair Crystal 460x RGB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Paljude jaoks on vaikus väga oluline omadus või isegi väärtus. Mõned inimesed hoiavad oma arvutit samas toas, kus nad magavad, teised vajavad vaikust filmide vaatamiseks või mängude mängimiseks. Tunnistage, et mürarikas arvuti heli hakkab pikemas perspektiivis kiusama, mis võib kahjustada meie närvisüsteemi, kahjustada meie heaolu ja meeleolu.

Helikindel, laitmatu arvuti korpus Corsair Crystal 460x RGB tagab, et teie arvuti töötab vaiksemalt, kasutab see nii teie sisemiste paneelide heli neelavaid materjale kui ka muid tehnoloogilisi lahendusi.

Selliste korpuste kasutajad peaksid otsima suurema läbimõõduga ventilaatoreid, mis suudavad tekitada rohkem õhuvoolu arvuti korpuse sees aeglasemalt, mis tähendab ka vaiksemalt.

Corsair Crystal 460x RGB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Toiteallikas, plokk - üks tähtsamaid elemente korpuse sisemus, tagab pinge (ja võimsuse) kõigile seadmetele. {Title} korpuses, nagu enamikes kaasaegsetes keskmise suurusega ja täissuuruses korpustes, asub toiteallikas korpuse allosas.

Kaasaegsed toiteallikad on piisavalt võimsad, nii et kui arvuti on vähem hõivatud (kõige kaasaegsemad süsteemid töötavad väikeste koormustega), jääb toiteallikas tavaliselt "ventilaatorita" režiimi, s.t. selle ventilaator vaevalt pöörleb või on isegi lahti ühendatud. Kuum õhk tõuseb loomulikult ülespoole, see toiteallika asukoht korpuse sees tagab parema õhuringluse.

Eelised:

  • toimub naturaalne õhuringlus, toiteallikas ei jõua protsessorini, videokaart soojendab õhku, nii et toiteallikas toimib tõhusamalt, vaiksemalt, kauem;
  • rohkem ruumi teiste arvuti komponentide jaoks, näiteks suuremate protsessorite, videokaartide jahutusradiaatorite jaoks;
  • korpuse sisemuse ülesanne on luua mugav, pilkupüüdev sisekujundus;

Corsair Crystal 460x RGB

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Corsair Crystal 460x RGB

Kauba ID: 1148672
Kategooria: Arvutikorpused
Tootja kood: CC-9011129-WW
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,8 x 0,4 x 0,8 m, 10 kg
Kaubamärk: Corsair
Värv: Valge
Läbipaistev küljepaneel / Aken: Jah
Helikindel: Ei
Materjal: Klaas, Plastik, Teras
Maksimaalne graafikakaardi pikkus (cm): 37
Max protsessori jahuti kõrgus (cm): 17
Lisafunktsioonid: alt monteeritud toiteallikas, eemaldatav külgpaneel, emaplaadi ümbris sälguga, esipaneeli ventilatsiooniavad, kasti külgpaneelil, tagapaneeli ventilatsiooniavad, ülemise paneeli ventilatsiooniavad, valgustatud ventilaator, veejahutite kinnitusavad
Ekraan: Ei
USB-pordid: USB 3.0 x2
Muud pordid: kõrvaklapid / kõlarid, Mikrofon
Nupud: Power, valgustuse juhtnupud
Väline 5,25" ava: Ei
Välimine 3,5: Ei
Sisemine 3,5" ava: 2
Sisemine 2.5" ava: 3
Esipaneel: 120 mm x3, 140 mm x2
Tagapaneel: 120 mm x1
Ülemine paneel: 120 / 140 mm x2
Kõrgus (cm): 46.4
Laius (cm): 22
Sügavus (cm): 44
Kaal (kg): 7.97
Toide (W): Pole täpsustatud
Paigaldustarvikud: paigaldus- ja kasutusjuhendid, Paigaldustarvikud
Sobivus: Atx, Micro atx (uatx), Mini itx
Korpuse tüüp: Midi Tower
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Corsair tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Corsair Crystal 460x RGB
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki