Videokaart Asus GeForce GT 730

Täpsustused:
RAM mälu hulk: 2 GB
Mälu läbilaskvus (bit): 64
Kauba ID: 12402
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
8280
Lisa korvi
865 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

10. maist

000

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

13. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

13. maist

199

DPD pakiautomaat

13. maist

249

Smartpost pakiautomaat

13. maist

259

Kuller

13. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Asus GeForce GT 730

Kui suhtute kirglikult <b>infotehnoloogia ja elektroonika</b>, armastate, kui Teil on uusim tehnoloogia ning ei maga maha ühtki väiksematki detaili, siis ostke <b>Graafikakaart Asus NVIDIA GT 730-4H-SL-2GD5 2 GB DDR5</b>parima hinna eest.<br><ul><li>Tüüp: <ul><li>Jahutusradiaator</li><li>DDR5 / GDDR5</li><li>GDDR5</li></ul></li><li>Liides: PCI Express</li><li>Mälu: 2 GB</li><li>Kiibistik: <ul><li>NVIDIA GeForce® GT 730</li><li>NVIDIA GeForce GT 710</li></ul></li><li>Maht: 2 GB</li><li>Umbkaudsed mõõdud: 16,7 x 10,5 x 1,9 cm</li><li>Ühendused: <ul><li>HDMI x 4</li><li>HDCP</li><li>PCI Express x16 2.0</li></ul></li><li>Ühendus: PCI Express 2.0</li><li>kiirus: <ul><li>954 MHz</li><li>5010 MHz</li></ul></li><li>Maksimaalne pildi eraldusvõime: 2560 x 1600 px</li><li>Soovitatav kasutamine: Toiteplokk 300 W</li><li>Kuju: Kast</li><li>Graafikakaart: <ul><li>NVIDIA</li><li>GeForce GT 730</li></ul></li><li>Värv: Must/Sinine</li><li>Resolutsioon: 3840 x 2160 px</li></ul>

Asus

Asus on rahvusvaheline arvuti- ja muude tarvikute elektroonikaettevõte. Hakates 1989. aastal tootma emaplaate sellistele tuntud ettevõtetele nagu IBM, sai Asus kiiresti tuntuks ja on täna turuliidrite esikolmiku seas.
Asuse laias valikus on nii mobiiltelefonid, sülearvutid ja lauaarvutid kui ka erinevad arvutiosad ja lisaseadmed. Neljast insenerist koosneva ettevõtte asutatud ettevõte on alati keskendunud toodete tehnilisele paremusele ja innovatsioonile. Asuse sülearvutitel on äärmiselt võimsad protsessorid, need töötavad suurepäraselt igas olukorras ja on loodud kestma. Nendel põhjustel on Asuse arvutid populaarsed nii kodukasutajate kui ka professionaalide seas. Eriti kerged Asus Vivobook ja Asus ZenBook on ülipopulaarsed graafiliste disainerite ja paljude kodukontoris töötavate inimeste seas üle kogu maailma.
Pidevalt täiustuvad tooted on võitnud palju rahvusvahelisi auhindu, sealhulgas parima disaini eest.
 

Asus GeForce GT 730 Asus

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

„Nvidia Corporation“ – USA rahvusvaheline tehnoloogiaettevõte, mis asub Kalifornias Santa Claras. Tuntud GeForce graafika töötlemise seadmete (GPU) ja kiibisüsteemide (SOC) kohta mobiilseadmete turul.

{Title} videokaardi peamiseks vastutuseks on video genereerimine.

„Nvidia“ videokaardid jagunevad:

  • „GeForce“ – soodsaim, odavaim mudel;
  • „GeForce GT“ – keskmise võimsuse ja hinnaga plaadid;
  • „GeForce GTX“ – arenenud, kalleimad, mängudeks sobivad mudelid.

Nvidia videokaartide mudelid on nummerdatud.

Esimene number kirjeldab näiteks videokaarti üks kord. 9. põlvkonna GeForce GTX 970 on vanem mudel kui 10. põlvkonna GeForce GTX 1080. Teine number kirjeldab videokaardi jõudlust.

ned "NVIDIA" videokaardid on tähistatud "Ti" tähtedega. Need tähendavad kiiremat ja võimsamat mudelit (näiteks GeForce GTX 1080 Ti on efektiivsem kui lihtsalt GeForce GTX 1080).

Nvidia lahendused professionaalidele

Nvidia toodab ka videokaarte professionaalidele, kes töötavad mitmesuguste graafika töötlemise rakendustega. Seda seeriat nimetatakse Nvidia Quadro. Nende videokaartide eelised on esile tõstetud tarkvara ja draiverite abil. Tehniliselt ei erine need videokaardid GeForce seeriast.

Tulevik

Viimastel aastatel on Nvidia arendanud oma Tegra mobiilprotsessorite seeriat, mida kasutatakse peamiselt autonoomsete autosüsteemide jaoks, näiteks kasutatakse neid Tesla elektrisõidukites.

Asus GeForce GT 730

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

HDMI-liidese jaoks töötati välja ja paigaldati digitaalne andmekaitse skeem - High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP). Seda tehnoloogiat on välja töötanud Intel ja mitmed teised ettevõtted ning see on mõeldud piraatluse vastu võitlemiseks. HDCP-tehnoloogia on paigaldatud HD-vastuvõtjatele, mängijatele/videopleieritele/DVD/HD-DVD/Blu-ray, Asus GeForce GT 730 videokaartidele, teistele seadmetele, mis kasutavad HDMI-liidest.

HDCP esitlus 2004. aastal oli video piraatide jaoks must päev, kellele tekkis uus raskesti ületatav barjäär. HDCP tekkimine põhjustas ka peavalu kasutajatele, kellel oli ilma HDCP-deta seadmeid.

Kiire digitaalse infosisu kaitse või HDCP on turvatööriist Blu-ray ja muude HD-sisu volitamata kopeerimise blokeerimiseks. Kui soovite filme esitada arvutis, mis on ühendatud mis tahes kõrglahutusega monitori või teleriga, peab mõlemal seadmel olema HDCP-ühilduvus. Peaaegu kõigil HDMI- või DVI-ühendusega seadmetel on HDCP, mis tähendab, et nad saavad krüpteerida või dekrüpteerida andmeid sõltuvalt seadme eesmärgist. HDCP eesmärk on takistada sisu piraatidel ühendada salvestajat taaskasutatava seadmega, vältides seega sisu ebaseaduslikku kopeerimist.

Kui kasutate sisseehitatud ekraaniga kaasaskantavas arvutis HDCP-kaitsega sisu, ei pea te omama HDCP-ga ühilduvat videokaarti.

Asus GeForce GT 730

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Videokaart Asus GeForce GT 730 on varustatud viimase 5 põlvkonna videomäluga.

Praegu on GDDR5 kõige levinum videokaart, kuid on ka uuem versioon GDDR5X.

GDDR5 ja GDDR5X erinevused

GDDR5X saab töötada samades režiimides nagu GDDR5, kuid sellel on ekstra kiirrežiim, mis võimaldab saavutada kuni 2-kordse jõudluse.

GDDR5X

GDDR5

Andmete edastust

~56 GB/s

~28 GB/s

Andmetöötluse kiirus

~14 Gb/s)\

~7 Gb/s

Toitepinge

~1.35 V

~1.5 V

Levimus turul

Harva kasutatud

Laialdaselt kasutatud

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Asus GeForce GT 730

Kauba ID: 12402
Kategooria: Videokaardid
Tootja kood: 90YV0H20-M0NA00
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,356 x 0,243 x 0,165 m, 0,34 kg
Kaubamärk: Asus
Kiibistiku tootja: NVIDIA
Kiibistiku tüüp: GeForce GT 730
Operatiivmälu (RAM) tüüp: GDDR5
Liidese tüüp: PCI Express 2.0
Tuuma kell: 902 MHz
Mälu taktikaline sagedus: 5010 MHz
Kaardikombinatsioon: Ei
Maksimaalne resolutsioon: 3840 x 2160
Jahutus: Passiivne
Soovituslik toide (W): 300
Toetatud standardid: OpenGL 4.6
Töötlemisüksused: CUDA tuumade arv: 384
Toetatavad tehnoloogiad: HDCP
HDMI: Jah
Pakend: Kastis
RAM mälu hulk: 2 GB
Mälu läbilaskvus (bit): 64
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Asus tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Asus GeForce GT 730
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki