Mänguri hiired Pelė Xtrfy M4, must, XG-M4-RGB-BLACK

Täpsustused:
Tüüp: Mänguri hiired
Anduri tüüp: Optiline
Kauba ID: 2007107
0 € tasuta tarne Omniva pakiautomaati
6950
Lisa korvi
919 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

15. maist

000

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

16. maist

0 € tasuta tarne sooduskoodiga TARNE424
219

Postkontor

16. maist

199

DPD pakiautomaat

16. maist

249

Smartpost pakiautomaat

16. maist

259

Kuller

16. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Pelė Xtrfy M4, must

Äärmiselt kerge, ergonoomiline, tippklass. Tutvuge M4-ga.

Kerge konstruktsioon. Tipptasemel komponendid. Ainulaadne, paremakäeline kuju. M4 viib kergete mänguhiirte jõudluse, tunde ja vastupidavuse järgmisele tasemele.

„Sportlaste vajaduste rahuldamiseks on kätte jõudnud aeg, mil kergekaalulised hiired peavad rahuldama. Meie professionaalsete mängijate võrgustikult ja mänguringkondadelt laiemalt saadud tagasiside põhjal oleme loonud hiire, mis on uskumatult kerge, kuid samas kõige võimsam ja vastupidavam. Paremakäelise ergonoomilise kujuga, mis tagab õige haarde ja tunde. Erik Jensen, tehnikajuht

ERALDI. MÄNGUD JA IRL.

Kui projekt 4 algas, oli see selge. Uus hiir ei jäta mängust ainult muljet, vaid tahtsime luua midagi erilist kõigile mängijatele. M4-l on vähemalt 5 erinevat versiooni, sealhulgas Retro väljaanne.

"Kasvatades oli see kõik seotud Star Warsi, Commodore 64, Atari ja Nintendoga. See kõik algas meie jaoks. Retro Edition on mälupilt ja austusavaldus mängude algusaastatele. Joakim Jansson, tegevjuht

KERGE DISAIN. ERGONOOMILINE VORM.

M4 on esimene ülikerge mängurihiir, millel on ergonoomiline parempoolne disain – unikaalselt disainitud kaaluma vähem ilma vormis ja tunnetuses järeleandmisi tegemata. Professionaalsete e-spordimängijate ja juhuslike mängijate tagasiside põhjal on tulemuseks täiesti uus kuju ja suurus.

3389 PÕHIOSA.

Pixarti suurima jõudlusega mängusensoriga olete valmis järgmisele tasemele. Lennu ajal tundlikkuse seaded vahemikus 400 kuni 16 000 reaalset CPI-d. 125-1000 Hz küsitlussagedus. 400 IPS. Isereguleeruv FPS. Tõlge: Tipptasemel jõudlus.

HAARDA JA TUNNE.

M4 libiseb sujuvalt ümarate servadega 100% PTFE uiskudel. Kui matt UV-kate koos augustruktuuriga tagab veelgi parema haarde ergonoomilisel hiirekorpusel. Parandab õhuvoolu peopesa all, ka augud aitavad end mugavalt tunda.

ESIMENE KVALITEET.

M4 pole mõeldud ainult ülikergeks. See on ehitatud kestma. Kaaludes 69 grammi, oleme keskendunud ülimalt kerge mänguhiire loomisele, tegemata järeleandmisi vastupidavuses, et kaotada paar lisagrammi. Vähem kaal ei tohiks kunagi tähendada halvemat kvaliteeti. Ei mingeid kompromisse.

TUGEV EHITUS. VASTUPIDAVAD KOMPONENDID.

Hiire korpus on hoolikalt disainitud kaalu vähendamiseks ja vastupidavuse säilitamiseks. Sees on helendav Xtrfy logo ümbritsetud ainult kvaliteetsetest komponentidest. Meie Omroni lülitid pakuvad 20 miljonit mängijatele optimeeritud klikki.

RGB VALGUSTUS.

Kohandatava valgustuse abil saate M4-le lihtsalt oma isikupära lisada. Valige oma värv. Lülitage paljude LED-efektide vahel. Reguleerige heledust. Või lülitage tuled välja. Kõik seadistused tehakse otse hiirega.

ULTRA-LIGHT ON XTRFY EZCORDIGA VEELGI HELEDAM.

Et sujuv pühkimine oleks veelgi sujuvam, lõime Xtrfy EZcordi. Pehmem, kergem ja paindlikum. Värviga, mis sobib teie valitud hiirega.

ARM 32-BITINE MIKROKONTROLLER.

Kiire pühkimine nõuab suurt töötlemiskiirust. M4 toiteallikaks on ARM 32-bitine mikrokontroller, mis tagab kompromissitu kiiruse ja stabiilsuse.

TOLMU- JA LOKEMISKINDEL.

Katsime hiire sisemuse konformse kattega, et kaitsta komponente tolmu, pritsmete ja LAN-i ööõnnetuste eest.

CE-vastavusmärgis

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Mänguhiir erineb tavapärasest arvutihiirest selle poolest, et sellel on mitmeid lisafunktsioone, mis muudavad selle tõhusamaks. Sõltuvalt mängužanrist võib arvutihiir muutuda mängu oluliseks osaks. See pakub nii laia valikut võimalusi, et selle puudumine muutub mängija jaoks sageli selgeks puuduseks. Andur on hiire lahutamatu osa, mis vastutab liikumise jälgimise eest pinnal. Kvaliteetsed hiired on varustatud spetsiaalsete nuppudega tundlikkuse reguleerimiseks. Need tagavad suurepärase täpsuse ja kiire reageerimise, mis on eriti kasulik arvutimänge mängides. Mänguhiirtel on spetsiaalne disain, mis annab mängijatele mugavustunde. Hiirtele kõige sagedamini valitud materjal on plastik. See on kerge ja sellel on sageli spetsiaalne viimistlus, mis tagab mugava haarde. Mänge mängides hakkavad käed sageli higistama, mistõttu on oluline, et hiirt oleks lihtne haarata ja see ei libiseks käes. Mõnel mänguhiirel on haardumise parandamiseks üksikutel osadel kummist või silikoonist padjad. Väga oluline on ka hiire disain, kuna inimestel on erinevad käed. Oluline on valida hiir, mis sobib hästi teie käe suurusega. Mänguhiirte valik on väga lai ning kohandatav vastavalt erinevatele vajadustele ja mängudele.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Pelė Xtrfy M4, must

Kauba ID: 2007107
Kategooria: Arvutihiired
Tootja kood: XG-M4-RGB-BLACK
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,15 x 0,14 m, 0,24 kg
Kaubamärk: Xtrfy
Nupud: 6
Toide: usb
Resolutsioon: 16000 dpi
Eesmärk: Töö, Mängude jaoks, Universaalne
Kaabli pikkus: 1.8 m
Värv: Must
Kaal: 69 g
Toetatavad tehnoloogiad: Plug & Play
Vajalikud esemed: Ei
Elementide tüüp: Ei
Lisainfo: RGB valgustus
Tüüp: Mänguri hiired
Vaade: Xtrfy, mänguri hiired arvutihiired
Anduri tüüp: Optiline
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Xtrfy tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Pelė Xtrfy M4, must
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki