BlitzWolf BW-KB0

Täpsustused:
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Hispaania (ES)
Kauba ID: 8214111

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: BlitzWolf BW-KB0

BlitzWolf BW-KB0 juhtmevaba mängumehaaniline klaviatuur


Kas otsite klaviatuuri, mis ei võtaks teie laual liiga palju ruumi, kuid annaks teile järgmiste mängude ajal eelise? Blitzwolfi BW-KB0 mudel on õige valik! See on varustatud 61 klahviga OUTEMU punaste lülititega, mis tagavad sujuva ja usaldusväärse töö. Sellel on ka värviline RGB taustvalgustus 20 režiimi vahel. Samuti võimaldab see programmeerida nuppe ja toetab kahte ühendusviisi – kaabli kaudu või juhtmevabalt.

Loodud mängijatele


BW-KB0 klaviatuuri eristab 60% paigutus, mis tähendab, et see on varustatud 61 kõige olulisema klahviga. See ei võta teie laual liiga palju ruumi! Veelgi enam, vaatamata oma kompaktsele suurusele pakub toode palju huvitavaid võimalusi. Selle OUTEMU Red mehaanilised lülitid tagavad kiire reageerimisaja ja usaldusväärse jõudluse – nüüd võite olla kindel, et iga klahvivajutus registreeritakse õigesti. Blitzwolfiga alistate oma vastaseid pingevabalt ja purustate järjekordse rekordi!

Ühendate selle kahel viisil


Klaviatuuri on võimalik ühendada kahel viisil. Soovi korral kasutage kaasasolevat USB-C-kaablit. Või saate ühenduda valitud riistvaraga juhtmevabalt – Bluetooth 5.0 kaudu. BW-KB0 ühildub sülearvutite, tahvelarvutite ja nutitelefonidega, kus töötab Windows, Mac OS, Android ja iOS. Samuti on võimalik klaviatuuri siduda üheaegselt 3 seadmega ja nende vahel kiiresti vahetada.

Värviline RGB taustvalgustus


See ainulaadne klaviatuur võib ka teie töölauda fantastiliselt kaunistada. See on varustatud värvilise RGB taustvalgustusega, mille stiili saate hõlpsalt kohandada vastavalt oma eelistustele, valides kuni 20 saadaoleva režiimi hulgast. Samuti saate reguleerida valguse heledust ja efektide kiirust. Veelgi enam, klaviatuur saab tänu rippuvatele klahvidele veelgi huvitavama iseloomu.

Üldine tooteinfo: BlitzWolf BW-KB0

Kauba ID: 8214111
Kategooria: Klaviatuurid
Tootja kood: BW-KB0 Black RS
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,28 x 0,2 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: BlitzWolf
Tüüp: Juhtmevaba klaviatuur
Vaade: BlitzWolf, juhtmevaba klaviatuur
Värv: Must värv
Valgustus: Jah
Eesmärk: Universaalne
Klaviatuuri keel: Hispaania (ES)
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BlitzWolf tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

BlitzWolf BW-KB0
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki