Kõlar Echo dot 5 Kids

Täpsustused:
Tüüp: Kõlar
Kauba ID: 8642766

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Echo dot 5 Kids

Eesti keelt pole olemas! Ainult inglise, saksa, prantsuse, itaalia ja hispaania keel.

TÄIELIK ECHO DOT KIDS – meie kõige populaarsem ja armsaim nutikõlar koos Alexaga, mis on mõeldud lastele (mitte mänguasi). Täiustatud kõlar pakub selgemat vokaali ja rikkalikku, elavat heli. KUS ÕPPIMINE VÕIB LÕBU – Lapsed saavad paluda Alexal muusikat mängida, unejuttu lugeda, abi kodutööde tegemisel saada ja palju muud. Voogesitage lugusid Amazon Musicust, Apple Musicust, Spotifyst ja teistest. SISALDAB 1 AASTAT AMAZON KIDS+ – digitaalne tellimus, mis on mõeldud 3–12-aastastele lastele, et nad saaksid ohutult õppida, kasvada ja avastada. Echo Dotis saavad lapsed nautida lapsesõbralikke Audible raamatuid, interaktiivseid mänge ja harivaid Alexa oskusi. 1 aasta pärast uuendatakse teie tellimust automaatselt iga kuu alates vaid 4,99 dollarist kuus pluss kohaldatavad maksud. Võite igal ajal tühistada, külastades Amazon Parent Dashboardi või võttes ühendust klienditeenindusega. LIHTSALT KASUTATAVAD VANEMAKONTROLL – Alexa annab automaatselt lapsesõbralikke vastuseid ja filtreerib vulgaarsed laulud. Samuti saate Amazon Parent Dashboardil määrata igapäevaseid ajapiiranguid ja vaadata tegevusi üle. ISESEISVUSE KASVATAMISEKS – Lapsed saavad aidata Alexaga oma rutiinide eest hoolitseda, seadistades ise äratused, lülitades välja ühilduvad nutikad tuled ning helistades vanemate heakskiidetud sõpradele ja perele. MUUDA ALEXA HÄÄL ÖÖKULLIKS – Lapsed saavad kohandada seda, kuidas nende Alexa kõlab öökulli või draakoni teeskleva häälega koos karakterist inspireeritud laulude, naljade ja tervitustega. 2-AASTANE MURETU GARANTII – kui see puruneb, tagastage see ja me asendame selle tasuta. LOODUD TEIE PRIVAATSUSE KAITSMISEKS – Amazon ei müü teie pere isiklikke andmeid teistele. Ehitatud mitme kihiga privaatsusseadetega, sealhulgas mikrofoni väljalülitamise nupuga.

Kõlar

Kõlar (tavaliselt nimetatakse kõlariks) on elektroakustiline muundur, mis muundab elektrilise helisignaali vastavaks heliks. Kõlarisüsteem, mida sageli nimetatakse ka lihtsalt "kõlariteks", sisaldab ühte või mitut sellist kõlari draiverit. Kõlaridraiver on töötlemata elektroakustiline komponent, mis paneb kõlari tööle. Andurina on selle ülesanne muundada energiat ühest vormist teise. Täpsemalt, see muundur teisendab teie seadmest, olgu selleks telefon või plaadimängija kassett, pärit võimendatud elektrilained õhus olevateks helirõhulaineteks, mida teie kõrvad tuvastavad.

Üldine tooteinfo: Echo dot 5 Kids

Kauba ID: 8642766
Kategooria: Kõlarid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Amazon
Toide: Aku
Heli väljundvõimsus: Täpsustamata W
Kaal: 0.304 kg
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Komplektis: Kõlar
Liidesed: 3.5mm Jack
Bluetooth: Jah
Värv: Erinevad värvid
Toetatavad tehnoloogiad: Wi-Fi
Niiskuskindlus: Ei
Nutiseade: Jah
Tüüp: Kõlar
Vaade: Amazon, kõlar kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Amazon tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Echo dot 5 Kids
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki