Helivõimendi Blitzwolf AS-22 Amplifier 45W

Täpsustused:
Tüüp: Helivõimendi
Kauba ID: 8363036
Ossa! Koguni 100% ostuhinnast saad tagasi Hansarahas!
5110
Lisa korvi
676 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

29. maist

000

Kuller

30. maist

4999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kuller

30. maist

4999

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Blitzwolf AS-22 Amplifier 45W

Blitzwolf AS-22 45W amplifier


The Blitzwolf AS-22 audio amplifier is equipped with modern chips that provide high-end sound. The Bluetooth version 5.0 module is responsible for a stable signal up to 5 meters. The product is also equipped with 3.5mm AUX, RCA and USB ports, and is easy to operate with the included remote control and the control panel on the amplifier.



Stereo sound


The amplifier has been designed with high sound quality in mind. Moreover, the use of 2PCS chips makes you feel like you're at a concert. As a result, you can enjoy crystal clear, richly detailed sound.



Several connection possibilities


The Blitzwolf AS-22 uses Bluetooth 5.0, which translates into a fast and stable connection of up to 5 meters. What's more, the product features 3.5mm AUX, RCA or USB ports. It also supports FM radio. You can successfully connect the amplifier to a smartphone, laptop, TV or computer.



User-friendly


Operating the device will not cause you any problems. The knobs located on the front allow you to adjust volume, treble and bass. On the other hand, you can use the buttons to skip and rewind songs or enable loop playback. You'll also find a remote control included. The LED display, meanwhile, will provide you with information about the device's operation.



Included



  • amplifier

  • remote control

  • power supply



Specification:






Manufacturer
Blitzwolf


Model
AS-22


Color
black


Power
RMS 45W x2


Bluetooth version
5.0


Bluetooth range
5 m


Input voltage
DC 12V/3A


Frequency (FM radio)
87.5-108MHz


Interface
USB x2, RCA, AUX 3.5mm





.table-wrapper{width:100%;overflow-x:auto}.table-wrapper>table{border-spacing:0}.table-wrapper>table>tbody>tr>td,.table-wrapper>table>tbody>tr>th{padding:10px 35px;text-align:left}.table-wrapper>table>tbody>tr>th{vertical-align:top}.table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(even){background-color:#f7f7f7}

BlitzWolf

BlitzWolfi kaubamärgi ajalugu sai 2015. aastal alguse lihtsast julgest ideest: luua seda, mida kliendid tahavad mitte ainult, mida nad vajavad. BlitzWolfi piiramatu kirg tehnoloogia vastu ja järeleandmatu innovatsioonitung ajendavad ettevõtet pakkuma uuenduslikku tehnoloogiat ja põnevust viisil, mida suudab ainult BlitzWolf. Tootja lahendused on tuntud oma ikoonilise ergonoomilise disaini, klientidele kättesaadavuse ja erakordse jõudluse poolest. Ülemaailmselt tuntud BlitzWolf jätkab kompromissitu kvaliteediga toodete väljatöötamist, mis mitte ainult ei inspireeri, vaid muudavad ka teie elu lihtsamaks. BlitzWolfi turupositsioon on õigustatud tänu funktsionaalsuse, võimsuse ja taskukohasuse harmoonia kombinatsioonile, et tulemus oleks tõhus, mugav ja suurepärane. BlitzWolfi eristab teistest ka tagasihoidlikkus ja soov säästa keskkonda vähemate pakenditega. Kõike selleks, et suunata peamised ressursid innovatsiooni.

Blitzwolf AS-22 Amplifier 45W BlitzWolf

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Helivõimendi

Helivõimendi on seade, mille peamine ülesanne on võimendada helisignaali nõutavale tasemele. Helivõimendi funktsioonid sõltuvad võimendi tüübist. Kui võimendi on analoog ja mõeldud stereosüsteemi jaoks, siis ei saa see täita muid funktsioone peale helisignaali võimendamise. Tavalist koduvõimendit on kahte tüüpi, mis erinevad kanalite arvu poolest (kahe- ja mitmekanaliline). Tänapäeval on meil olemas ka nutikad võimendid, mis on traditsioonilise võimendi täiustatud versioon. Nutikas võimendi edastab kõlaritesse digitaalseid muusikafaile, nt USB-pulgalt, internetist, koduvõrgust jne. Seda tüüpi võimendi abil saate kasutada selliseid muusikarakendusi nagu Spotify, TuneIn Radio, Tidal ja AirPlay.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Blitzwolf AS-22 Amplifier 45W

Kauba ID: 8363036
Kategooria: Kõlarid
Tootja kood: AS-22
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 662 kg
Kaubamärk: BlitzWolf
Toide: Täpsustamata
Heli väljundvõimsus: 45 W
Kaugjuhtimise võimalus: Jah
Liidesed: 3.5 mm, RCA, USB
Bluetooth: Jah
Värv: Must värv
Toetatavad tehnoloogiad: Tuner FM
Niiskuskindlus: Ei
Nutiseade: Ei
Tüüp: Helivõimendi
Vaade: BlitzWolf, helivõimendi kõlarid
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik BlitzWolf tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Blitzwolf AS-22 Amplifier 45W
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki