Juhtmevabad kõrvaklapid Edifier TWS ANC X2 Black

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 2356858
2449

SJH hind

2999
-18%
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

14. maist

000

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

14. maist

259

Postkontor

15. maist

199

Omniva pakiautomaat

15. maist

219

DPD pakiautomaat

15. maist

249

Kuller

15. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Edifier TWS ANC X2 Black

Edifier X2 TWS Wireless Headphones

Listen to your favorite songs in the highest quality wherever you are. The Edifier X2 headphones feature 13mm drivers and support modern Bluetooth 5.1 connectivity, with up to 7 hours of runtime on a single charge. A special gaming mode provides ultra-low latency, and noise cancellation lets you talk freely on the phone. The X2 are also extremely comfortable and IP54 waterproof.

Hear every detail

Despite its compact size, the headphones deliver fantastic sound quality. The large drivers offer perfect harmony, excellent bass and crisp treble. They also allow you to enjoy the incredible richness of details. Now you can rediscover the magic of music and hear previously unknown details of your favorite songs.

Indispensable when talking on the phone

Now you can talk on the phone with ease even in extremely noisy environments. The headphones offer optimized noise cancellation, which filters out unnecessary background noise in real time while enhancing the sound of your voice. This gives you the confidence that your caller will almost always hear you perfectly!

Fast and stable wireless connection

Any connection problems are a thing of the past. The advanced Bluetooth 5.1 chip ensures fast and stable transmission in almost any situation. Plus, each handset connects to the device of your choice independently, so you're free to use them in different configurations. Use both at the same time or just one!

Something for gamers

Like to play games? The manufacturer has prepared something special for you! Headphones X2 support a special gaming mode, which guarantees ultra-low latency. Perfect synchronization of video and audio will make it easy to hear and locate your opponents, you will not be surprised and achieve another victory!

Many hours of playback

Listen to music for as long as you want without worrying about battery life. Fully charged, the Edifier X2 headphones can run for up to 7 hours. What's more, you can extend that time to about 28 hours with the included charging case. So you can listen to music all day long.

Touch operation

Say goodbye to having to reach for your smartphone whenever you want to use select headphone features. The X2 have built-in touchpads that let you quickly and conveniently control playback, answer the phone, hang up and switch songs. You can also use them to activate the voice assistant!

Tailored to your needs

The headphones are incredibly lightweight. Each of them weighs only about 3.4g. Thanks to their ergonomic design they are extremely comfortable. They fit perfectly in your ears and do not fall out. You can also use them during workout or in the rain without worry. X2 are IP54 rated, which means they are waterproof and dustproof.

In the box


  • Headphones

  • Charging case

  • Charging cable

  • User Manual



  •  

Specification


Brand
Edifier

Model
X2

Color
Black

Bluetooth version
5.1

Bluetooth profiles
HFP, A2DP, AVRCP

Range
Up to 10m

Frequency response
20Hz-20kHz

SPL
94±3dBSPL(A)

Playback time
About 7h (headphones) + 21h (case)

Battery capacity
37mAh (headphones), 350mAh (case)

Charging port
USB-C

Input
DC 5V 200mA (headphones), DC 5V 1A (case)

Audio codecs
SBC

Driver
Dynamic 13mm

Impedance
32Ω

Microphones
2 (1 on each headphone)

Mic sensitivity
-38±1dB

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Edifier TWS ANC X2 Black

Kauba ID: 2356858
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: X2 black
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,23 x 0,23 x 0,1 m, 0,5 kg
Kaubamärk: Edifier
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Must
Liidese tüüp: Bluetooth
Sageduskaja: 20 - 20000 Hz
Takistus (Ω): 32 Ω
Mikrofon: Jah
Membraani läbimõõt (mm): 14 mm
Tundlikkus (dB/mW): -38
Kaal: 4 g
Mikrofoni paigaldamise meetod: Integreeritud
Mürasummutus: Jah
Tarvikud: Salv / laadija
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Edifier, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Edifier tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (3)

Edifier TWS ANC X2 Black
3.7

(3 ostja hinnangud)

5 tähte
(1)
4 tähte
(1)
3 tähte
(0)
2 tähte
(1)
1 täht
(0)

67%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Marita K.
11.11.2023

PROOVITUD JA LAPS RAHUL, TÖÖTAVAD KÜLL.

Marius Š.
30.12.2022

Heli kvaliteet on haletsusväärne. Mõõnade saamiseks on neid vaja, päris kõrva topituna... Heli on kõrvale kuidagi "ebameeldiv". Samas stiilis juhtmega "EDIFIER P180 plus" (mõne euro eest) lööb neid märgatavalt ja igati... Kõik muu (koost, korpus, akud) on nii hästi kui võimalik...

Julija F.
15.09.2022

Aeglane kohaletoimetamine. Kirjas oli, et saan järgmisel päeval, aga sain kätte 5 päeva pärast.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki