Juhtmevabad kõrvaklapid Täelikult juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid EarFun Air

Täpsustused:
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kauba ID: 5885437
4899
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

7. juunist

000

Smartpost pakiautomaat

7. juunist

259

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Smartpost pakiautomaat

7. juunist

259

Postkontor

10. juunist

199

Omniva pakiautomaat

10. juunist

219

DPD pakiautomaat

10. juunist

249

Kuller

10. juunist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Täelikult juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid EarFun Air

TWS EarFun Air Headphones

EarFun Air are TWS wireless headphones that are equipped with dynamic 6mm drivers and let you enjoy excellent sound quality. With the charging case, they work for up to 35 hours and with up to 4 microphones, they allow you to talk on the phone comfortably. Bluetooth 5.0 guarantees a reliable connection and the easy-to-use touch panels offer quick access to the most important functions.

Stunning sound

Are you looking for high quality sound? EarFun Air does not disappoint! The 6mm composite dynamic drivers provide enhanced deep bass, rich detail and perfect harmony. They also guarantee extremely low distortion. See how good your favourite songs can sound and rediscover the magic of music!

Perfect call quality

Are you on the phone while shopping in the supermarket or on a crowded bus? Simply pick up the phone and enjoy perfect call quality! The headphones are equipped with 4 microphones to reliably capture sound and eliminate up to 80% of background noise. This makes your voice up to 3 times more audible! Now you can be sure that your caller will hear you without any problems.

Long battery life

Enjoy a long battery life. EarFun Air can play music for up to 7 hours on a single charge. They're perfect for home, work, and travel. Plus, the included charging case lets you extend that time to about 35 hours. You also don't have to wait too long for the headphones to be ready for use again. With just about 10 minutes of charging, they can work for another 2 hours! What's more, the case can be charged not only with a USB-C cable, but also wirelessly.

Designed for your comfort

The headphones are extremely lightweight and comfortable - each weighs just 5.4g. They fit snugly without falling out - even when you're on the move. They're also IPX7 waterproof with SweatShield technology so they won't be affected by sweat or drops of rain. The included interchangeable eartips in 4 sizes (XS, S, M, and L) allow you to customize EarFun Air to fit your needs. The headphones also detect if you have them in your ears and will automatically stop / resume playback depending on this.

Bluetooth 5.0

Forget about connection problems. EarFun Air support Bluetooth 5.0 for fast, stable and reliable transmission. Delays and poor quality are just a memory! What's more, each headphone will connect to your device independently. So you can use them exactly as you like - both at the same time, just the left or just the right.

Touch panels

Now you can have everything you need at your fingertips. EarFun Air features touch panels for convenient operation. No more having to reach for your smartphone every time! With just a few taps, for example, you can pause / resume playback, switch songs, adjust the volume, answer / reject / end a call, or even activate Siri or Google Assistant voice assistant.

In the box


  • EarFun Air earphones

  • Charging case

  • Eartips (XS, S, M, L)

  • USB-C cable

  • User manual


  •  

Specification

 

 

 


Brand
EarFun

Name
Air

Model
TW200B

Color
Black

Driver
6mm

Number of microphones
4 (2 per headphone)

Bluetooth version
5.0

Bluetooth frequency
2.402-2.48GHz

Bluetooth profiles
A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Range
Up to 15m (no obstacles)

Battery Capacity
55mAh x2 (headphones), 500mAh (case)

Earphone charging time
About 1.5h

Charging time for case
About 2h (USB-C cable) / about 3.5h (wireless charger)

Operating time
Up to 7h / up to 35h with case(operation time depends on volume level and type of audio content)

Input
DC 5V / 1A

Waterproof
IPX7

Dimensions
53.3x52x34mm

Weight
51g

Single earphone weight
5.4g

Juhtmeta peakomplektil pole üldse kaablit ega pistikut ning see on seadmega ühendatud raadio- või infrapunasignaali kaudu. Neid saab kasutada mitmesugustes tegevustes, kuna neil on palju eeliseid. Inimesed üle kogu maailma naudivad iga päev juhtmevaba peakomplekti vabadust, olgu nad siis sportimas, trennis, väljas söömas või lihtsalt igapäevatoimingutes. See on väga mugav, kuna te ei pea lootma juhtmetele ega sõltu seadmetest. Alates Bluetoothi ​​debüüdist on see sidesüsteem oluliselt paranenud ning koos mürasummutus- ja kajasummutusega ning mõnede aktiivse mürasummutusega mudelitega on see pakkunud juhtmevabade kõrvaklappide jaoks suurepärase helikvaliteeti. Pidevalt laienev Bluetooth-ühenduvuse ulatus võimaldab teil vabalt liikuda ilma telefoni ühendamata. Juhtmeta peakomplektis kasutatav Bluetoothi ​​sagedus on väga madal ja seda ei peeta inimestele ohtlikuks. Need kiirgavad tuhat korda madalamaid sagedusi kui tavaline mobiiltelefon. Kui esimesed juhtmevabad mudelid välja tulid, oli üks suurimaid kaebusi aku kestvus. Õnneks on paljudel tootjatel õnnestunud sellele probleemile lahendus leida – juhtmevabad laadimisraamid. Peaaegu kõik juhtmevabad peakomplektid on varustatud laadimisümbrisega, mis võimaldab mõlemat peakomplekti korraga laadida.

Kõrvasisesed kõrvaklapid on spetsiaalselt disainitud nii, et need libisevad kõrvaklambri taha ja kuulmekäiku. Parimad kõrvasisesed kõrvaklapid võimaldavad kuulata oma lemmiklugusid, kuulata audioraamatuid või rääkida telefoniga mitmekülgselt ja mugavalt. Seda tüüpi kõrvaklappide suurimaks eeliseks on nende kompaktsus – need mahuvad kergesti taskusse või käekotti. Enamik tipptasemel kaubamärke pakuvad tänapäeval kõrvaklappide jaoks kõva ümbrist, mille tõttu on neid raske murda ja neid on lihtne käes hoida – pole vaja muretseda nööride pigistamise või sõlme minemise pärast. Nende kõrvaklappide teine ​​eelis on mugavus. Mõned kaubamärgid pakuvad kohandatud kõrvaklappe, mis sobivad hästi teie kõrvadesse. Kuna need asuvad kõrvakanalis, on müra isolatsioon tõesti hea. Tehnilisest vaatenurgast on helikvaliteet parem, sest kõrvaklapid on sõna otseses mõttes trummikile lähemal (seega olge väga suure helitugevusega muusika kuulamisel ettevaatlik). Tänapäeval on kõrvasiseste kõrvaklappide valik väga lai, nii et saate vastavalt oma vajadustele valida juhtmevabad või juhtmega kõrvasisesed kõrvaklapid.

Universaalne

L (vasakpoolne) ja R (parempoolne) sildid kõrvaklappidel täidavad oma eesmärki ja see ei ole ainult kõrvakanalisse sobitamine. Heliallikas - olgu selleks siis telefon, arvuti või MP3-mängija - saadab vasaku ja parema kanali heli vastavatesse kõrvaklappidesse. Kuigi see võib tunduda tähtsusetu, võib see teha vahet muusika, filmide ja muude videote kuulamise ebavõrdse kogemuse vahel, sidudes pildi (video puhul) ja heli suunaga, kuhu see oli mõeldud. Universaalsed kõrvaklapid - otsustavad ise, milline kõrv kus on, ja saadavad heli igasse kanalisse vastavalt sellele. Universaalsetel kõrvaklappidel on kõrvaklappides kiip, mis määrab kindlaks, kas need on vabas õhus kõrva ees või kõrva tagaosa lähedal. Kui kõrvaklapid tuvastavad, milline kõrv on vasak ja milline parem, suunatakse heli vasakule kanalile vasaku kõrva jaoks ja paremale kanalile parema kõrva jaoks. Teine eelis on see, et kui kasutaja jagab kõrvaklappe sõbraga, tuvastavad universaalsed kõrvaklapid olukorra ja saadavad ühise signaali vasakule ja paremale. See tähendab, et kogu heli edastatakse võrdselt ja mitte suunatult.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Täelikult juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid EarFun Air

Kauba ID: 5885437
Kategooria: Kõrvaklapid
Tootja kood: TW200B
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,17 x 0,17 x 0,14 m, 0,25 kg
Kaubamärk: Earfun
Kandmise viis: Kõrvasisesed
Värv: Must
Liidese tüüp: Bluetooth
Mikrofon: Jah
Mürasummutus: Jah
Tüüp: Juhtmevabad kõrvaklapid
Vaade: Earfun, juhtmevabad kõrvaklapid kõrvaklapid
Eesmärk: Universaalne
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Earfun tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Täelikult juhtmevabad kõrvasisesed kõrvaklapid EarFun Air
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki