Monitor Veebikaameraga monitor Philips 27 QHD IPS 276B9H/00, 27" ~68.6

Täpsustused:
Diagonaal: 27" ~68.6 cm
Resolutsioon: 2560 x 1440
Energiaklass: Tootekirjeldus
Kauba ID: 3941563
34600
Lisa korvi
1308 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

11. juunist

000

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

12. juunist

199

Kuller

12. juunist

799

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele
SOOVITAME

Toote kirjeldus: Veebikaameraga monitor Philips 27 QHD IPS 276B9H/00

Lihtsustage oma ühendusi

Philipsi B-Line monitor USB-C-ga välistab puntras kaablid. Vaadake Quad-HD pilti ja laadige oma sülearvutit – seda kõike samal ajal ja vaid ühe USB-C kaabliga. Turvaline veebikaamera Windows Hello funktsiooniga võimaldab suuremat turvalisust.

Ühendage sülearvuti ühe USB-C kaabliga
Philipsi monitoris on laadimisfunktsiooniga USB C-tüüpi ühendus. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate oma ühilduvat seadet otse elektriga varustada. Selle kitsas pööratav USB-C pistik võimaldab lihtsat ühe kaabliga ühendust. Vaadake suure eraldusvõimega videoid ja edastage andmeid ülikiiresti, varustades samal ajal oma ühilduvat seadet elektriga ja laadides seda.

IPS tehnoloogia, et värvid oleksid rikkalikud ja vaatamisnurgad suured
IPS-kuvarid kasutavad täiustatud tehnoloogiat, mis tagab eriti laiad 178/178-kraadised vaatenurgad, võimaldades vaadata kuvarit peaaegu igast nurgast - isegi 90 kraadi pöörlevas režiimis! Erinevalt tavalistest TN-paneelidest tagavad IPS-kuvarid märkimisväärselt selge ja erksate värvidega pildi, mistõttu on see ideaalne mitte ainult fotode, filmide ja veebi sirvimise jaoks, kuid ka professionaalsete rakenduste jaoks, mis vajavad kogu aeg täpseid värve ja püsivat heledust.

Kristallselge pilt Quad HD ja 2560 × 1440 piksli abil
Need Philipsi ekraanid edastavad kristallselgeid, Quad HD 2560 × 1440 või 2560 × 1080 piksliga pilte. Tänu suure jõudlusega paneelidele ja suurele pikslite arvule, mida kasutavad suure ribalaiusega allikad, nt Displayport, HDMI ja Dual link DVI, äratavad need ekraanid teie pildid ja graafika ellu. Philipsi ekraanid toovad teieni kristallselged pildid, olenemata sellest, kas olete nõudlik spetsialist, kes vajab CAD-CAM lahenduste jaoks väga üksikasjalikku teavet, kasutab 3D graafilisi rakendusi või finantsabimeest keeruliste arvutustabelite kallal töötamisel.

Windows Hello™ abil saate turvaliselt hüpikveebikaameraga sisse logida
Philipsi uuenduslik ja turvaline veebikaamera hüppab välja, kui seda vajate, ja läheb tagasi monitori sisse, kui te seda ei kasuta. Veebikaamera on varustatud ka täiustatud sensoritega Windows Hello™-i näotuvastuse jaoks, mis võimaldab mugavat sisselogimist teie Windowsi seadmetesse vähem kui kahe sekundiga – ehk kolm korda kiiremini kui parooli kasutades.

Tänu võbelust ärahoidvale tehnoloogiale väsitab vähem silmi
LED-taustvalgusega kuvarite puhul kasutatava heleduse reguleerimise viisi tõttu näevad osa kasutajatest ekraanil võbelust, mis väsitab silmi. Philipsi tehnoloogia Flicker-Free võtab heleduse reguleerimiseks kasutusele uue lahenduse, mis vähendab võbelust ja muudab vaatamise mugavamaks.

LowBlue režiim, et mõju silmadele oleks leebe
Uuringud on näidanud, et nii nagu UV-kiired võivad silmi kahjustada, võib aja jooksul silmi kahjustada ja nägemist mõjutada ka LED-ekraanide lühilainepikkusel leviv sinine valgus. Teie heaolule mõeldes välja töötatud Philipsi LowBlue režiimi seadistuse puhul on lühilainesagedusel leviva kahjuliku sinise valguse vähendamiseks appi võetud nutikas tarkvaratehnoloogia.

SmartErgoBase võimaldab inimsõbralikke ergonoomilisi kohandusi
SmartErgoBase on monitorialus, mis tagab ergonoomilise mugavuse ja võimaldab juhtmeid korras hoida. Aluse inimsõbralik kõrgus, pööratavus ning kalde- ja pööramisnurga reguleerimine muudavad monitori asendi maksimaalselt mugavaks, mis võib vähendada pika tööpäeva füüsilisi pingeid; tänu kaablihaldussüsteemile vähenevad juhtmepuntrad ning töölaud näeb välja korras ja professionaalne.

PowerSensor säästab kuni 80% energiakuludelt
PowerSensor on sisseehitatud „inimeste andur”, mis edastab ja võtab vastu ohutuid infrapunasignaale, et kindlaks teha, kas kasutaja on kohal, ning vähendab automaatselt monitori heledust, kui kasutaja lahkub laua tagant, vähendades energiakulusid kuni 80% ja pikendades monitori tööiga

Sisseehitatud stereokõlarid multimeediumisisu jaoks
Monitori on sisse ehitatud üks paar kvaliteetseid stereokõlareid. Sõltuvalt mudelist ja disainist võivad need olla nähtavalt ette suunatud või nähtamatult alla suunatud, üles või taha suunatud jne.

Režiim EasyRead tekitab tunde, nagu loeksite teksti paberilt
Varustage ühilduvat sülearvutit elektriga ja laadige sülearvutit monitori abil
Sellel monitoril on sisseehitatud USB-C pistik, mis vastab USB elektriga varustamise standardile. Tänu nutikale ja paindlikule lahendusele saate ühilduvat* sülearvutit elektriga varustada või laadida monitorist, kasutades selleks ühte USB-C kaablit.

Üldine tooteinfo: Veebikaameraga monitor Philips 27 QHD IPS 276B9H/00

Kauba ID: 3941563
Kategooria: Monitorid
Tootja kood: 891264901
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,6 x 0,8 m, 7 kg
Tootja kood: 276B9H/00
Kaubamärk: Philips
Ekraani tehnoloogia: IPS
Video liidesed: DisplayPort (DP), HDMI, USB-C
Integreeritud kõlarid: Jah
TV vastuvõtja: Ei
Ekraani tüüp: W-LED süsteem, LCD
Kontrast: 1000:1
Heledus: 350 cd/m²
Värskendussagedus: 75 Hz
Reageerimisaeg: 4 ms
Vaatenurk: 178°/178°
Ekraani kuvasuhe: 16:9
Pikslid: 0,233 x 0,233 mm
USB ühenduste arv: 4 tk
Värv: Must värv
Kõlarid: 2 x 2 W
Energiaklass: F
Mängu monitor: Täpsustamata
Diagonaal: 27" ~68.6 cm
Vaade: Philips, 27" ~68.6 monitorid
Resolutsioon: 2560 x 1440
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Philips tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Veebikaameraga monitor Philips 27 QHD IPS 276B9H/00
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki