Extralink 9U 600x450 hall | Rackmount kapp | seinale kinnitatud

Täpsustused:
Kauba ID: 7660830

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Extralink 9U 600x450 hall | Rackmount kapp | seinale kinnitatud

EXTRALINK 9U 600X450 HALL RACKKAPPEXTRALINK riiulikapp on mõeldud kontoris seinale kinnitamiseks,võrguserveriruumid ja CCTV juhtimisruumid. Välisseinad onvalmistatud külmvaltsitud teraslehest, välisuks aga karastatudklaaspaneel vasakule või paremale avanemise võimalusega.[EXTRALINK kapi sisemus]SELGELT MÄRGISTATUD KAPI KÕRGUSVertikaalsetel siinidel on vastav kõrgustähis, milleks on 9U(ÜKSUS). Kapi kogukõrgus on 50,5 CM.[ETXRALINKi korpuse kõrgus]KÜLGSEINTE LIHTNE EEMALDAMINEKülgseintel olevad krõpskinnitused võimaldavad neid lahti võtta. LUKUDJA VÕTMED ON KAASAS.[EXTRALINK Seinakapp]VENTILAATORIGA PAIGALDATUD LAGIKapi laes on 2 KOHTA VENTILAATORI PAIGALDAMISEKSseadmete parem jahutus, samuti LISAJUHENDkaablite välja tõmbamine.[EXTRALINK kapi lagi]KAPPI EHITUS - JOONISTAMINE[EXTRALINK kapi ehitus]FUNKTSIOONIDFUNKTSIOONID* Standardne 19'' kinnitus, keevitatud raam, usaldusväärne disain* Raam on mõeldud ise kokkupanemiseks, säästmiseks lihtne transportidasaatmiskulud* Seinale/paigaldatav* Lihtne paigaldus (patent)* Eemaldatavad küljepaneelid* Avad kaabli sisestamiseks, nii ülemisel kaanel kui ka allpaneel* Karastatud klaasist välisuks, pöördenurk üle 180 kraadiKapi kõrgus9UVärvHallSügavus450 mmUste tüüpGlasuuritudLaius600 mm

CE-vastavusmärgis on toote tootja kinnitus selle kohta, et toode vastab selle suhtes kohaldatavate Euroopa Komisjoni direktiivide nõuetele.

Üldine tooteinfo: Extralink 9U 600x450 hall | Rackmount kapp | seinale kinnitatud

Kauba ID: 7660830
Kategooria: Serverid
Tootja kood: EX.8574
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,16 x 0,49 x 0,64 m, 18,5 kg

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Extralink 9U 600x450 hall | Rackmount kapp | seinale kinnitatud
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki