D-Link DWL-8620AP

Täpsustused:
Saatja võimsus: Nenurodyta
Kauba ID: 3931763

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: D-Link DWL-8620AP

Kasutage Wave2 abil oma ettevõttes kiiremat võrku

AC Wave 2 on mõeldud kasutamiseks suurtes ja keskmise suurusega WiFi-võrkudes. Hallatava pöörduspunkti jõudlust on võimalik kohandada iga võrgu tingimustega koos võimalusega tulevikus võrguressursside vajadust muuta.

Suurem edastuskiirus ja stabiilsed ühendused

Võtke 802.11ac Wave 2-st maksimumi. Tagage kiirem ühendus kogu ribalaiusega kuni 2,5 Gbit / s. Samuti toetab see linkide koondamist, võimaldades teil ühendada kaks Gigabit Etherneti porti, et kahekordistada saadaolevat ribalaiust ja suurendada pääsupunkti üldist ribalaiust.

Suurem võrgu efektiivsus

MU-MIMO (Multi-User Multiple Input Multiple Output) ja hõlbustab samaaegset andmeedastust mitmele traadita seadmele. MU-MIMO (Multi-User Multiple Input Multiple Output) mitme antenni kasutamine mitme traadita kliendi korraga ühendamiseks. Selle tulemusena kasutab pääsupunkt ribalaiust tõhusamalt, mis suurendab oluliselt võrgu läbilaskevõimet.

Automaatne raadiosageduse (RF) juhtimine

Kui raadiosageduse juhtimine pole saadaval, võivad pöörduspunkti kanalid üksteise lähedal olles häiritud. Kui DWL-8620AP tuvastab, et läheduses on teine pöörduspunkt, valib see automaatselt kanali, mis ei tekita häireid.


See meetod vähendab oluliselt mitme kanali häireid ja võimaldab pääsupunkte üksteisele lähemale paigutada. Kui lähedal asuv pöörduspunkt töötab samal kanalil, vähendab DWL-8620AP signaali tugevust automaatselt.

Üldine tooteinfo: D-Link DWL-8620AP

Kauba ID: 3931763
Kategooria: Juhtmeta pöörduspunktid
Tootja kood: S7739111
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,1 m, 0,2 kg
Kaubamärk: D-Link
Saatja võimsus: Nenurodyta
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik D-Link tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

D-Link DWL-8620AP
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki