SONOFF ZB Bridge Pro

Täpsustused:
Kauba ID: 7158470
2689
Lisa korvi
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

21. maist

000

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

22. maist

199

Omniva pakiautomaat

22. maist

219

DPD pakiautomaat

22. maist

249

Smartpost pakiautomaat

22. maist

259

Kuller

22. maist

399

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: SONOFF ZB Bridge Pro

Sonoff ZigBee Bridge Pro nutikas sild


Loo nutikas kodu, kus elad hästi. Sonoff ZigBee Bridge Pro nutikas sild võimaldab ühendada kuni 128 seadet ja toetab 2 protokolli – Wi-Fi ja ZigBee 3.0. See võimaldab teil luua nutikaid stseene, hallata ühendatud seadmeid rakendusest eWeLink ja kasutada saadaolevaid režiime, et muuta oma kodu turvalisemaks. Toode ühildub ka Amazon Alexa, Google Assistanti ja Samsung SmartThingsiga.

Toetab kuni 128 seadet


Nüüd saate lihtsalt ühendada oma ZigBee ja Wi-Fi nutiseadmed. Sild toetab sujuvaks andmeedastuseks nii Wi-Fi kui ka ZigBee 3.0 protokolle. See võimaldab ühendada kuni 128 seadet, mis võivad toimida ka ZigBee ruuteritena – mille abil laiendate oma võrgu ulatust. Toode ühildub kõigi Sonoffi ja ZigBee seadmetega, nagu lülitid, nutikad pistikupesad, andurid ja palju muud.

Turvalisuse huvides


Juhtpaneel aitab teil hoolitseda ka teie kodu turvalisuse eest. Kombineeri see eraldi saadaolevate anduritega, et saada oma telefonile teateid, kui näiteks korteris on võõras või avatakse uks. Saate valida ka saadaolevate turvarežiimide hulgast, nagu Kodus ja Eemal. Sonoffiga ei pea te turvalisuse pärast muretsema – teid teavitatakse koheselt kõigist häirivatest sündmustest!

Mitu juhtimisvõimalust


Sonoff ZigBee Bridge Pro abil saate oma signalisatsiooni kiirelt ja mugavalt valve alla või deaktiveerida, samuti muuta turvarežiimi. Seda saate teha näiteks rakenduse või lisalüliti (müügil eraldi) abil. Samuti saate luua ühendatud seadmete töögraafikuid. Seadistage alarmsüsteem töötama režiimis Eemal ajal, mil olete tööl, ja lülitage koju naastes režiimile Kodu.

Loo nutikaid stseene


Ühendage juhtpaneel erinevate seadmetega ja looge nutikaid stseene, et muuta oma elu mugavamaks. Lülitage ventilaator automaatselt sisse, kui andur tuvastab ruumis kõrge temperatuuri. Samuti saate liikumisanduri ja valgustuse seadistada nii, et valgus lülitub ruumi sisenedes spontaanselt sisse ja sealt lahkudes kustub. Juhtpaneel on varustatud ka helisignaaliga. Nii saate seda näiteks kombineerida juhtmevaba nupuga, et toimida uksekellana.

Usaldusväärne töö


Kas WiFi-ühendus puudub? Või äkki ajutine elektrikatkestus? ZigBee Bridge Pro juhtpaneel ei vea sind alt peaaegu üheski olukorras! Toode võimaldab luua nutikaid stseene kasutades kohalikku ühendust, nii et kõik toimib korralikult ka siis, kui Wi-Fi on lahti ühendatud. Veelgi enam, sisseehitatud reaalajas kell tagab, et voolukatkestus ei mõjuta ka teie seadmete sünkroonimist. Kui toide taastub, töötavad seatud graafikud endiselt.

eWeLinki rakendusega on palju võimalusi


Sonoffiga on kõik vajalik teie käeulatuses. Juhtpaneeliga ühendatud ZigBee seadmeid saad mugavalt juhtida eWeLinki äpist. Pole kindel, kas lülitasite tuled enne majast lahkumist välja? Nüüd saate seda teha oma nutitelefoniga! Samuti on võimalik koostada töögraafikuid. Soovi korral jaga oma seadmeid ka ülejäänud leibkonnaga, et ka nemad saaksid neid eemalt juhtida.

Hääljuhtimine


Nautige veelgi rohkem mugavust. Lähed magama ja ei taha voodist tõusta, et valgust välja lülitada? Või äkki on teie käed hõivatud toidu valmistamisega ja vajate lisavalgustust? Nüüd pole vaja teha muud, kui anda õige käsk! ZigBee Bridge Pro juhtpaneel ühildub Google Assistanti ja Amazon Alexaga. Nii et saate oma ühendatud seadmeid oma häälega juhtida! Toode töötab ka Samsung SmartThingsi rakendusega.

Spetsifikatsioon


Bränd
Sonoff

Mudel
ZB Bridge-P

Sisend
5V-1A

Juhtmeta ühenduvus
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, ZigBee 3.0

Töötemperatuur
-10°C-40°C

Materjal
PC V0

Kaal
35g

Mõõtmed
62x62x20 mm

Rakenduse tugi
eWeLink, Sonoff

Ühilduvus
Google'i assistent, Samsung SmartThings, Amazon Alexa
 

Üldine tooteinfo: SONOFF ZB Bridge Pro

Kauba ID: 7158470
Kategooria: Ruuterid
Tootja kood: ZB Bridge-P
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,22 x 0,19 x 0,15 m, 0,23 kg
Kaubamärk: Pole täpsustatud
Tüüp: Jutmeta side adapter
Maksimaalne andmeedastuskiirus: -
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Pole täpsustatud tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (1)

SONOFF ZB Bridge Pro
5

(1 ostja hinnang)

5 tähte
(1)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

0%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Jānis B.
10.05.2024

Suurepärane lahendus targa kodu funktsioonide rakendamiseks!

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki