Parkimisküttekeha Hcalory HC-A02, diisel, 8 kW

Täpsustused:
Tüüp: Auto kütteseade
Kauba ID: 8605341
26500
Lisa korvi
1001 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

Teisipäeval, 7. maist

000

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

9. maist

199

Omniva pakiautomaat

9. maist

219

DPD pakiautomaat

9. maist

249

Smartpost pakiautomaat

9. maist

259

Kuller

9. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Parkimisküttekeha Hcalory HC-A02, diisel, 8 kW

Parkimiskütteseade Diiselkütteseade + Bluetooth Hcalory HC-A02 (punane)

Valmistuge külmemateks päevadeks ja hoolitsege usaldusväärse soojusallika eest. Diiselkütteseade "HCalory HC -A02" sobib suurepäraselt näiteks reisil olles, soojendab teid peatumisel ja hõlbustab härmatise eemaldamist sõiduki akendelt. See on varustatud 5-liitrise kütusepaagiga ja põleb vähe, umbes 0,1-0,35 l/h. Nii kestab see kaua! Seadmel on lai ühilduvus ja saate seda ka rakenduse kaudu juhtida. Sellel on ka sisseehitatud LCD-ekraan.

Panusta universaalsetele lahendustele

Kütteseade ühildub paljude 12 V / 24 V sõidukitega ja paistab silma oma suhteliselt väikese mõõtme poolest. See tähendab, et see sobib ideaalselt näiteks kaubikute, sõiduautode, matkaautode ja isegi veoautode soojendamiseks. See võimaldab teil kiiresti ka akendest pakasest lahti saada. Edu saavutad ka siis, kui oled paigal. Lisaks saate tänu reguleeritavale võimsusele 5-8kW lihtsalt kohandada selle tööd vastavalt oma vajadustele. Samuti saate reguleerida temperatuuri vahemikus 8-36 °C.

Usaldusväärne töö

HC-A02 küttekeha kasutab lenduvat tehnoloogiat. See tähendab, et kütust kuumutatakse ja aurustatakse gaasiks keraamilises süüteküünlas. Tähelepanu pöörati ka seadme kiirele süttimisele. Tootel on ka suhteliselt madal põlemiskiirus umbes 0,1-0,35L/h. Selle tulemusena võib see pakkuda pikka tööaega! Kütusepaagi maht on 5L - piisav, et peatuse ajal aknad sulatada.

Kasutusohutus

HC-A02 küttekeha kavandati ka ohutust silmas pidades. Seade oli kaitstud lühise ja ülekuumenemise eest ning sellele anti intelligentne juhtimissüsteem. Lisaks suudab see võimsust stabiilselt sobival tasemel hoida. Samas on toode ökoloogiline – seda iseloomustab väike heitmete hulk, mistõttu satub õhku palju vähem saastet.

Kasutajasõbralik

Seadme töö ei tekita teile probleeme. Kerist on väga lihtne kokku panna ja lahti võtta, see oli varustatud vedelkristallkuvariga, mis võimaldab mugavalt kontrollida selle toimimise kohta kõige olulisemat infot. Leiad ka puldi, millega saad seda mugavalt juhtida. Kaugjuhtimispuldi tööulatus on kuni 100 m! Seadmel on ka käepidemed, mis muudavad selle kaasaskandmise lihtsaks, ja spetsiaalselt disainitud jalad, mis võimaldavad teil selle stabiilselt teie valitud tasasele pinnale seada.

Arukas toimimine

Soojendit on võimalik mugavalt juhtida ka äpi abil – toode ühendub sinu nutitelefoniga Bluetoothi ​​kaudu. Samuti saate selle töö automatiseerida ja nautida optimaalset temperatuuri peaaegu igas olukorras! Seadistage seade spontaanselt käivituma, kui temperatuur langeb alla seatud väärtuse, ja peatage see niipea, kui see soojendab ala teatud tasemeni.

Kasti:

Diiselkütteseade

Pult

Summuti

Õhufilter

Kinnitusplaat

Väljalasketoru

Sisselasketoru

Drenaažitoru

Kruvide komplekt

Kasutusjuhend

Kaubamärgi Hcalory

Mudel HC-A02

Värv Punane

Tüüp Diiselkütteseade

Juhtimine Kaugjuhtimispult, rakendus

Kütusepaagi maht Äädikas

Nimivõimsus 5-8kW

Nimipinge 12v 24V (universaalne)

Kütusekulu 0,1-0,35L/h

Kaugjuhtimisulatus kuni 100 m

Jahutusradiaatori töötemperatuur -40°C kuni 50°C

Õlipumba töötemperatuur -40°C kuni 40°C

Materjal Plast + süsinikkiud

Mõõdud 35,5 x 17 x 45 cm

Üldine tooteinfo: Parkimisküttekeha Hcalory HC-A02, diisel, 8 kW

Kauba ID: 8605341
Kategooria: Auto elektritarvikud
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,2 x 0,2 x 0,2 m, 10,58 kg
Toide: 12/24 V
Tüüp: Auto kütteseade

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Parkimisküttekeha Hcalory HC-A02, diisel, 8 kW
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki