Sünteetiline õli manuaalkäigukastile Mannol TG-2 Hypoid 75W-90 GL-4/GL-5 8112, 10L

Täpsustused:
Mootori tüüp: Täpsustamata
Õli tüüp: Reduktor
Viskoossus: 75W-90
Kauba ID: 7306820

Müüdud

Anname Sulle teada, kui toode on taas saadaval

Sarnased tooted

Toote kirjeldus: Sünteetiline õli manuaalkäigukastile Mannol TG-2 Hypoid 75W-90 GL-4/GL-5 8112, 10L

Viimase põlvkonna mitmekülgne, energiasäästlik, täielikult sünteetiline aastaringselt kasutatav käigukastiõli, mis vastab uusimatele ülemaailmsetele standarditele. See sobib igat tüüpi sünkroonitud ja mittesünkroonitud käsikäigukastidele (eriti raskete koormuste puhul), ülekandekastidele ja hüpoidsete hammasratastega põhikäigukastidele. See põhineb Euroopa ja Ameerika veoautode tootjate nõuetel.

Toote omadused:
- Tippkvaliteet, uusima põlvkonna sünteetiline alus ideaalse viskoossusega laias temperatuurivahemikus, kombineerituna uusima kõrge kontsentratsiooniga lisandite paketiga (kuni 7%) tagab suurepärased hõõrdevastased ja hõõrdeomadused, tagades nii kõrge kütusesäästu. ökonoomsus ja väga sujuv käiguvahetus;
- Selle ainulaadne koostis tagab suurepärased kulumis- ja hõõrdumisomadused, mis pikendavad oluliselt riistvara eeldatavat kasutusiga kõikides töörežiimides, isegi kõige ekstreemsemates tingimustes ja erinevatel välistemperatuuridel. Õlikile on suurenenud vastupanu suurenenud survele;
- See pakub suurepäraseid madalatemperatuurilisi omadusi, mis tagavad hõlpsa käivitamise, usaldusväärse määrimise ning lihtsa ja täpse käiguvahetuse kõikidel välistemperatuuridel (kuni -45 °C) ja kõikides töötingimustes;
- Sellel on ainulaadne termooksüdatiivne stabiilsus ja suurepärane vastupidavus kõrgel temperatuuril termilisele lagunemisele, mis võimaldab pikendada õlivahetuste vahelist aega ja vähendada seadme hoolduskulusid. Säilitab oma omadused ka pikalt seismise ajal;
- Pakub tõhusat kaitset muda ja abrasiivsete lademete eest, mis hävitavad korkkarpe;
- Tänu kasutatud viimase põlvkonna korrosiooniinhibiitoritele kaitsevad need tõhusalt metallosi igat tüüpi korrosiooni eest;
- Sobib suurepäraselt tihendusmaterjalidega, takistab nende paisumist, kõvenemist ja kokkutõmbumist, vähendades seega kulusid varuosadele ja vältides lekkeid;
- Vähendab müra.

Soovitatav kasutada kiirteede (kaubaveokid, bussid jne), maastikusõidukite (ehitus, kaevandus, põllumajandus) ja Euroopa, Ameerika ja Aasia tootjate poolt toodetud erisõidukite ülekandemehhanismides, millel on nõutav tase. teenindusomadused on MIL-PRF-2105E. Järgige kasutusjuhendis toodud tootja juhiseid.

Soovituslik:

SAE J2360

API GL-4/GL-5

API MT-1

MIL L 2105 D/PRF 2105 E

EATON Europe

MAN 341 Z2

MAN 341 S1

MB 235.8

MERITOR O-76-N

SCANIA STO 1:0

VOLVO 97312

ZF TE-ML 02B

ZF TE-ML 05A

ZF TE-ML 12L

ZF TE-ML 12N

ZF TE-ML 16F

ZF TE-ML 17B

ZF TE-ML 19C

ZF TE-ML 21A

Mannol on tuntud õlide ja määrdeainete kaubamärk. See Saksamaal asuv tootja pakub laia valikut mootori- ja käigukastiõlisid, kütuselisandeid, piduri- ja jahutusvedelikke ning tõeliselt muljetavaldavat valikut autohooldustooteid.
Mannoli kaubamärgi all olevaid tooteid toodab Saksa firma Sudheimer Car Technik Vertiebs (lühendatult SCT). 1999. aastal asutatud ettevõte pakub autodele ja muudele sõidukitele kahe kaubamärgi tooteid: SCT-GERMANY ja Mannol. Viimane mootoriõlide mark on Kesk- ja Põhja-Euroopas tõepoolest hästi tuntud, eriti alates 2007. aastast, mil kiiresti areneva Saksa ettevõttega liitus Leedu määrdeainete tootja PEMCO Fuel.
Mannol pakub ka valikut hooldustooteid autoosade määrimiseks, puhastamiseks ja korrosioonikaitseks. Nende hulka kuuluvad erinevatele materjalidele ja masina erinevatele osadele kohandatud puhastusvahendid ja puhastusvahud, aga ka liimid, hermeetikud ja spetsiaalsed määrdeained autol tekkinud kriimustuste katmiseks. Mannol pakub uhkusega oma klientidele kvaliteetseid ja usaldusväärseid tooteid õiglase hinnaga.

Sünteetiline õli manuaalkäigukastile Mannol TG-2 Hypoid 75W-90 GL-4/GL-5 8112, 10L

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Sünteetiline õli on teatud tüüpi mootoriõli, mis koosneb erinevatest sünteesitud keemilistest ühenditest. Sünteetilisel õlil on kõrge vastupidavus oksüdatsioonile ja temperatuurierinevusele ning muud kasulikud omadused. Sünteetiline õli sobib ideaalselt diisel-, bensiini-, LPG- ja hübriidmootoritele.
Sünteetilise õli eelised:
• Viskoossusomadused säilivad ülimadalatel või kõrgetel temperatuuridel.
• Parem viskoossusindeks (VI) kui teistel õlidel.
• Parem keemiline stabiilsus kui teistel õlidel.
• Saavutatakse suurem mootori efektiivsus.
• Vähendatud aurustumiskadu.
• Vastupidavus oksüdatsioonile ja termilisele lagunemisele.
• Suurenenud vastupidavus hõõrdumisele, korrosioonile ja vahule.
• Suurepärane kaitse "tuha" ja muude sademete tekke eest mootori kuumades piirkondades (eriti turboülelaadurites ja ülelaadurites), et põletada õli ja vähendada õlikanalite ummistumise ohtu.
• Parandab kaitsetaset erinevates sõidutingimustes.
• Mootori sujuvam käivitamine – lühem käivitusaeg tänu väiksemale mootori hõõrdumisele.
• Maksimeerib diiselmootori võimsust.

Loe lähemalt

Üldine tooteinfo: Sünteetiline õli manuaalkäigukastile Mannol TG-2 Hypoid 75W-90 GL-4/GL-5 8112, 10L

Kauba ID: 7306820
Kategooria: Mootoriõlid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,3 x 0,3 x 0,5 m, 10 kg
Maht: 10 l
Tüüp: Sünteetiline õli
Kaubamärk: Mannol
Mootori tüüp: Täpsustamata
Õli tüüp: Reduktor
Viskoossus: 75W-90
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Mannol tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Sünteetiline õli manuaalkäigukastile Mannol TG-2 Hypoid 75W-90 GL-4/GL-5 8112, 10L
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki