Survepesur Kärcher K 4 Compact Car

Täpsustused:
Kauba ID: 9407996
28100
Lisa korvi
1062 / kuus
Sinu linn

Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

9. maist

000

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Postkontor

10. maist

199

Kuller

10. maist

899

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Kaitse Sinu tootele

Toote kirjeldus: Survepesur Kärcher K 4 Compact Car

Hoiustage kas auto pakiruumis või riiulis – tänu oma kompaktsetele mõõtmetele mahub survepesur K 4 Compact kõikjale. Tegemist on äärmiselt praktilise seadmega: mitmekülgset survepesurit K 4 Compact saab kasutada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt, seda on lihtne transportida ja hoiustada ning see tagab suure survepesuri jõudluse. Lisaks tagab seadme reguleeritava kõrgusega teleskoopkäepide seadme mugava tõmbamiskõrguse. Seadmel on ka kaks kandesanga, Quick Connect kiirühendusega pesupüstol, 6 m kõrgsurvevoolik, Vario Power pihustustoru, pöörleva joaga pesutoru ja veefilter. Kõrgsurvevooliku ja toitejuhtme saab praktilisel viisil seadme esipaneelil hoiustada. Oma vesijahutusega mootori ja 30 m²/h jõudlusega sobib survepesur K 4 Compact ideaalselt keskmiselt määrdunud esemete aeg-ajaliseks puhastamiseks (nt väikeautod, aiad, jalgrattad jne). Autopuhastuskomplekt sisaldab pöörlevatpesuharja, mille abil saab sõidukitelt puhastada sinna tekkinud hallika kihi, vahuotsakut, mis tekitab pindadele hästi haakuva ja maksimaalselt mustust eemaldava vahu, ning 1 l kolm-ühes autošampooni.

Üldine tooteinfo: Survepesur Kärcher K 4 Compact Car

Kauba ID: 9407996
Kategooria: Survepesurid
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,37 x 0,59 x 0,39 m, 15 kg
Veesurve: 130 bar
Voolu määr, l/h: 420 l/h
Võimsus: 1800 W
Vooliku pikkus, m: -
Kaal: 11 kg
Kaubamärk: Karcher
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Karcher tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega.

Hinnangud ja arvustused (0)

Survepesur Kärcher K 4 Compact Car
Jäta esimene arvustus!
Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.
Hinda toodet

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki